Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Sta prodaje predmet?

hotspot u pravu ste, potpuno se slazem, ali, da bismo dosli do komunikacije, nesto pre toga mora da nas zainteresuje, a to je, kao sto su se i ostali slozili, ipak dobra fotografija... Ako nas nesto vizuelno ne podstakne, necemo upoznati osobu sa druge strane...
2017 10 28
> Oleloleeee: > hotspot u pravu ste, potpuno se slazem, ali, da bismo dosli do komunikacije, nesto pre toga mora da nas zainteresuje, a to je, kao sto su se i ostali slozili, ipak dobra fotografija... Ako nas nesto vizuelno ne podstakne, necemo upoznati osobu sa druge strane... Pa da, mora nesto da nas navede da uopste i zapocnemo komunikaciju :)
2017 10 28
> hotspot: > Najvažniji činilac koji utiče na prodaju predmeta ste VI. > Vi, PRODAVAC, ste prva, poslednja i osnovna stvar koja će prodati predmet. > Srdačan stav, topao, ljudski ton, pregršt informacija šakom i kapom, učtivost i tolerancija pre svega.Tolerancija prema onima za koje očekujete da kupe predmet na neviđeno, na lepe oči i reči. Pomoć, predusretljivost, da postanu i ostanu zadovoljni, i da vam se vrate - eto to je ono što se vrednuje, što se broji. > Sve ostalo dolazi samo po sebi. > Pa ima i toga naravno,ali verujte da nije sve u tome,clanice ce pre kupiti kad je fotka sa neta i kad taj neko ima vise pratilaca/utisaka nego npr.od nekog ko nema full fotke i mnogo utisaka iako ce kod prvog cena biti veca za isti predmet.A inace ja sam nekoliko puta odustala od kupovine zbog drskosti prodavca koji na poruku ni "dobar dan" ne ume da odgovori nego tek onako preko volje napise par reci,a vidim da kupuju kod iste i dalje punom parom...tako da ima svega.
2017 10 28
Dobra fotografija ( meni se ponekad "omakne" :@ ;) ) i, naravno, brendovi za kojima je vecina luda.
2017 10 28
> joki.koki: > > hotspot: > > Najvažniji činilac koji utiče na prodaju predmeta ste VI. > > Vi, PRODAVAC, ste prva, poslednja i osnovna stvar koja će prodati predmet. > > Srdačan stav, topao, ljudski ton, pregršt informacija šakom i kapom, učtivost i tolerancija pre svega.Tolerancija prema onima za koje očekujete da kupe predmet na neviđeno, na lepe oči i reči. Pomoć, predusretljivost, da postanu i ostanu zadovoljni, i da vam se vrate - eto to je ono što se vrednuje, što se broji. > > Sve ostalo dolazi samo po sebi. > > > Pa ima i toga naravno,ali verujte da nije sve u tome,clanice ce pre kupiti kad je fotka sa neta i kad taj neko ima vise pratilaca/utisaka nego npr.od nekog ko nema full fotke i mnogo utisaka iako ce kod prvog cena biti veca za isti predmet.A inace ja sam nekoliko puta odustala od kupovine zbog drskosti prodavca koji na poruku ni "dobar dan" ne ume da odgovori nego tek onako preko volje napise par reci,a vidim da kupuju kod iste i dalje punom parom...tako da ima svega. Ovo je toliko realno. :) Ima nas raznih :)
2017 10 28
Stvar je u tome što je sve to POVEZANO. Komunikacija i počinje fotografijom! Slika je prvi korak komunikacije, nisam je pomenula, jer se apsolutno podrazumeva, dobra i verna fotka je stvar poštovanja prema onima koji plaćaju predmet SAMO na osnovu vaših slika i reči. Ako kupcu pristupate pozitivno i sa dovoljno strpljenja, onda vas neće mrzeti da slikate i 30 puta ako treba, i odaberete ONIH 5 fotki koje su "ono pravo". I uvek se stavite u ulogu kupca - "Da li bi mene ovakav opis privukao? Da li bi meni ova slika bila atraktivna?" Naravno, ako želite dugoročan uspeh, morate prodavati kvalitet i biti iskren u vezi i najmanjih nedostataka. Sve kockice sklopiti. Utisci se tako stiču, tako rastu. A kad puno porastu, i kad prodaja bude mnooogo lakša, ni tad nema opuštanja, nema otaljavanja. Za svakog odvojiti i vreme i poštovanje, neka se svaki kupac oseća kao da je jedini tog meseca :)
2017 10 28
