Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Cetkice za sminkanje i konturisanje...Misljenja ?

Obicno se ne sminkam puno , stavim puder ,maskaru ,ruz eventualno .... I nisam bas baratala sa cetkicama i nekim profi sminkanjem ,pa me interesuje kakava su Vasa iskustva sa konturisanjem i koje cetkice koristite ,koje su se lepo pokazale ...? Pogledala sam okvirno u pretrazi ,nasla sam najvise NAKED cetkica ,koje su mi se onako na oko dopale , pa da li je neko koristio i kakva su iskustva ? <3 <3 :")
2017 11 24
Koristim ih. Zadovoljna sam. Samo fali jedna mala pufnasta u tom setu (koju u svim youtube klipovima koriste za senku). One su više za praškaste senke, nego za tečne i kremaste stvari. Ali ni ja nisam neki ekspert - to mi je prvi set četkica u životu. :)
2017 11 24
> Bolivuddiva: > Koristim ih. Zadovoljna sam. Samo fali jedna mala pufnasta u tom setu (koju u svim youtube klipovima koriste za senku). One su više za praškaste senke, nego za tečne i kremaste stvari. Ali ni ja nisam neki ekspert - to mi je prvi set četkica u životu. :) Hvalaaaa :") To sam pomislila ,deluju mi previse mekane za kremaste konture ..Mada opet ne izgledaju lose ,ima ih za sve sto je potrebno ,a koliko sam primetila po sajtu,i cena im je povoljna ,kako kod koga :")
2017 11 24
Dobre su,ja ih imam😊 Iz tog seta koristim i za tecni puder i za kremaste korektore. Imam jos cetkica pored njih,ali sam njima bas zadovoljna😊
2017 11 24
> Hvalaaaa :") To sam pomislila ,deluju mi previse mekane za kremaste konture ..Mada opet ne izgledaju lose ,ima ih za sve sto je potrebno ,a koliko sam primetila po sajtu,i cena im je povoljna ,kako kod koga :") Te "Naked" četkice koje se prodaju po sajtu i kod kineza su loše kopije tj. napravljene su os sintetike i nisu baš idealne jer ispada "dlaka" prilikom pranja i vi posle 4-5 pranja više nemate četku :) Beauty blenderi - Killys su mi najbolji, koristim ih za puder i korektor, od četkica Real Techniques ( koje su dosta skuplje ali vrede ), Cala, Aura, Golden Rose , Llums i Deborah su mi se najbolje pokazale. Vredi uložiti u dobre četkice za senku, blendovanje, obrve, puder i konturisanje ( ako se šminkate svaki dan ).
2017 11 24
Ja sam verna Real Techniques cetkicama, zadovoljna sam kvalitetom, oprala sam ih 100x, a ni jedna dlaka nije otpala. Jedino mi je krivo sto neke cetkice ne mogu da kupim zasebno, vec samo u setu. :s Cesto imaju i akcije, pa gledam da ih tada ulovim. Aleksandra Kraus, koju Llums cetkice imas, mene interesuje ona fan cetkica za hajlajter. :")
2017 11 25
Urban studio cetkice, imam jednu omiljenu koju mogu da koristim za sve :D
2017 11 25
Llums imam koso sečenu četkicu za senku ( koju koristim za obrve ) E05 i Veliku četku za puder F01, i ja sam razmišljala da uzmem tu fan četkicu kao i stippling četku, dosta su pristupačne :)
2017 11 25
u aleksandru imas brdo dobrih cetkica za male pare,i real techniques su super,ja imam i neke aurine i super su mi :)
2017 11 25
Ja zivim za dan kada ce se kod mene otvoriti Alexandar cosmetics, cula sam da su blush i cala cetkice sasvim ok.
2017 11 25
Znam, ali prosto volim sve da vidim, isprobam, ispipkam uzivo. :D RT narucujem, zato sto sam vec upoznata sa kvalitetom.
2017 11 25
Imam nekoliko Blush cetkica iz Aleksandra i uzasne su, nikad ih vise necu kupiti definitivno. Posle svakog pranja otpadaju dlake i ispira se boja, ne lice ni na sta. Najbolje su RT i Ecotools, malo su skuplje, ali vrede svaki dinar, tako da preporuka za njih. (: I stalno imaju akcije na sajtu.
2017 11 25
> MoliLoli: > Imam nekoliko Blush cetkica iz Aleksandra i uzasne su, nikad ih vise necu kupiti definitivno. Posle svakog pranja otpadaju dlake i ispira se boja, ne lice ni na sta. > Najbolje su RT i Ecotools, malo su skuplje, ali vrede svaki dinar, tako da preporuka za njih. (: > I stalno imaju akcije na sajtu. I meni se iz crne kose ispira boja,ali je cetka odlicna pa mi ne smeta :)
2017 11 26
> pikiatora: > > MoliLoli: > > Imam nekoliko Blush cetkica iz Aleksandra i uzasne su, nikad ih vise necu kupiti definitivno. Posle svakog pranja otpadaju dlake i ispira se boja, ne lice ni na sta. > > Najbolje su RT i Ecotools, malo su skuplje, ali vrede svaki dinar, tako da preporuka za njih. (: > > I stalno imaju akcije na sajtu. > I meni se iz crne kose ispira boja,ali je cetka odlicna pa mi ne smeta :) Meni se em ispira, em ispadaju dlake. :D
2017 11 26