Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li to sajt opet pravi problem?

Iako vec imam problem da prilikom ubacivanja predmeta ubacim sve fotografije, tagujem predmet, obrisem predmet.... Vidim da su se sajtu izmesali zivci ili sta vec, naime ne pamtim napamet stvari koje ubacim u omiljene previse ih je ali opet nailazim na stvari koje sigurno nikad ne bih ni obukla ni lajkovala jer mi jednostavno ne bi stajale, nisu moj stil... kako god... Jel se sad javio i ovaj problem da se novi predmeti nadju u omiljenim i pune listu po zelji sajta ili je nesto drugo? :D
2017 11 22
Mozda prodaju taj predmet,pa samo zamene opis sa drugim zbog lajkova i pregleda,isto oglas samo druga stvar,desavalo se
2017 11 22
> kiki87: > Mozda prodaju taj predmet,pa samo zamene opis sa drugim zbog lajkova i pregleda,isto oglas samo druga stvar,desavalo se Slažem se 👍🏻
2017 11 22
I meni se desavalo da u omiljenim nadjem predmete koje nikad tu nisam ubacila
2017 11 22
Ili je bag ili je ovo sto kiki87 kaze, skoro sam citala u nekoj temi da se i to radi, mislim i da ne postoji treca opcija :)
2017 11 22
> kiki87: > Mozda prodaju taj predmet,pa samo zamene opis sa drugim zbog lajkova i pregleda,isto oglas samo druga stvar,desavalo se ja ne shvatam poentu toga ali ajde nema veze. Ovamo ne mozes da izmenis velicinu odredjenog artikla koji je vec dodat ali zato mozes da ubacis ceo nov predmet i da ostanu lajkovi pregledi i sve ostalo. Pa kao da nam je malo svega sto je pretrpano i ne funkcionise od postavljanja do brisanja predmeta pa evo sad i ovo. :')
2017 11 22