Lično , ja kupujem ono sto je isplativo, kada vidim da je nesto povoljno (neka bude i skupa stvar, ali jeftinija nego u radnji) i onda se sva onako osećam ponosno na sebe 😁 pogotovo kad me neko pita gde sam uzela, koliko je biloo , e onda kreće moja priča .. 😀
2017 10 29
Ne znam sta bih rekla :( Verovatno je u pitanju markirana roba ili sve to sto ste do sada nabrojali. Kazu svaka roba ima svog kupca, ali ipak to nije tacno :(
2017 10 29
Dobra fotografija plus povoljne cene. Dok sam za neke predmete stavljala onako osrednje obicne fotografije a povoljne cene niko nije ni pitao,kada sam promenila fotografije i ostavila te cene otisli su svi skoro u roku od nekoliko dana. I naravno jos bitnije od toga je pristup i ponasanje prema kupcu,treba biti uvek na usluzi. Ja sam recimo odustala od kupovine jedne jakne jer se clanica koja je inace znala da zelim da je kupim sledeci put meni odgovorila tek nakon 10 dana. Normalno da sam je shvatila kao neozbiljnog prodavca samim tim i zapitala se ima li ona uopste to sto prodaje i odustala. Jeste da sam kupila duplo skuplje na drugom mestu ali mi nije zao jer sam kao kupac maksimalno ispostovana
2017 10 29
> hotspot: > Stvar je u tome što je sve to POVEZANO. Komunikacija i počinje fotografijom! Slika je prvi korak komunikacije, nisam je pomenula, jer se apsolutno podrazumeva, dobra i verna fotka je stvar poštovanja prema onima koji plaćaju predmet SAMO na osnovu vaših slika i reči. Ako kupcu pristupate pozitivno i sa dovoljno strpljenja, onda vas neće mrzeti da slikate i 30 puta ako treba, i odaberete ONIH 5 fotki koje su "ono pravo". I uvek se stavite u ulogu kupca - "Da li bi mene ovakav opis privukao? Da li bi meni ova slika bila atraktivna?" Naravno, ako želite dugoročan uspeh, morate prodavati kvalitet i biti iskren u vezi i najmanjih nedostataka. Sve kockice sklopiti. Utisci se tako stiču, tako rastu. A kad puno porastu, i kad prodaja bude mnooogo lakša, ni tad nema opuštanja, nema otaljavanja. Za svakog odvojiti i vreme i poštovanje, neka se svaki kupac oseća kao da je jedini tog meseca :) Slažem se sa svime a najviše sa ovim poslednjim! :) Paradoksalno - do sad bolje saradnje sa ljudima bez lajkova ili sa neznatnim brojem nego sa onima koji imaju vise stotina utisaka :O
2017 10 29
> ElenaPt2: > Dobra fotografija plus povoljne cene. Dok sam za neke predmete stavljala onako osrednje obicne fotografije a povoljne cene niko nije ni pitao,kada sam promenila fotografije i ostavila te cene otisli su svi skoro u roku od nekoliko dana. I naravno jos bitnije od toga je pristup i ponasanje prema kupcu,treba biti uvek na usluzi. > Ja sam recimo odustala od kupovine jedne jakne jer se clanica koja je inace znala da zelim da je kupim sledeci put meni odgovorila tek nakon 10 dana. Normalno da sam je shvatila kao neozbiljnog prodavca samim tim i zapitala se ima li ona uopste to sto prodaje i odustala. Jeste da sam kupila duplo skuplje na drugom mestu ali mi nije zao jer sam kao kupac maksimalno ispostovana Slazem se sa svime, mada po mom misljenu uz to ima uticaj i broj utisaka. Valjda su ti prodavci popularniji, pa devojke po navici bace pogled na njihove profile.. :)
2017 10 30
Predmet prodaje i redovnije postavljanje. Ako okacite jednom i onda godinu dana nista, manje su sanse da vas neko pronadje (pritom me uzasava ono kad neko na profilu ima 5 objava za isti predmet, a i protiv pravila je). Clanovi onda te profile posecuju s vremena na vreme.
2017 10 30
> _tanja_: > Predmet prodaje i redovnije postavljanje. Ako okacite jednom i onda godinu dana nista, manje su sanse da vas neko pronadje (pritom me uzasava ono kad neko na profilu ima 5 objava za isti predmet, a i protiv pravila je). Clanovi onda te profile posecuju s vremena na vreme. Mislite postavljanje novih oglasa ili obnavljanje? :)
2017 10 31
1 2