Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molim(o) admine za opciju SEEN jer ovako vise ne ide...

Ja razumem da neko nije na sajtu cesto i da mu ne stizu poruke na email pa ne mogu odmah da odgovore na poruke, pa razumem i kad udje na sajt da mozda ne vidi poruku odmah ako ima vise njih (meni se provoj desavalo da imam 10ak poruka i jednostavno jednu previdim pa se posle izvinim clanici) ali da neko ulazi na sajt i svaki dan kad pogledam pise da je bio aktivan pre sat ili pet, i ubacuje nove predmete, a da ne moze da odgovori na poruku I TO NA PORUKU ZA KUPOVINU, znaci tu si da prodas i zaradis a iskuliras skroz zainteresovanog.. to ne razumem. Sve bi bilo lakse da se uvede opcija SEEN pa kad vidimo da je neko procitao poruku a nije odgovorio, da se ne zamlacujemo sa njim nego da trazimo dalje. Ne znam kome da se obratimo za to :D
2017 11 30
Svidja mi se idejaa 👍
2017 11 30
Meni se desava da me sajt ovde "zarobi" kao ulogovanu, a nisam uopste prisutna, pa isto bude neprijatnih situacija.
2017 11 30
Slažem se takodje..oba iskustva imam..i za kupovinu i za prodaju..
2017 11 30
> andres: > Valjda je prvo sto uradis kad se ulogujes, da pregledas inboks :) kao kad dolazis kuci uvek pogledas postansko sanduce :P > Znam da sajt baguje po tom pitanju; pa u skladu s tim bar dva puta refresujem stranicu ;) Ma to nije bag ,to je nekultura ....Meni su se desavale tako neprijatne situacije da ne znam kome da prodam .. Ja licno funkcionisem tako sto obelezim sa rezz kada vidim da je clanica zainteresovana sigurno ,ali se trenutno ne loguje pa dok ne sacekam odgovor ..Ako se desi da nisam sigurna ,izvinim se clanici dok mi prva zainteresovana ne odgovori .. Uvek sacekaju ,zaista :). Sacekam vreme do prvog logovanja ili mi odgovori ili iskulira .. Ako iskulira ,ja prodam drugoj koja posteno ceka .. Tako nekako funkcionisem ... Pa desilo mi se skoro da clanica sa 400 i vise utisaka kaze da zeli dve stvari ,za jednu posalje link ,za drugu napise ispod i ne javi se vise :D :D :D Sta reci za nove onda :D
2017 12 01
Kako meni rekose neke clanice kada sam tek pocela sa krpicama : “Jednostavno se naviknes na to.” :D
2017 12 01
Podrzavam, to postoji na "kupujem-prodajem" i uredno vidis da li je poruka procitana :) Ovde nikada nisi nacisto ni sa cim, pa ni sa porukama :) Sto rece prethodna clanica "jednostavno se naviknes"
2017 12 01
> andres: > KP je druga prica.... tamo imam dostupan i kontakt tel. pa posaljem prodavcu sms da pogleda inboks.... a i kupcu je dostupan moj tel. te mogu nesto prodati iako kupac nema nalog :) Dodaj ti i na MK svoj kontakt tel 👍🏻 ..u opisu profila 😉
2017 12 01