Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

da li neko zna

Da li neko zna gde u Bg-u mogu da kupim dugmice za kaput. Prosle godine sam u Mangu kupila kaput koji sam papreno platila ali su mu posle nekoliko nosenja skoro svi dugmici otpali 😣 teget je boje i jako volim ovaj kaput, ali moram da prondadjem odgovarajuce dugmice. Ako neka od vas mozda ima na prodaju 10 velikih teget dugmica neka mi se javi ili mi kazite gde da idem da kupim jer stvarno nikada nisam kupovala dugmice pa ne znam 😂 I ovo je bio poslednji put da kupujem kaput u Mangu jer sam se stvarno iznervirala 😒
2017 09 29
Ne znam za Bg, ali mozes u bilo kojoj radnji koja prodaje materijale za sivenje da kupis. Ja sam kupovala dugmice tu. Te radnje se zovu Pozamanterije, i tu imas dugmice i sve ostalo sto ti treba.
2017 09 29
U Bg u Makedonskoj postoji radnja koja se zove Modelina i imaju milion dugmića, odlično su snabdeveni. Takođe ima i na Terazijama kad se krene ka Trgu Nikole Pašića, a ima i u Bulevaru Kralja Aleksandra.
2017 09 29
Ja na te radnje nikada nisam obratila paznju, videcu da odem do te u Makedonskoj, zvuci zanimljivo, mozda jos nesto nadjem sto mi treba 😊 hvala devojke ❤😘 otkad ne zivim sa majkom, svasta sam morala da naucim. Hahah 😅
2017 09 29
Radnja u Makednosnskoj je odlicno snabdevena ali i skupa. U Sarajevskoja na pravcu ka Balkanskoj, pored turisticke agencije Argus ima super mala pozamanterija sa super cenama.
2017 10 01
> Natasa969: > Radnja u Makednosnskoj je odlicno snabdevena ali i skupa. U Sarajevskoja na pravcu ka Balkanskoj, pored turisticke agencije Argus ima super mala pozamanterija sa super cenama. Hvala Natasa, pogledacu 😊
2017 10 01
Na Banovom Brdu u pozeskoj u trznom centru pozamanterija kaja imaju svasta bas i jeftini su. Kad ides od sajma stanica posle doma zdravlja
2017 10 04