Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

100% komercijalni profili -preprodaja (nadam se da moderatori gledaju ... )

Ja nisam ni znala generalno da je to zabranjeno jer sam vidjala profile gde se ljudi bave time i to imaju preko 1000 utisaka znaci da biste imali taj broj utisaka vi to radite godinama .. tako da sam sad zbunjena kako je nekima zabranjeno a nekima nije ? Ili mozda da se to dozvoli komercijalna prodaja ili kako vec vi to oslovljavate ? konkretno meni je svejedno, meni ovaj sajt sluzi da osvezim orman izbacim sto trenutno ne nosim a ubacim nesto sto mI treba ne trosim vreme pljujuci druge i baveci se raznim glupostima. Ako neko moze da profitira od toga i pronalazi se u tom biznisu njemu prvo svaka cast drugo drago mi je kad se neko snadje ! :) danas na ovom sajtu ima previse suete ,mrznje itd ... Sere mi se vise od takvih ljudi
2017 12 04
:D
2017 12 04
> brutalna: > Ja nisam ni znala generalno da je to zabranjeno jer sam vidjala profile gde se ljudi bave time i to imaju preko 1000 utisaka znaci da biste imali taj broj utisaka vi to radite godinama .. tako da sam sad zbunjena kako je nekima zabranjeno a nekima nije ? Ili mozda da se to dozvoli komercijalna prodaja ili kako vec vi to oslovljavate ? konkretno meni je svejedno, meni ovaj sajt sluzi da osvezim orman izbacim sto trenutno ne nosim a ubacim nesto sto mI treba ne trosim vreme pljujuci druge i baveci se raznim glupostima. Ako neko moze da profitira od toga i pronalazi se u tom biznisu njemu prvo svaka cast drugo drago mi je kad se neko snadje ! :) danas na ovom sajtu ima previse suete ,mrznje itd ... > Sere mi se vise od takvih ljudi Da li bi Vama bilo drago da se neko ''snadje'' i profitira na Vama ,prodajuci Vam nesto za duplo skuplju cenu nego sto je realna cena,da bi vas iskoristio ? Naravno da na primer niste upoznati sa cenama izvan sajta ,sto mnogi ovde nisu . Ako imate ideju ,obratite se adminu sa molbom da legalizuje komercijalnu prodaju na sajtu ,takodje i sa pitanjem zasto ovde postoje povlasceni i nepovlasceni . Niko ovde nikoga ne pljuje vec se govori o pravilima sajta koje nismo izmislili mi ,vec neko drugi . Sujeta i mrznja su jedno a postovanje pravila sajta drugo . Najbolje da popricate za adminom ,on ce Vam sve podrobno objasniti .
2017 12 05
Bloodytears , ako se Vi zadovoljavate da Vam neko proda kinesku krpicu za vece pare jer Vas mrzi da setate po radnjama , imate gomilu sajtova i stranica sa komercijalnom prodajom . Ali to nije ideja Krpica . Brutalna -dovoljno mi je sto ste napisali 'sueta' ;-) Necu ni da komentarisem . Clanice koje prijavljuju su samo drustveno svesne (za razliku od onih koji ne bi prijavili nasilje ,zlostavljanje... ) ,a ne ljubomorne . Taj argument mi lici na : -Mama ,meni kazu da imam veliki nos -Zlato mamino ,dvadeset cm je divan nos ,pusti ih ,one su ljubomorne :-D Bas i nema povoda za ljubomoru na one koji se 'snalaze' ili zive od Krpica ,od varanja jos manje ...Ja se necu okrenuti u tramvaju ako vidim da vas neko dzepari i 'gledati svoja posla ,zasto da mene glava zaboli' . To je razlika izmedju onih koji ustanu i kazu i onih koji bi sve ispod zita . :")
2017 12 05
