Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

ANKETA: Da li kupujete impulsivno ili proračunato?

> andres: > > DesireMe: > > Pre sam kupovala sve i svasta, sada napravim plan sta mi je potrebno i kako skupim pare to kupim, naravno dese se izuzeci kada mi se nesto bas svidi ali i tu sam pocela da kuliram da bar prenoci, ukoliko sanjam taj predmet ili danima razmisljam o njemu ipak ga kupim na kraju pod izgovorom da me je uhodio 😂 > > Mada moram da priznam da mi u poslednje vreme momak ispunjava te hirove sitne, tj te nepotrebne kupovine i time mi olaksa da se drzim spiska, ili stvari za koje ne volim da dajem pare, tipa obucu sam u poslednje vreme nadobijala od brata i njega i neizmerno sam zahvalna jer nisam tipicna devojka i jako me smara da kupujem obucu i nikad nisam bila kolekcionar kao sve devojke. > Postajes neisplativa za MK :D :D :D :D Zasto? 😊
2017 10 29
> andres: > > DesireMe: > > > andres: > > > > DesireMe: > > > > Pre sam kupovala sve i svasta, sada napravim plan sta mi je potrebno i kako skupim pare to kupim, naravno dese se izuzeci kada mi se nesto bas svidi ali i tu sam pocela da kuliram da bar prenoci, ukoliko sanjam taj predmet ili danima razmisljam o njemu ipak ga kupim na kraju pod izgovorom da me je uhodio 😂 > > > > Mada moram da priznam da mi u poslednje vreme momak ispunjava te hirove sitne, tj te nepotrebne kupovine i time mi olaksa da se drzim spiska, ili stvari za koje ne volim da dajem pare, tipa obucu sam u poslednje vreme nadobijala od brata i njega i neizmerno sam zahvalna jer nisam tipicna devojka i jako me smara da kupujem obucu i nikad nisam bila kolekcionar kao sve devojke. > > > Postajes neisplativa za MK :D :D :D :D > > Zasto? 😊 > Pa kad proracunato kupujes; malo toga ostaje za MK :D Ne ide prodaja svakako, ne mogu ni ovo malo odece da se resim ahahahha
2017 10 29
Malo sam se popravila pa kupujem samo ono sto mi treba :D
2017 11 01
Kupujem impulsivno . Uvek tako radim . Zato i imam dosta novih stvari koje prodajem upola cene. Pre neki dan sam kupila kaputic,ne znam zasto . A kapute ne nosim . I tako.. :')
2017 11 02
1 2 3