Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

I kakav utisak ostaviti...

Uzela sam guess bluzu od jedne clanice i malo je reci koliko sam razocarana...Devojka je jako fina i cekala me je jedno 3,4 dana da se organizujem oko licnog preuzimanja jer imam bebu i radim... sto se toga tice nemam reci. Ali bluza je bila u takvom stanju da sam je morala oprati cim sam dosla kuci, i ima rupicu na jednom delu ( koja nije napomenuta) ...da li je propust ili ne , ne bih znala... ali je nemoguce usiti jer je taj deo od cipke... barem ja ne umem...a da placam kod snajdera ne pada mi na pamet... Platila sam je 1200din , a vidim da je bila i 1900 neko vreme na sajtu... Pisalo je da je nosena ali ocuvana. Dosta puta sam uzimala polovnu garderobu ( nemam problem sa tim) ako mi se dopada, ali mi je stizala robu za koju bih se zaklela da nije ni nosena, mirisljava, opeglana...za mnogo manje novca. Nisam do sada imala ovakvu situaciju. A fotografije su profi...nikad ne bih rekla...
2017 10 06
Ukoliko je bilo licno preuzimanje trebala si da probas i dobro pregledas stvar, a svakako je njen propust sto nije videla to ostecenje.. Zao mi je sto ti se to desilo i mislim da je za neutralnu ocenu, jer je saradnja bila skroz ok, ti razmisli... A da li si njoj rekla da postoji ostecenje na bluzi?
2017 10 06
Bilo je veche i zurila sam... zaista nisam mogla da vadim i da razgledam...dosta fotografija je stavljeno...i racunam to je to, niti pise niti se vidi ostecenje. A na higijenu valjda svi racunamo :/ Nisam joj nista rekla... skroz mi je neprijatno. .
2017 10 06
Pa jel moguce da je toliko bila prljava tj nemirisljava? >:(
2017 10 06
Nije li nerealna cena 1200 za Guess majicu u top izdanju? ?
2017 10 07
Ovde da se prodaju i iznosene gace a da na njima pise Guess prodale bi se, vazna je izgleda marka a ne kvalitet, a bas njihove majice su izuzetno loseg kvaliteta.
2017 10 07
Ja mislim da nema potrebe da vam bude neprijatno, i da treba da je pitate, tj. da joj kazete u kakvom je stanju bluza :( Nakon toga cete znati kako dalje, da li cete vratiti ili ne i kakav utisak da ostavite.
2017 10 07
Prvo i osnovno , nisam je kupila jer na njoj pise guess ...nego mi se dopala. Pocetna cena je bila 2000din...sto tek ne ocekujem za bluzu sa ostecenjem pa makar pisalo donald tramp sasio licno...ali na ovom sajtu je prosto nemoguce staviti cenu kao u radnji pa makar bila sa etiketom jer je i poenta ovog sajta uzeti nesto jeftinije.. niti sam ocekivala stanje kao nekorisceno... I ja sam prodavala garderob u koja je nosena ali ukoliko ima bilo kakvo istecenje naznacim...i podrazumeva se da je cisto i ispeglano. Takodje mi se desavalo da puder placen 4000 prodam za 2000din npr ...a nije ni otvoren ( dobijena pogresna nijansa npr)... jer znam da ga niko nece uzeti po pravoj ceni ili 500din jeftinije... Kao sto rekoh svesna sam da je bluza polovna ali nigdw nije naznacena rupica i svakako nisam ocekivala da je neoprana. I zaista ne bih znala kakvog su inace kvaliteta guess bluze jer ih nisam uzimala do sada...
2017 10 07
Pa verovatno je okacila pa nosila ...Ne znam koliko je dugo bila na oglasu ali ako je nesto dugo ,ko jos drzi tako neoprane stvari 😭 ...Ko zna koliko je nosila posle slikanja cim je tako ..Mozda je tako i ostetils..Ali to je suludo ako je tako ..Posle svakog slikanja,i kacenja na sajt ,bar ja,oprostim se od stvari i slozim je u ormar za stvari koje ne nosim ,naravno cistu ...Verujem da je neprijatno ali trebate joj reci sta ste primetili,bez uvrede,pa vidite sta ce odgovoriti,posld toga cete i sami znati ....
2017 10 07
Ja sam original Guess mini suknju dobila iz Amerike,savršen kvalitet (kakve su za naše tržište nemam pojma),takva suknja ovde košta oko 100 evra,pošto su mi trebale pare a imam mnogo mini sukanja stavila sam cenu 2000 i niko nije hteo da je kupi iako je potpuno nova.Onda se iznerviram i okačim na drugom sajtu cenu od 5000 i za pola sata je prodam,ljudi se verovatno rukovode ako je nešto jeftino to ne valja što ne mora da znači.Baš da prodajem prljavo to mi je bezveze,zato sam i naglasila da su mi sve stvari zapakovane i ne upotrebljavaju se.
2017 10 07
Zdravo, cena ne mora označavati kvalitet... npr ja prodajem dečiju Guess tuniku za 650 din 😊 Original kapicu D&G još nisam objavila jer nemam ideju po kojoj ceni kod nas da je ponudim... Htedoh reći.. ja verujem da bi neko postavio i za 1200 din Guess majicu u top izdanju, samo da je se reši kada mu već ne treba... > Ana222: > Nije li nerealna cena 1200 za Guess majicu u top izdanju? ?
2017 10 07
@Vanjuska: Da li si pitala da vratiš majicu? Pozzz 💐
2017 10 07
Naravno, svaka tema se ovde koristi za licnu korist i sopstvenu reklamu.
2017 10 07
Пре свега, јави јој се и обавести је о рупи и (не)хигијенском стању блузе. Не треба да остављаш оцену док се не чујете и видите како ћете да решите то. Колико је уочљива рупица? Окачи фотке кад будеш имала времена. Ако није приметила оштећење, можда ти врати део новца. Ако је намерно увалила, онда ништа од тога. Што се хигијене тиче, шта ћеш, опери колико год пута је неопходно.
2017 10 07
Meni to zaista nije jasno. Ne bih mogla nikada tako. Jedino da zaista ne primetim sto moze svakome da se desi ali normalni ljudi ponude da nadoknade da se dogovore nekako. Recimo desilo mi se juce da se clanica raspituje za deciji predmer ja naknadno primetila sitno ostecenje,prvo sam u oglasu odmah promenila a onda i clanicu obavestila o istom i spustila cenu. Na zalost nisu svi isti.
2017 10 08
1 2