Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kako razmene spadaju u podforum 'Trazim' ?

> andres: > > JelenaDuletic: > > > andres: > > > > JelenaDuletic: > > > > Pratim forum svaki Dan ali se retko ukljucujem ali za ovu temu vas podrzavam > > > > Svaka cast na temi👏 > > > > Nemam nista protiv razmena ali Mislim da razmene treba da imaju svoj poseban kutak RAZMENE > > > > BRAVO i podrzavam vasu temu > > > Dzabe sto ga ti pratis i jos 75 clanica kad ga ne prati 89% ostalih; koje se sete foruma tek kad upadnu u probleme :P > > Ja upadnem onda kada smatram da treba da podrzim lepe teme I predloge kao sto je ova😊 > To znaci da pratis..... tvoja je odluka u kojoj ces ucestvovati..... ali si upucena u desavanja na sajtu ;) Tako je upucena Sam I pratim ali se Ne ukljucujem u razgovore cesto 😊👋🏻
2017 11 09
> TatCat: > tanja69zr ,kada Ti se nesto svidi ,pogledas u opisu clanice da li radi razmene i to je to. Ako mi se nesto svidi ,a clanica nije navela nista u opisu ,ja se izvinim i pitam ... Budem odbijena ,ostanem bez odgovora ili clanica prihvati . Nista strasno . A kutak za razmene nije losa ideja ,onda ne bi naselili sve ostale kutkove :) Tako sam i uradila 2- 3 puta (pitala u inbox-u) ali nije bilo saradnje. Sve u svemu, dobra je ideja o posebnom podforumu za razmene, koji bi nam skratio "muke" kad nesto trazimo. :) <3
2017 11 09
Nista strasno ,ja ponekad razmenjujem ,nekad nemam ni za postarine :) ,ali uvek odgovorim na pitanje ... Tako ,bez ustrucavanja i pitam za razmenu (ako nije naglaseno da ne radi ) ,za popust ...
2017 11 09
I ja podrzavam ovu ideju, zaista treba napraviti jedan novi podforum za razmenu. Nazalost i ja sam nekoliko puta bezuspesno trazila nesto da kupim, jer kao sto kazete forum je pretrpan temama o razmeni.
2017 11 09
Podrzavam i za otvaranje podforuma"razmena" ...☺ Kao sto rekoh ,samo takav naslov bez odredjene stvari koja nekome treba pa je trazi za razmenu ,je o meni cisto reklamiranje za uci na profil clanice koja """""" trazi razmenu""" ..Cast izuzecima ali kao sto rece neko gore,a na profilu pise "Ne radim razmene" ....Ili profi sa stvarima od po nekoliko hiljada ...A u opisu artikla koji kosta npr 3000 pise,u razmeni je cena 5000 ...I onda das pola profila za jednu stvar nista vise vredniju od svoje ponekad ...Ali je u temi samo pisalo " trazim razmenu" .....U cemu je onda poenta....😐
2017 11 10
I ja podrzavam.
2017 11 10
> TatCat: > Zar nema dovoljno tema o razmeni ? Moraju li clanice koje traze razmene da zagusuju ovaj podforum temama "trazim.... razmenu " ? Ja bih ponekad da potrazim nesto ,ali odmah izgubim volju kad vidim da je podforum pretrpan onima koji traze razmenu .... >:( Pa tako lepo, svako TRAZI ono sto mu treba :')
2017 11 10
akica45 , samo trazite ,sa sto vise uzvicnika , upitnika ,kukajte iz sveg glasa ,sigurno cete naci ,dobro ,mozda ne veceras , ne bas ovog meseca ,ali jednom vam se mozda i posreci ;-) Ima ovde puno takvih ,nije problem naci ,istina nekad zeznete jedna drugu ,ali bitno da se trazite ,ima to svojih cari :')
2017 11 11
1 2