Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Ima neko iskustva?

Sa bubuljicama. Naime, imala sam problematično lice 5,6 razred osnovne, tada sam koristila i baleine i garnierove , seba med, puzzle proizvode.. i one sto prave po apotekama , isla sam kod kozmeticara i lice mi se smirilo. Godinama nemam problem sa bubuljicama, dok mi se prošlo leto nisu pojavile, nisam reagovala, stavljala sam maske i prošlo je. Ali ovo leto su mi se pojavile ogromne bubuljice, mitseri i fleke po licu.. isto sam nakupovala maskica, kremica u nadi da ce se smanjiti , ali mi je lice sve gore i gore. Imala sam samo sa strane sada ih imam i po čelu i po nosu.. nemoguće da je neka alergija jer stvarno ništa novo nisam ni koristila što nisam ranije, niti jela. I higijeni baš vidim računa, menjam jastucnice na 2,3 dana , peškire. Baš sam zabrinuta, išla bih kozmeticara, ali dugo posle treba da mi se oporavi lice. Da li ste imale sličan problem i kako ste ga rešile?
2017 11 03
To sve izgleda kao neke akne najbolje rečeno.
2017 11 03
Moja sestra je imala slican problem, kozmeticari nisu pomogli, pa je posetila dermatologa u bolnici, ona je pomogla. Prvo je smirila upalu antibiotikom i antibiotskom mascu, nakon toga je davala dalje savete , u vezi ciscenja, ispiranja lica, krema, sve u zavisnosti od stanja i tipa koze, njena je masna koza. Tako da mislim da treba posetiti dobrog dermatologa jer svaki problem ima svoj pristup, pogresan moze da pogorsa stanje.
2017 11 03
Moze biti hormonski poremecaj, u svakom slucaju nadjite dobrog dermatologa....
2017 11 03
I ja mislim da je hormonski poremecaj ja sam imala problem i bila ko dermatologa...preporucila mi je kremice koje mi nisu pomogle a skupe su jako...na kraju sam kupila apoteci glinu i od toga pravila masku meni je zaista pomogla jako...nisam nikad vise imala problema..ok pijem hormonske tablete mozda je do toga ali dugo posle maski od gline nisam imala problem..
2017 11 03
Posetite dermatologa svakako. A mozete praviti sami maske od gline i aktivnog uglja i jedno i drugo ima dq se kupi u apoteci. Takodje preporucujem Borogal kremu i aktivni kiseonik bar jednom dnevno da naprskate na lice. Sve to u apoteci ne kosta vise od 1000 dinara. Borogal krema odlicno smiruje upale ali posto je jako masna ja je stavljam po potrebi pred spavanje samo se rqzmaze po licu ne utrljava se.
2017 11 03