Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

ovih dana...bezobrazluka za izvoz

> DesireMe: > > MALAODSTILA: > > Sve sto ste naveli, primetila sam i ja. Ipak, na mene najveci utisak ostavlja cinjenica da se najvise trazi razmena, cak i u tom podforumu "Trazim" navode se najmodernije stvari, najaktuelniji krojevi i boje...a naglasava da se jave SAMO oni spremni za razmenu. > > :/ > To mi tek nije jasno osim ukoliko clanica zaista nema stvari istog ranga. Kad pocnu da traze skupe najaktuelnije stvari samo za razmenu, ostanem u soku.. ajde i da sve to iskuliras ali neodgovaranje na poruku pa kad joj obratis paznju dobijes po nosu kako si ti nekulturna, siris negativnu energiju..bla bla...hahaha....a ona udje pet puta u toku dana i nema vremena da kaze da ili ne a tebe ceka druga opcija. sve kraljice i grofice mamine i tatine, da ne kazem da ti pogleda profil pa ako zakljuci da nisi vredan na osnovu stvari koje se nalaze na istom tek te onda ne hebe pet posto...jer halloooo, ti si pacenica sa stvarima trecerazredne marke koju si ipak TI sama kupila..
2017 09 26
> TinaAdamovic: > > Natasa969: > > > precious: > > > naleteh na toliku kolicinu bezobrazluka, neljubaznosti i foliranja kakvu nisam do sad dozivela za sve ove godine, nemam reci. > > > bahatih i razmazenih korisnica na sve strane, aman vise ko vas vaspitava... > > Vaspitava ih ulica, Parovi i Farma...Na pitanja razmene ne odgovore ni hvala , ni ok ..ni MUUU. Opsta kultura 0, a za svadju i prevare spremne na keca. Tako da Vas razumem. > Tako je ! Upravo...ili ti odgovori posle nesto dana kad i zaboravim sta sam pitala i koga vise...a tu je. Zamisljam kako sedim u butiku i cekam tri dana da nadju stvar u magacinu 8-)
2017 09 26
Svasta se moze ovde moze naci od najrzalicitijih stvari, do najrazlicitijih ljudi..prodaja nikako ne ide, al ponekad se i razmeni obradujem podjednako, jer mi je ovo kao neki hobi.. P.s. Istu reakciju imam kao clanica DesireMe na neverovatne i nerealne prohteve clanica
2017 09 26
Imam fine stvari sa niskom cenom, ispod realne i onda se javi ..Draga, moze razmenica? '' I z kurtoazije udjem na profile doticnih i naidjem na stvari iznosene ...a cena skoro kao nove. Pa bila su snizenja do skoro, u nekim radnjama ih jos uvek ima . Radije cu da dam nekih 200 din vise za novu stvar , plus je isporbam ipregledam nego za nesto sto ne znam sta cu dobiti. To sto za neke stvari drzim nisku cenu je zato sto je to polovno i vise ne nosim iako je ocuvano. Jer kad neko ima gomilu novih stvari ne stigne da iznosi ,a i to sto mi se ofuca ja bacim. Ne prodajem niti poklanjam Jer me je sramota. A nove stvari dajem ispod cene jer zelim da se oslobodim viska. Imam toliko muskih firmiranih stvari, marke za kojoe pojedine nisu nikad cule i sramota me ovede da ih stavim jer koja bi cena bila realna a nove farmerke koje u radnji kostaju 400 eura. Sve me nesto sramota i glupo mi, onda ja nisam normalna. A ove sto za dronjke hoce razmenu za novu stvar koja kosta manje njego njihova iznosena, izgleda uopste nije blam. Nemaju ni stida ni srama.
2017 09 26
I ja sam dobila poruku od clanice da zeli predmet trazila je mere iako sam spustila cenu farmerica na 400 din pita jel cena fiksna. Trazila je mere koje sam uredno premerila i poslala iste,dogovorili smo da posaljem post ekspresom pouzecem i kad sam trazila podatke samo je isparila 🤣🤣🤣
2017 09 26
U poslednjih nekoliko dana sam aktivnija na sajtu i pratim proizvode koji se kace. Nije mi jasan trend ne odgovaranja na poruke, pri tom ne pitam za razmenu vec zelim da KUPIM neki predmet. Naravno da cu pitati za mere i stanje ukoliko nije naglaseno u samom opisu, i naravno da cu traziti dodatne fotografije jer nisam u butiku pa da mogu da probam i zagledam sa svih strana pre kupovine. Ali stvarno ne mogu da shvatim da neko ne zeli da odgovori na poruku i da ne zeli da proda proizvod :s Na poruke odgovaram svima - cak i onima sto nude dronjke za razmenu. Ako je neko mogao da utrosi svojih dva minuta da mi iskucka poruku - mogu i ja da ispostujem za toliko, bez obzira na to da li ce doci do saradnje ili ne.
