Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Davno prevarena..

Znam da ćete me sada svi osuđivati jer nisam odmah pisala o tome na sajtu..Ali eto, tako je to tada prošlo.. Imala sam nekih privatnih problema pa nisam imala vremena da se bavim sa prevarantima sa MK. Bilo je to odprilike pre dve godine.. Doduše, tada sam imala drugi profil koji mi je blokiran ni dan danas ne znam zbog čega (valjda zbog pogrešnog podforuma!?) Posle sam napravila ovaj profil i nikada nisam ni pokušala da uđem na stari.. imam na njemu oko 20 ak utisaka. Sad sam odučila da to podelim sa vama jer sam videla da ista devojka opet prodaje na sajtu.. Mada sam davno odlučila da to "zaboravim"!
2017 12 03
Već sam napisala, desilo se odprilike pre dve godine.. Javila mi se članica.. Zanimalo je par mojih artikala. I nakon dužeg dopisivanja, dogovorile smo se. Želela je da kupi košuljicu, pantalone i sako a za novu kožnu jaknu se predomišljala,nije imala novac..itd. Prelepa braon kozna jakna..dobila sam je za rodjendan ali na zalost mala.. cena joj je tada bila oko 6 hiljada.. prodavala sam je za 3 hiljade ali sam članici rekla da ću joj sniziti cenu na 2 ipo hiljade.. Predložila je da joj pošaljem jaknu sa ostalom garderobom, sa otkupom samo u iznosu garderobe (bez jakne) a da će mi ona čim proba jaknu da li joj odgovara uplatiti ostali iznos (od 2 ipo hiljade) . Poslala sam sve kako smo se dogovorile.. moje SVE NOVE stvari ; košulju, pantalone, sako i jaknu. Sve sa otkupom od 1000 dinara. Kada je stigao paket javila je da je sve ok ali da joj jakna ne odgovara i predložila da će je ona staviti na sajt, pa će je prodati da ne bi plaćala poštarinu kada bi mi je vraćala. Pristala sam. Jer je devojka bila jakoo fina. Prošlo je dva- tri meseca,jakna još stoji kod nje, nije je prodala (valjda). Predlažem joj da mi vrati jaknu ili uplati novac.. tada počinje da se uvlači u laži, kako će da je kupi njena drugarica, kako ne moze da je posalje jer nije kuci itd.. Nakon toga imala sam nekih privatnih problema, jakna mi nije ni padala na pamet, izgubila sam kontakt sa clanicom, obrisao mi se njen broj.
2017 12 03
Međutim, setim se njenog imena i pronađem je na fejsu.. Napišem joj lepo da je krajnje vreme da mi vrati jaknu.. tada,opet pocinje lazima kako nije ona na profilu,vec njena drugarica ( a i na fejsu prodaje garderobu). Ja joj napisem da kaze drugarici da mi vrati jaknu na sta mi je napisala da je trudna i da joj je vazno dete i da je bas briga za mojom jaknom :D A kao ona više nije u Srbiji, pa joj je zato drugarica na profilu.. A na instagramu stavlja slike iz Srbije..skontala sam da je u državi. Međutim, tu sam odustala. Ona je ukaljala obraz za 2500 dinara a moj je čist.. Uglavnom, nekidan gledam nešto na fejsu i iskoči mi njen profil, udjem, kad jono hop,stavlja linkove sa MK opet se vratila na sajt.. Zato mi je palo na pamet da napišem šta mi se desilo :) Svaka budala uči na svojim greškama ;)))) Nadam se da vas nisam udavila!
2017 12 03
Niste trebali cekati tako dugo vremena . Dve godine je ipak puno i mislim da je sada kasno za sve .
2017 12 03
Jeste..nisam napisala da bih mi vratila novac. Vec da drugog ne prevari :)
2017 12 03
Objavite ovde link do profila ako ste sigurni da je to ta ,koja vas je prevarila .
2017 12 03
Profil ce otvoriti drugi, nego podaci na crnu listu
2017 12 03
Ja sam plavusa, pa mi treba da ukapiram....sve ove stvari ste joj dali za 1000 din.? A jakna kostala 2500? I platila je pa htela da vrati ili? Ko je to? I koji je Vas stari profil?
2017 12 03
Crna lista ''pravi podaci o prevarntima '' je zakljucana ,tako da link moze da ostavi ovde ili na ''crnu listu '' a podatke u inbox kod admina ,pa ce ih admin ubaciti u crnu listu ,koju je on napravio .
2017 12 03
Jakna je verovatno vec iznosna posteno :D ... Recite joj lepo da cete objaviti i na mk i na fb i gde god linkove njenih profila i podataka , pa ce onda mozda i razmisliti cime ce se baviti .. Mada ,ako dve godine nije imala obraza ,ne znam da li ce i sada . I objavite link profila slobodno ... Nista Vam ne moze ,vi ste krivi samo sto ste imali poverenja ...
2017 12 03
> Icka89: > Jakna je verovatno vec iznosna posteno :D ... Recite joj lepo da cete objaviti i na mk i na fb i gde god linkove njenih profila i podataka , pa ce onda mozda i razmisliti cime ce se baviti .. Mada ,ako dve godine nije imala obraza ,ne znam da li ce i sada . I objavite link profila slobodno ... Nista Vam ne moze ,vi ste krivi samo sto ste imali poverenja ... Pa bas to.. upravo sam joj poslala poruku. Pa cemo da vidimo. Ali mislim da ce svakako na crnu listu
2017 12 03
Dzabe ste napisali celu pricu ovde “da ne prevari nekog drugog”, kad mi ne znamo o kome se radi 😁
2017 12 03
Mogu da razumem osecaj kad vidis da te neko "zavlaci" i povredjenost i bes. Mislim da ni to sto je proslo mnogo vremena nije toliko bitno, jer prevara ne "zastareva", a Vi ste ocigledno gubili vreme nadajuci se nekom pozitivnom ishodu.Takodje, mogu da razumem i potrebu da se sve to podeli sa drugima. Ali, zar nije sve bezveze ako se ne zna o kome se radi i ako podaci ne odu na Crnu listu?
2017 12 03
Zaista ne vidim svhu otvaranja ove teme ,ako ne zelite da stavite link do profila osobe koja se ponovo pojavila a prevarila Vas je davno ..U cemu je poenta ? :s :D Kako da drugog ne prevari ako mi ne znamo o kome se radi (?)
2017 12 03
Ostavite podatke osobe ili link profila.
2017 12 03
1 2