Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

pitanje o licnom preuzimanju

Drage dame 😘 Imam jedni pitanje, mozda nekima od vas zvuci glupo ali moram da pitam kako vi reagujete u ovim situacijama? Devojke mi se stalno javljaju sa zahtevima za licno preuzimanje gde god njima odgovara u Beogradu i to uglavnom za predmete vredne 100-200 din. posto sam postavila uslov za licno preuzimanje na odredjenim lokacijama, a licno bih otisla na bilo koju adresu za predmet koji ima vecu vrednost, kako vi redlazete da odreagujem u ovakvim situacijama? Bezveze mi je da ih odbijem a ne mogu da se cimam sat, sat ipo vremena za 100 din. 😅
2017 08 29
Isto se i ja pitam. Pojedine članice se ponašaju kao da treba da budemo njihovi lični kuriri iako su u pitanju mali iznosi. Samo fali na kućnu adresu da im se nose stvari 😀
2017 08 29
Ja mislim, da se organizujes onako, kako tebi odgovara :) Ako ti je cimanje, Izmeni uslove, napisi da je za iznose manje od x din.preuzimanje na mestu koje je tebi najblize, a za vece iznose ostaju mesta koja si vec navela :) Pa ko zeli, doci ce :)
2017 08 29
Problem je u tome sto sta god da napisem mislim da to vecina clanica i ne cita. Tako da sam skratila sebi muku i lrestala da pisem na svakom predmetu 😂 ali vidim da nisam jedina, tako da se necu buniti. Lepo objasnim svakoj clanici oa sta bude. Uglavnom sam svima izlazila u susret do sada, ali sam u poslednje vreme u guzvi oko posla i pripreme za godisnji pa nemam bas mnogo vremena 😏
2017 08 29
O da, bilo je i clanica koje su trazile da dodju kod mene u stan da probaju stvari 😂 ali ja stvarno ne mogu da svoj stan pretvorim u butik i ne mogu bas bilo koga da primam.
2017 08 29
> JelenaSokic: > Problem je u tome sto sta god da napisem mislim da to vecina clanica i ne cita. Tako da sam skratila sebi muku i lrestala da pisem na svakom predmetu 😂 ali vidim da nisam jedina, tako da se necu buniti. Lepo objasnim svakoj clanici oa sta bude. Uglavnom sam svima izlazila u susret do sada, ali sam u poslednje vreme u guzvi oko posla i pripreme za godisnji pa nemam bas mnogo vremena 😏 Samo iskopiraj vec napisano i prebaci :) Tvoji predmeti, tvoji uslovi, pogotovo ako si zauzeta :)
2017 08 29
Meni je glupo da kupac namece lokaciju. Ja uvek pitam gde neko radi licno preuzimanje, pa ako mi odgovara - super, ako ne, sta sad. Neki su i za dogovor, pa se nadju na pola puta, da obe strane budu zadovoljne, da se niko ne cima. Tako da, reci im da je preuzimanje samo tamo gde si napisala. Sta da je prodavnica gde im se svidja to sto zele bas tamo i da je jedina - morale bi da dodju. ☺
2017 08 29
Ako je nekom stalo da kupi stvar, doci ce gde god. Meni se desavalo da putujem po sat vremena da bih kupila nesto, ali nikad mi nije bilo problem. Kao sto kad hocu da kupim nesto u radnji moram da odem do te radnje, tako i ovde. Ako me bas mrzi, platim 150 din postarinu, za 150 dinara necu propasti 😂
2017 08 29
> Anitsirkk: > Meni je glupo da kupac namece lokaciju. Ja uvek pitam gde neko radi licno preuzimanje, pa ako mi odgovara - super, ako ne, sta sad. Neki su i za dogovor, pa se nadju na pola puta, da obe strane budu zadovoljne, da se niko ne cima. Tako da, reci im da je preuzimanje samo tamo gde si napisala. Sta da je prodavnica gde im se svidja to sto zele bas tamo i da je jedina - morale bi da dodju. ☺ I ja tako mislim, ali ponekad mi je glupo da odbijem neku clanicu pa pristanem kada imam vremena i ako zakljucim da bi mi guzvanje u busu bilo ok tog dana 😆
2017 08 29
Kad mi traze licno u gradu lepo im kazem sry ne zalazim u grad nikad ikad bas ako odgovara licno na mojoj lokaciji ok ako ne cao zdravo, eventualno izadjem u susret nekome da se nadjemo na pola puta ili kao sto je bio primer kad je clanica bila u 9-tom mesecu trudnoce pa sam joj odnela predmet, a kad kupujem idem tamo gde odgovara prodavcu naravno ako mi je daleko onda slanje, mada vecinom kad postavim nekom pitanje jel radite mozda negde licno preuzimanje odgovor i ne dobijem.
2017 08 30
Ovo je veliki grad, stoga je meni jedino razumno resenje naci se u centru. Osim ako ste u istom kraju/pravcu, pa da se dogovorite negde na pola puta. Ako nije tako, recimo, jedan je sa Vozdovca, drugi sa Nbgd-a, onda samo centar.
2017 08 30
Veoma interesantna tema, naime, bas juce sam imala situaciju da me clanica pita da se nadjemo na lokaciji koja je njoj maltene pred nosom, na sta sam pristala jer, ipak sam kolima i nije mi toliko tesko, medjutim, kada sam spomenula da mi je lakse nekih 300m od dogovorenog mesta, jer, zgodnije je bilo za parking, clanica se uzasno uvredila i rekla da joj ne pada na pamet da ode dalje od njoj zeljene lokacije (iako je takodje bila kolima!). Cist bezobrazluk i sebicnost, iako sam ja prodavac, pristala sam da dodjem na potpuno drugi deo grada zbog nje, i eto, onda od neke takve osobe dobijete komentare kako ste VI prodavac i da VI trebate da idete tamo gde VAS KUPAC to zeli... Po meni je to zaista uzasno, ne znam sta drugi misle o tome...
2017 08 30
> wingsteam: > Veoma interesantna tema, naime, bas juce sam imala situaciju da me clanica pita da se nadjemo na lokaciji koja je njoj maltene pred nosom, na sta sam pristala jer, ipak sam kolima i nije mi toliko tesko, medjutim, kada sam spomenula da mi je lakse nekih 300m od dogovorenog mesta, jer, zgodnije je bilo za parking, clanica se uzasno uvredila i rekla da joj ne pada na pamet da ode dalje od njoj zeljene lokacije (iako je takodje bila kolima!). Cist bezobrazluk i sebicnost, iako sam ja prodavac, pristala sam da dodjem na potpuno drugi deo grada zbog nje, i eto, onda od neke takve osobe dobijete komentare kako ste VI prodavac i da VI trebate da idete tamo gde VAS KUPAC to zeli... > Po meni je to zaista uzasno, ne znam sta drugi misle o tome... Ti si ispala i vise nego fer, a ona je bezobrazna i umisljena.
2017 08 30
I meni mnoge devojke sa kojima sam radila licna preuzimanja nisu bile fer,bas su htele da im dodjem maltene do kuće i na noge. A one su te kojima treba ta stvar od mene. Ja smatram da je okej na pola puta. Ili ona neka se iscima bliže tebi,jer i ja kada sam kupovala sebi to je nešto sto meni treba i ja sam ta koja je išla i trčala gde god mi clanica od koje kupujem kaže.
2017 08 31
I kupac i prodavac su podjednako zainteresovani. Zato su uspesno i sklopili dogovor da do saradnje dodje. Dakle, na pola puta.
2017 08 31
1 2