Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

ovih dana...bezobrazluka za izvoz

> Zokaaaooo: > Razmisljam tako nesto, mozda su i kod mene velike cene pa niko ne kupuje? > Znam da nema veze sa temom, ali sam sada bas nesto pocela da razmisljam o tome. > Evo na primer hitno su mi trebale pare, i htela sam camper cizme da prodam sto pre, jer su prava koza, original, udobne, nosene mozda 3-4 puta, nisu ni stigle na red. Meni stigne poruka da li moze za 1500? > Ja sam stavila cenu 3600, ne znam sta raditi? Haha Vi se salite. Izvinite, ali moram da prokomentarisem. Napisali ste da su cipele NOVE , to spada u lazni opis. Ali sto se tice zahteva clanice za spustanje cene, malo je preterala. Ali to je ovde uobicajeno pitanje. Sve je nerealno.
2017 09 26
> Zokaaaooo: > Razmisljam tako nesto, mozda su i kod mene velike cene pa niko ne kupuje? > Znam da nema veze sa temom, ali sam sada bas nesto pocela da razmisljam o tome. > Evo na primer hitno su mi trebale pare, i htela sam camper cizme da prodam sto pre, jer su prava koza, original, udobne, nosene mozda 3-4 puta, nisu ni stigle na red. Meni stigne poruka da li moze za 1500? > Ja sam stavila cenu 3600, ne znam sta raditi? Mislim da ti je sasvim okej cena za te cizme, videla sam ih, odlicne su, kupila bih ih za mamu, koja inace obozava camper obucu, medjutim ne odgovara velicina. Ja sam kupila tamaris cizme od divne clanice prosle godine za slicnu cenu, jer znam koliko bi me izasle u radnji, a bile su nove. Svaka stvar ima svog kupca, stavi cenu kako smatras da treba :)
2017 09 26
> Zokaaaooo: > Razmisljam tako nesto, mozda su i kod mene velike cene pa niko ne kupuje? > Znam da nema veze sa temom, ali sam sada bas nesto pocela da razmisljam o tome. > Evo na primer hitno su mi trebale pare, i htela sam camper cizme da prodam sto pre, jer su prava koza, original, udobne, nosene mozda 3-4 puta, nisu ni stigle na red. Meni stigne poruka da li moze za 1500? > Ja sam stavila cenu 3600, ne znam sta raditi? Ако су ношене 3-4 пута, онда не могу бити нове. Једино могу бити ****као нове****. Када у опису пише то "ново, ношено ху пута" капирамо да никако не може бити ново, зна се шта је ново, али оставља мало глуп утисак о продавцу, барем мени.
2017 09 26
> Zokaaaooo: > Natasa969, napisala sam da su nove jer i jesu, nosene svega 4 puta to jesu nove cizme, camer cizme nema ispod 100 E. > Lazni opis, kod mene nema laznih opisa, nema laznih tagova, znala sam da ce se neko uhvatiti za nesto BANALNO! To uopste nije BANALANO jer vas admin moze blokirati zbog toga i to spada po pravilima sajta u lazni opis. Odlicno znam cene Camper obuce , nisam neobavestena. Imala sam dobru nameru, a vi shvatite kako hocete. I mislim da i vi odlicno znate da je cena koju ste ponudili ispod svake cene ako su NOVE. ..cak i 3-4 puta nosene,. Jednostavno ovde nema pravila sto se prodaje kvalitetnih stvari tice. Neko brzo prodaje,neko sporije. Toliko od mene. Ne bih da uznemiravam vise sa svojim dobronamernim komentarima. Pozdrav.
