Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Pomoc ? Gde da

Gde da postavim oglas za prodaju kalupa za slavski kolac ? Znam da ne mogu staviti slike medju predmete koje prodajem ,ali mogu li na nekom podforumu ? Hvala :")
2017 11 07
Podforum "dom" mi je najlogicnije mesto :)
2017 11 07
Hvala ,Marija-Maja ,bojala sam se da ne pogresim . Mislim da sam ga tamo i objavila (videla sam u tom podforumu neki tepih ,pa se ohrabrila da sam na pravom mestu :") ) .Nisam dosad imala nesto sto ne prodajem direktno na profilu ...
2017 11 07
> TatCat: > Hvala ,Marija-Maja ,bojala sam se da ne pogresim . Mislim da sam ga tamo i objavila (videla sam u tom podforumu neki tepih ,pa se ohrabrila da sam na pravom mestu :") ) .Nisam dosad imala nesto sto ne prodajem direktno na profilu ... Nema na cemu,nadam se da dobro razmisljamo :) Izlistala sam taj podforum, tu su objave koje se ticu "doma" gde kalup i pripada :)
2017 11 07
Ko voli 'Trazim' ,'Aukcije '.... ? Ja nikad ne pravim ni rasprodaje ,niti sta reklamiram :") Samo nisam znala sta cu s kalupom ,jer ne mogu da ga stavim na profil :) Inace me od Foruma zanimala samo Crna lista ,Biseri i sl. Ali ,hvala na azurnosti <3 Vec sam postavila u podforum Dom (ako i drugi gledaju koliko i ja ,niko nece ni videti ) ,valjda mi Admin progleda kroz prste :")
2017 11 08
Icka89 ,lakse mi da izbrisem ,ionako niko ne gleda ,sumnjam da ce tamo naci kupca ,ni ja ne trazim ono sto kupujem po forumu :")
2017 11 08
Odlicno ,sad znam gde mogu da objavim ako opet iskrsne tako nesto Hvala svima <3
2017 11 08