Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Ishrana, recepti, ekologija /

Dajte neke lakze i zdrave a brze recepte za klopu :D

Dajte neke lakze i zdrave a brze recepte za klopu :D
2017 10 14
-Kesa zlatne mesavine + tunjevina/ moze se dodati i sitno seckani paradajiz ili sitno seckana zelena salata. Gotovo za 10min 🍅🌽🥔👌🏻 -Kesa kukuruz secerca + sitno seckani crni luk + tunjevina 🌽🌽🌽 -Testenina/tri colore + sos-na ulju od tunjevine se proprzi beli luk, doda pola tunjevine i tomatino sos🍝 -pilece belo meso + pire od krompira i brokolija🍱
2017 10 14
Туњевина +посни мајонез , мало карија = паштета Rio Mare
2017 10 16
Ako imas fejsbuk, ukucaj Veganski recepti, momak deli zdrave recepte koji se spremaju za 5-10 minuta i koristi namirnice koje se mogu pronaci svugde kod nas :) Nije J. Oliver fazon :') :') :')
2017 10 20
Kuvano jaje, tost, salata.
2017 11 08
Ma dajte bre preterali ste sa ovim groznim fotografijama. Pa te kokoske svakako nose jaja niko im ne otima sta sad ako ih ne jedemo one ce prestati da ih nose pazi molim te. To mleko svakako stvaraju krave ni njima niko ne otima,ako se ne pomuzu samo ce za njih biti stetno. Sta se prolupavate vise ceo forum ste zatrpali ovim grozotama. Strasno. Ovako necete postici to sto vam je cilj ocigledno. Ne podize se na ovaj nacin svest naroda o necemu.
2017 12 15
Pa ako vec tako mislite onda malo obratite paznju i na recepte koje postavljate. Promaklo vam je po neko jaje koje je verovatno takodje oteto da bi se pripremio jedan od ovih recepata 😉
2017 12 26
Proprzi se crni luk, doda se kecap/tomatino, tunjevina, zatim malo bibera. Doda se pola kasicice kurkume i za nekoliko minuta skloni sa ringle.
2018 02 02