2017 09 26
Da, cesta pojava na sajtu....nazalost...ali ne treba se zbog toga nervirati. Na sajtu sam upoznala mnogo divnih clanica i to me jos uvek "drzi" na ovom sajtu :-)
2017 09 26
Da, cesta pojava na sajtu....nazalost...ali ne treba se zbog toga nervirati. Na sajtu sam upoznala mnogo divnih clanica i to me jos uvek "drzi" na ovom sajtu :-)
2017 09 26
> Amadea: > U poslednjih nekoliko dana sam aktivnija na sajtu i pratim proizvode koji se kace. Nije mi jasan trend ne odgovaranja na poruke, pri tom ne pitam za razmenu vec zelim da KUPIM neki predmet. > Naravno da cu pitati za mere i stanje ukoliko nije naglaseno u samom opisu, i naravno da cu traziti dodatne fotografije jer nisam u butiku pa da mogu da probam i zagledam sa svih strana pre kupovine. Ali stvarno ne mogu da shvatim da neko ne zeli da odgovori na poruku i da ne zeli da proda proizvod :s > Na poruke odgovaram svima - cak i onima sto nude dronjke za razmenu. Ako je neko mogao da utrosi svojih dva minuta da mi iskucka poruku - mogu i ja da ispostujem za toliko, bez obzira na to da li ce doci do saradnje ili ne. Pa osnovna kultura brate mili...na kraju, OBZIR.
2017 09 26
Strasne stvari zaista ... Ja razmene retko bas radim ,a spustila sam cene bukvalno na minimum da rasprodam sve .. Na profilu pise da se najvise za obucu 35,36 menjam ...Javi mi se clanica da bi se menjala i da ima obucu tih brojeva(verovatno procitala profil ) ... Ja pogledam profil i svide mi se sandalice .Medjutim ona je poslala link za dve moje stvari prethodno ..Cene za njih su simbolicne ali tr stvari zaista vrede mnogo vise ... ! Njen odgovor je "Pa moje sandale vrede toliko i toliko ,mozete videti na njihovom sajtu " ...Ma nemoj ...Ja da hocu tako ,kupila bih na sajtu ...Trebala sam naci i svoje na sajtu koliko kostaju..A sama je ponudila obucu , i sada hoce doplatu i dve moje stvari ... Totalno nespostovanje i bezobrazluk ..Sa takvima nr zelim niti cu saradjivati ...
2017 09 26
I jos jedna stvar koja me izvede iz takta, kad me clanica za zaista sombolicnu cenu pita koja je najniza cena i jel moze manje tipa moji dzemperi su po 200, 300 din na profilu i majice a onda udjem na njen profil i vidim nabudzene cene dzemperi po 1500 itd takodje polovni.. Pa ljudi, budite realni, ovo su stvari koje ne nosimo, treba imati realne cene ali nemojte ni omalovazavati tudje...
2017 09 26
Ima dana kada naletim na par prolaznika, vrlo bezobraznih i nekulturnih. Tako je sa to sa ljudima, bilo gde da su. Sto se tice sajta i realnosti, par puta sam se divno uklopila sa nekim clanica za vece razmene. Negde smo imale iste ili slicne cene, negde nismo, ali sama vidim da li treba da ponudim jos nesto, ako smatram da su cene druge strane nize, jer tada ide cesto predmet za predmet. Cesto sam i bez potrebe slala vredne poklone, ako imam nesto odgovarajuce, jer mi je drago da se neko prijatno iznenadi. Nije tesko ulepsati dan nekome. Nije tesko biti fin! 😉
2017 09 26
> MALAODSTILA: > Sve sto ste naveli, primetila sam i ja. Ipak, na mene najveci utisak ostavlja cinjenica da se najvise trazi razmena, cak i u tom podforumu "Trazim" navode se najmodernije stvari, najaktuelniji krojevi i boje...a naglasava da se jave SAMO oni spremni za razmenu. > :/ Upravu si, e i mene to nervira traži kao za razmenu pa stavi poslednju kolekciju obuće ili jakne . A i ako bi da kupi ako može kožna jakna ili parka za 1000 din???Krzno od nerca i ako može guess etiketa ali na čelu da je imaju. Daj bre koga zajebavaju i jel misle da je neko ovca. A što se tiče cena pojedine su nadrkale ih, a u gradu sniženja na sve strane.
2017 09 26
Tacno sam par puta pomislila da je neka skrivena kamera, da te neko namerno provocira i ceka da vidi kako ce izgledati kad puknes ali vidim da i vi ostali imate slicne probleme. Jos sam ja prilicno nova ovde...
2017 09 26
12dodatnih fotki i svaka moguca dimenzija za helanke od 120din da bi na kraju bilo - nee, nemoguce da je tako, hoces da me prevaris.... Nebesa...
2017 09 26