Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

I kakav utisak ostaviti...

Meni je skoro devojka na lično preuzimanje donela bolje da ne pišem šta.A ima pozamašan broj pozitivnih ocena.
2017 10 08
Katastrofa...mogla sam za taj novac da uzmem neki nov dzemper...ali mi se bas dopala bluzica..
2017 10 08
И, Вањушка, шта се дешава, јеси се јавила девојци, хоћеш ли да решаваш ово? 🙂
2017 10 08
Odustala sam... necu ni ostavljati utisak... oprala sam je i videcu da usijem tu rupicu nekako... nemam ni vrem ponovo da se org za licno preuzimanje a ni zivaca. Radim 12h dnevno plus dete i zaista sam u haosu. Znam samo za ubuduce a i vama dajem savet ...ukoliko je isti grad u pitanju obavezno licno preuzimanje ( imala sam iskustva da i se i to odbija) izvadite predmet po sred ulice i pregledajte ga dooobro. Makar clan imao 1000 pozitivnih
2017 10 09
Zdravo svima, imam problem, ali ne mogu da nađem adekvatnu temu (nadam se da je ok da ga podelim ovde, ne snalazim se najbolje na sajtu). Naime, članica je naručila stvar koju sam joj poslala, potom je nije podigla i ja sam zbog toga platila duplu poštarinu. To je bio i prvi negativni utisak koji sam ostavila, jer pored toga što nije podigla stvar koju je naručila, bila je JAKO neljubazna (najblaže rečeno). Uzvratila mi je negativan utisak u kome je napisala da sam LOPOV?! I da nikad nije komunicirala sa mnom?! Već ima negativan utisak za nepodizanje paketa. A mene zanima šta sad da radim? Mislim da je nije u redu, da zbog tuđeg bezobrazluka bacim 700 dinara i još da mi ista osoba piše takve gadosti po profilu...
2018 01 08
Andres hvala puno na odgovoru! Ma, u ovom slučaju mi je para najmanje žao, nisu to ni neke pare, ali zašto bi se neko bahatio mojim novcem? Zašto ljudi naručuju stvari, ako ih ne žele? Niko ih ne tera... Ali da meni, koja sam izdvojila vreme da odem da pošaljem traženu stvar, koja sam bacila svoj novac, i ostavila negativan utisak (kao oštećena i sa punim pravom) i to uz sasvim kulturan komentar - da sam razočarana i da devojke obrate pažnju, jer dotičnoj članici nije prvi put da naručuje stvari i da ih ne preuzima. I na sve to da dobijem komentar - lopov, prevarant i da nije komunicirala sa mnom uopšte (i još neke nebuloze, da imam profile koje su mi ugasili?! 🤤) Pa kako sam onda lopov, ako nije ni komunicirala sa mnom? Iako je nekome možda smešno, mene je zaista ovo pogodilo, jer ne mogu da verujem da takvi ljudi postoje. A Admina sam kontaktirala i detaljno objasnila situaciju, tako da se nadam da je pravda dostižna...
2018 01 09
Andres, hvala još jednom neizmerno! Držaću se Vaših saveta ubuduće. Iskreno, da je dotična članica bila ljubazna prilikom "objašnjavanja" oko podizanja paketa, ne bih ni ostavila negativan utisak (mada smatram da to ne bi bilo fer prema ostalim članicama, ipak treba da znaju sa kim imaju posla), ali da je ljubazno rekla da ne može podići paket, uz izvinjenje (ili bez njega), Bože moj, može se desiti i da neko stvarno ne bude u prilici. Ali njen nasilnički nastup na pitanje da li će podići stvar koju je naručila, a onda i negativan utisak sa toliko laži i bljuvotina... Što je mnogo - mnogo je. Hvala još jednom na odgovorima i nadam se da će mi negativna ocena biti uklonjena...
2018 01 09
1 2