Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

ANKETA: Da li kupujete impulsivno ili proračunato?

> andres: > > tanja69zr: > > Odlicna tema i zabavna. Ovde sam bas zato sto cesto kupujem "impulsivno". Jedini izlaz je da vise ne nosim ni novac ni kartice kad izadjem iz kuce, samo minimalno- koliko mi treba u tom momentu o:) Evo, na primer- vec 2 meseca krecem da kupim jednobojne tunike koje mi trenutno bas trebaju, a zavrsim sa necim sasvim petim, jer ne nadjem tunike pa se "utesim". 8-) Uglavnom se "tesim" obucom, pa sam spajz u kome je moja pokojna baka drzala zimnicu pretvorila u cipelarnik :") :") :") ne smem ni da kazem koliki je taj spajz :") > Idealno!... :) Trebala bi da otvoris jos jedan profil BAKIN SPAJZ :) i da na njemu izlazes iskljucivo obucu...... > slikanu na teglama zimnice :D :D :D Hahahahahaa, nema vise tegli, samo police i kutije na kutjama na kojima su opet kutije :') zimnice nema, msm domace :')
2017 10 29
Uf, jos gore 8-) Uglavnom, Lanana je otvorila super temu- em je zabavna, em ovo dodje kao neka psihoterapija- priznas svoj "greh" i suocis se s njim javno. o:)
2017 10 29
Meni je san da imam veeeeliiikuuuuu sobu gde bi stajle cipelice , odeca, torbice itd sve pod konac i kao na izlozbi. E tu bih ja svakog dana briskala te cipelice, premestala torbice, peglala te stvari... Uh... I da jedno veeeelikoooo ogledalo na suprotnoj strani da svega toga ima duplo. :) e dok ne ostvarim taj svoj san velike su sanse da impulsivno kupujem. x-) :) :')
2017 10 29
> cacaNi: > Meni je san da imam veeeeliiikuuuuu sobu gde bi stajle cipelice , odeca, torbice itd sve pod konac i kao na izlozbi. E tu bih ja svakog dana briskala te cipelice, premestala torbice, peglala te stvari... Uh... I da jedno veeeelikoooo ogledalo na suprotnoj strani da svega toga ima duplo. :) e dok ne ostvarim taj svoj san velike su sanse da impulsivno kupujem. x-) :) :') Joooooj, sad me podseti- i torbe gomilam takodje ,:) necu spavati nocas definitivno :')
2017 10 29
> andres: > > tanja69zr: > > > cacaNi: > > > Meni je san da imam veeeeliiikuuuuu sobu gde bi stajle cipelice , odeca, torbice itd sve pod konac i kao na izlozbi. E tu bih ja svakog dana briskala te cipelice, premestala torbice, peglala te stvari... Uh... I da jedno veeeelikoooo ogledalo na suprotnoj strani da svega toga ima duplo. :) e dok ne ostvarim taj svoj san velike su sanse da impulsivno kupujem. x-) :) :') > > Joooooj, sad me podseti- i torbe gomilam takodje ,:) necu spavati nocas definitivno :') > Znaci, ode i dekina pusnica :) :) :) umesto sunki visice torbe :') Znaci odose torbe u pusnicu... A di cemo da dimimo mesce panticu? :')
2017 10 29
> andres: > Ce ga kupujemo u kinesku radnju; ko sav normalan svet :') Vas dvoje se sa mojom mukom salite :') a ja sve lepo priznala o:) i do pusnice jos stigla nisam ;) mada...hm, ionako se ne koristi :o
2017 10 29
> andres: > Ce ga kupujemo u kinesku radnju; ko sav normalan svet :') e to Kinezi su carevi. Pitas ih ima li zime, kazu ima tlista dinara... mozes da zamislis koliko dimljenog mesa onda imaju :') hahahah poludeh nesto x-) ne zamerite
2017 10 29
Moj muz kaze da je moja cesta kupovina ozbiljna bolest, a ja znam da je jos ozbiljnija nego sto on misli, pa mu iskreno kazem da je psihoterapija mnogo skuplja, jer se i ja cesto tesim jeftinim kupovinama. Imam raznorazne preslatke carapice sa zivotinjama, za 200 dinara dva para, ne znas koje su sladje 😅
2017 10 29
o:) i do pusnice jos stigla nisam ;) mada...hm, ionako se ne koristi :o Hahahah ovo me podseti na Radovana III Evooo reeeseeeenjaaaaaaaa x-) :) :')
2017 10 29
> cacaNi: > o:) i do pusnice jos stigla nisam ;) mada...hm, ionako se ne koristi :o > Hahahah ovo me podseti na Radovana III Evooo reeeseeeenjaaaaaaaa > x-) :) :') Crni Radovane,
2017 10 29
"Prodajem torbu s mirisom pecenice. Bez ostecenja." :') :') :')
2017 10 29
eto nas koji ni teme ne umemo da se drzimo. Pa kako od nas covek da ocekuje da kupujemop proracunato? x-)
2017 10 29
Ranije sam kupovala impulsivno. Kako andres kaze, nisam vise imala gde da smestim neproracunate kupovine :") Veliki deo stvari je otisao u H&M reciklazu a dobar deo kozmetike je prodat ovde na krpicama. Ima oko 2 godine kako kupujem pametnije. Trudim se ali se omakne po koja impulsivna... Uglavnom kozmetika koju cu potrositi.
2017 10 29
Obicno podjem sa namerom da kupim odredjenu stvar ,ali skoro uvek se desi da kupim nesto potpuno drugacije :') :') :') ..Neverovatno je zaista kako reagujem kada mi se nesto svidi :D .. I kada ne planiram da kupujem ,a krenem sa nekom od drugaricca da one kupenesto ,obavezno ja nadjem nesto ,a one ponekad ne :D . Toliko o tome kako kupujem :D Gde god da udjem ,nadjem nesto :D
2017 10 29
Pre sam kupovala sve i svasta, sada napravim plan sta mi je potrebno i kako skupim pare to kupim, naravno dese se izuzeci kada mi se nesto bas svidi ali i tu sam pocela da kuliram da bar prenoci, ukoliko sanjam taj predmet ili danima razmisljam o njemu ipak ga kupim na kraju pod izgovorom da me je uhodio 😂 Mada moram da priznam da mi u poslednje vreme momak ispunjava te hirove sitne, tj te nepotrebne kupovine i time mi olaksa da se drzim spiska, ili stvari za koje ne volim da dajem pare, tipa obucu sam u poslednje vreme nadobijala od brata i njega i neizmerno sam zahvalna jer nisam tipicna devojka i jako me smara da kupujem obucu i nikad nisam bila kolekcionar kao sve devojke.
2017 10 29