2017 09 26
> Zokaaaooo: > Ma opusteno, ne treba sitnicariti.. :") > Samo sam pitala oko cene da li su prevelike. > Nisam pitala o opisu predmeta da li je ispravan ili ne, ali ovde se sve okrene. Draga najbolje bi bilo da ih daš za đžaba možda bi nekima to odgovaralo .Mene bi lično bulo stamota da te pitam jel može za 1500.. Jbt ovde neke ne prave razliku između kože i skaja, prema tome nek kupe kod nekog drugog. Isti slučaj pita me devojka za jaknu dali je nova, rekoh joj da je nova sigurno ti je ne bi dala za 3000.Nošena je ali u odličnom stanju. Kaže ribica ništa onda jel traži novu kožnu jaknu za 3000. Rekoh kad nađeš javi i meni bi trebala jedna. Ovde sam prodala bar pet pari markirane nazovi marku guess kao markom haha obuće i najluđe mi je kad me pitaju jel orginal?? Slikam joj cenu ona i dalje pita jel orginal. E rakvim tikvama ne dam ni za kakve pare jel pate od kao nekog brenda. A kući osećam da nemaju osnovno. Ali su kupovinom guess marke ili ostalih brendova ostvarile garant veliki životni uspeh
2017 09 26
Po pravilu sajta ,novo je ono sto nije noseno ,a kao novo jednom ili x puta noseno u fabrickom stanju .. Sada jeste hvatanje za sitnice izrazavanja ,opet ko procita novo -3 puta noseno ,znace da nije novo -novo ,i to je ok ,ali opet po tim nekim pravilima je tako pa sto da ne postujemo ... :") ..Moram se izjasniti jer ja prva razmisljam , ne znam koliko dobro mozemo uociti na fotografijama svaki detalj ,a neko nosi pazljivo ,neko ne pa onda mozemo i za 4 nosenja svasta uraditi obuci /odeci ... To je sve stvar izrazavanja,ne smatram da je greska ,al postujemo pravila koliko mozemo ... Sto se cene tice ,nepostovanje totalno i bezobrazluk ... Ponudite vi njoj za njenu stvar i vise nego pola jeftinije pa da vidimo hoce li biti lepo :D
2017 09 26
Ljudi moji, opet mi se desilo da pitam clanicu za predmet u vrednosti od 2000 din, pitala sam osnovno pitanje, htela vec danas da kupim, rekla mi javlja mi kad dodje kuci, i odjednom oznaka prodato. Kad, sinoc u 12? Znaci ljudi ovde kace stvari da dobiju lajkove, sad sam ubedjena. A misterija mi je resena za predmet od pre neki dan koji sam takodje htela da kupim za 1400 din polovan a clanica me iskulirala, videla sam joj sliku na netu slucajno, ona nosi jos taj predmet, otud kuliranje! Kako se bre nose predmeti stavljeni za prodaju? Pa to je cista prevara. Ti ga slikas u jednom stanju, pa nosis i dalje i samim tim ga prodas u drugom !
2017 09 27
Oh, aman ja nisam skontala bas sva pravila sajta... Kakve lajkove? Ja to prodato uopste ne koristim nego izbrisem predmet kad ga prodam...
2017 09 27
Evo i jedno moje iskustvo. Ponudjena mi je zamena za moje original GUCCI cizme za KOPIJU takodje markiranih cizama uz doplatu. Clanica koja nudi zamenu ne krije da su cizme koje nudi u zamenu kopija. Doplata zanemarljiva, treba amo da doplatim 7000 din
2017 10 01
Ne rzumem. Vi da doplatite 7000 za kopiju? A bezobrazluka ima gomila. Ja pre neki dan otvorila temu da trazim neki predmet u temi se javlja clanica da bi reklamirala svoj predmet i jos to otvoreno i kaze kada sam napisala da nema veze sa onim sto trazim. Sto puta sam sebe udaril po prstima da ne odgovorim drsko i bezobrazno kako je i bilo zasluzeno. Pored podforuma rasprodaje neko nalazi za shodno da se reklamira u temi gde se nesto trazi. Bar da ima veze sa time sto sam trazila pa i da razumem
2017 10 01
Evo ja i treci put ove nedelje iskulirana za predmet koji sam zelela da kupim, da naglasim da ne trazim ni popust nit ista, samo da kupim. Ja jedva ista prodam, i to za sitne novce, a zelim da kupim skuplje predmete obzirom da su polovni i iskuliraju me. Sta se zbiva ?
2017 10 01
> andres: > > srna12: > > Evo i jedno moje iskustvo. Ponudjena mi je zamena za moje original GUCCI cizme za KOPIJU takodje markiranih cizama uz doplatu. > > Clanica koja nudi zamenu ne krije da su cizme koje nudi u zamenu kopija. Doplata zanemarljiva, treba amo da doplatim 7000 din > Ma ne trebaju njoj cizme; nego 7000 da kupi nove :P Eto i maca, na Vasoj profilnoj je zgranuta :D Ahahahahaha carski andres😂
2017 10 01
1 2 3