Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Moje Krpice HRVATSKA iskustva

Nisam znala gde da stavim ovu temu pa evo ovde, ako admini misle da treba drugde neka premeste. Malo sam gledala hrvatsku verziju sajta i moram priznati da imaju daleko bolje komade, valjda kod njih nisu previse zastupljeni kinezi i turska roba kao kod nas. Da li je neko narucivao sa njihovog sajta i kakva je iskustva imao, konkretno me zanima placanje.. da li preko westerna ili kako, i kolika postarina bude? Slobodno mi pisite u inbox jer nekad ne mogu naci temu koju zapocnem. Hvala :)
2017 11 29
Ja sam naručivala sa mojekrpice.hr i svojevremeno komentarisala na sličnoj temi. Potpuno si u pravu, odeća je mnogo bolja nego naša, bolji je i standard, nema kopija jer imaju strogu EU regulativu oko toga, malo ima kineza a buvljaci ne postoje osim klasičnih za starine i rukotvorine, nameštaj itd. Moje iskustvo je odlično i sve je stvar dogovora, šta se plaćanja tiče nisam imala problema pošto imam rodbinu i prijatelje u Hr, sestra je platila i to smo posle prebile na leto. Možeš platiti Westernom, možeš preko banke, najpovoljnije za tebe je da uplatiš odmah i troškove poštarine, a najjeftinije je da se šalje kao obično ili preporučeno pismo ili paket (nikako kurirskom službom), s tim da devojka tamo obavezno naglasi da je poklon i da ne upisuje vrednost da ne bi plaćala našu carinu (svakako ćeš platiti oko 150 din troškove otvaranja pisma/paketa). Ali, ono najvažnije je da najpre moraš da vidiš da li je članica voljna da se cima i šalje ti u inostranstvo, bez toga nema ništa, dogovor kuću gradi i kao i ovde, retko koja devojka se usuđuje na to, mada ne znam zašto, vrlo je jednostavno. Takođe, ne očekuj ništa danas za sutra, ukoliko dogovoriš kupovinu, proći će bar 2-3 nedelje dok predmet ne stigne do tebe. Nadam se da sam pomogla, ako ti nešto konkretno treba, slobodno piši u inbox.
2017 11 29
Nisu, ima i ovde jako lepih stvari a demode je relativan pojam. Kod nas jedino što zaista ima tumač kopija, čajniza i turkiš prodakšna. Ja ću pre da kupim Rudnikovu svilenu košulju iz 1993. nego neku sindžu iz 2017.
2017 11 29
> srebrna: > Nisu, ima i ovde jako lepih stvari a demode je relativan pojam. > Kod nas jedino što zaista ima tumač kopija, čajniza i turkiš prodakšna. > Ja ću pre da kupim Rudnikovu svilenu košulju iz 1993. nego neku sindžu iz 2017. Takodje <3
2017 11 29
Tanja, možda smo zašle u neke godine, volimo klasiku, prirodne materijale, izgradile ukus i svoju "uniformu". Isto primećujem da su na Hr sajtu cene skroz korektne, za Pull and Bear parku sa krznom manje od 20 evrića...
2017 11 29
> srebrna: > Tanja, možda smo zašle u neke godine, volimo klasiku, prirodne materijale, izgradile ukus i svoju "uniformu". > Isto primećujem da su na Hr sajtu cene skroz korektne, za Pull and Bear parku sa krznom manje od 20 evrića... Ne volim klasiku, ali prirodne materijale da <3 kakve godine :') :') :') ;)
2017 11 29
:D
2017 11 29
Ajde bre devojke.... dosta s` tim godinama 8-)
2017 11 29
> andres: > Ajde bre devojke.... dosta s` tim godinama 8-) "Ti, mali, da sutiiis" :') :') :') :') :') :') :')
2017 11 29
Hahah opusteno zene, samo se vi dopisujte, bar su lepe teme :D Joj ne znam, napravila bih profil na hrvatskim krpicama ali da to mi je malo problem kako da uverim devojke da sam korektna pa jos i da salju u drugu drzavu.. jedino da im dam i link ovog profila ovde da vide da nemam negativne ocene.. :D Cekanje mi nije problem. Pa mogu pokusati, nista ne gubim.. a mogu da dobijem neke lepe krpice, a koliko mi se cini i za manje pare nego ovde... PS. Ovde neke clanice stavljaju cene Zara i slicnih marki kao da su u najmanju ruku Armani, i kao da mi koje u svojim gradovima nemamo te butike, nemamo ni internet da zapravo proverimo cene :D
2017 11 30
> Dani88: > Hahah opusteno zene, samo se vi dopisujte, bar su lepe teme :D > Joj ne znam, napravila bih profil na hrvatskim krpicama ali da to mi je malo problem kako da uverim devojke da sam korektna pa jos i da salju u drugu drzavu.. jedino da im dam i link ovog profila ovde da vide da nemam negativne ocene.. :D Cekanje mi nije problem. Pa mogu pokusati, nista ne gubim.. a mogu da dobijem neke lepe krpice, a koliko mi se cini i za manje pare nego ovde... > PS. Ovde neke clanice stavljaju cene Zara i slicnih marki kao da su u najmanju ruku Armani, i kao da mi koje u svojim gradovima nemamo te butike, nemamo ni internet da zapravo proverimo cene :D Prvo doooobro prouci njihove forume ;)
2017 11 30