Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Davno prevarena..

Zaista je strasno sto se desavaju takve stvari na sajtu...ali ne vidim svrhu pisanja ako ne kazete ko je doticna clanica,kako da znamo od koga da se cuvamo?Najbolje ako ste se vec posle dve godine odlucili da pricate o tome lepo ostavite link do profila,ime...bilo sta.Bez toga nista. :-)
2017 12 03
Iskreno se nadam da cete naci kompromis. Mozda ste obe zapostavile taj problem kada je trebalo da resite, da insistirate na tome, vec ste prepustile vremenu i sada kad se vrate secanja probudi se osecaj za pravdu u Vama, a druga strana verovatno se ni ne seca jer kad joj nije bilo stalo onda da resi i da ne nosi tudju stvar bez grize savesti /koja joj nije poklonjena/ ne verujem da bi se sada toga setila.. Cisto sumnjam da bi Vam jakna sada znacila nakon toliko vremena, ali mozda bi bilo dobro da se druga strana javi i obrazlozi svoj postupak. Devojka ima preko 50 pozitivnih, prosto ne zelim da verujem da je namerno. Jer opet razmisljam ovde se u poslednje vreme sve otrglo kontroli, previse negativnosti, neke clanice kao da nemaju svoja posla vec vode tudje brige, gledaju sta je gde skuplje i koliko, izrazavaju svoje frustracije kroz forume, sve se uzima zdravo za gotovo, komentarise se bez ikakve tezine i dokaza. Ovo poslednje NEMA VEZE sa temom, mala digresija jer ne zelim da mracim otvaranjrm tema o tome....a Vama zelim da se dogovorite sa clanicom.
2017 12 04
S tog profila me kontaktirala devojka pre neki dan i pitala za rolku tuniku, rekla je da ce se javiti kasnije da me obavesti da li joj odgovara ili ne da kupi artikal od mene i nije se na kraju ni javila, iako je rekla da ce javiti da li da rezervisem ili ne.
2017 12 04
Reci uzmes tudju jaknu i neces da platis, nosis je i pravis se lud.. Meni ni vi niste jasni da joj gomilu stvari za hiljadu naplatite a jaknu od 2500 ne.. Koliko god da je neko fin.. Ja za skuplje predmete ukoliko vidim da je neko fin ucinim da posaljem pouzecem i opet mi bude frka da mi se ne vrati paket jer za tu sumu uglavnom saljem nesto tesko tipa cizme,kaput, ili ukoliko sam imala vec vise saradnji pa posaljem ujutru a znam da ce mi popodne clanica, eventualno sutradan uplatiti, ali ovako.......
2017 12 04
1 2