> TatCat: > Bloodytears , ako se Vi zadovoljavate da Vam neko proda kinesku krpicu za vece pare jer Vas mrzi da setate po radnjama , imate gomilu sajtova i stranica sa komercijalnom prodajom . Ali to nije ideja Krpica . Brutalna -dovoljno mi je sto ste napisali 'sueta' ;-) Necu ni da komentarisem . Clanice koje prijavljuju su samo drustveno svesne (za razliku od onih koji ne bi prijavili nasilje ,zlostavljanje... ) ,a ne ljubomorne . Taj argument mi lici na : -Mama ,meni kazu da imam veliki nos -Zlato mamino ,dvadeset cm je divan nos ,pusti ih ,one su ljubomorne :-D Bas i nema povoda za ljubomoru na one koji se 'snalaze' ili zive od Krpica ,od varanja jos manje ...Ja se necu okrenuti u tramvaju ako vidim da vas neko dzepari i 'gledati svoja posla ,zasto da mene glava zaboli' . To je razlika izmedju onih koji ustanu i kazu i onih koji bi sve ispod zita . > > > :") Podrzavam
2017 12 05
Posto nije po pravilima sajta , a i licno ,ovde ne podrzavam komercijalnu prodaju ...Hajde po nesto ,sto imamo isto par komada ,desi se ,npr obicne majice koje obozavam ,pa kupim kada naidjem po povoljnoj ceni,nebitno sto su iste ,ako mi odgovaraju ,ja ih nosim .Jednom sam izjavila *nemojte misliti da ne menjam majicu,imam par istih* :D .Doduse ,takve stvari nemam na krpicama,jer ih iznosim dok im dusu ne uzmem :D I po meni to nebi bila komercijalna prodaja ..Komercijalnu prodaju ne podrzavam jer bi krpice izgubile smisao , zamislite sa koliko stvari bi sajt bio preplavljen za samo dva dana ..Onda nebi bilo smisla i nebi ni imali volje da trazimo povoljnije i kvalitetne stvari kao sto ih ovde nadjemo ...Realno . Takviih profila ima i na fb ,i na instagramu ,koliko hocete ..Ko ima nekoliko stvari ok ,ali ovako , da jasno bude profil komercijalne ,to ne podrzavam .. Sto se cena tice ,mislim da svako ima pravo da odredi cenu svog artikla ,ali takodje mislim da niko nije lud da kupi to nesto ,jer ne verujem da ima bas ima toliko neobavestenih.. Ja prva preskacem takve oglase ,i vidim da i nemaju bas toliko utisaka . Takodje ,neko ima novca pa ga bas i briga da li ce platiti vise ako je prodavac siguran i pouzdan ...A sto se tice konkretno torbi ,cene variraju od grada do grada ,ja prva platim negde manje negde vise .. A te torbe Vam u Turskoj kostaju ,2,3,5 e pa ako su cene velike u preprodaji,lepo u Tursku pa nakupujte do mile volje , po profilima variraju po par stotina dinara ...Nece niko ko se bavi time prodati za 5 e kao sto nabavlja i muci se ..Tako da mislim da svako treba da bude malo realan u svemu ..
2017 12 05
Samo da razjasnimo jednu stvar , sve zavisi sta vi podrazumevate pod tim komercijalna prodaja, ja podrzavam da neko narucuje preko stvari na veliko, stvari na dzakove i slicno sto radi pola sajta i prodaje ovde jer uvek nadjes nesto zanimljivo znam milion takvih clanica i jedino kod njih u mom fazonu i mogu da nadjem nesto posto ne patim od marke niti nosim fensi odecu, sto se kineskih stvari tice sama ih porucujem preko i obozavam ih toliko motiva u mom fazonu sto u Srbiji nema sanse da nadjes i najsrecnij sam kad mi u sanduce stigne neka kineska stvar od preko :D Inace pola ljudi koji se zale za komercijalnu prodaju i sami prodaju stvari koje kupuju preko iskljucivo za prodaju ili stvari na dzakove samo zele da sklone konkurenciju, ja sam samo iznela svoje misljenje kao i vi svoje a posto i u privatnom zivotu izbegavam negativu tako se trudim i ovde i ova tema me vise ne zanima i necu ulaziti u nju. Pozdrav devojke zelim vam svima uspesnu prodaju :)
2017 12 05
> bloodytears: > Samo da razjasnimo jednu stvar , sve zavisi sta vi podrazumevate pod tim komercijalna prodaja, ja podrzavam da neko narucuje preko stvari na veliko, stvari na dzakove i slicno sto radi pola sajta i prodaje ovde jer uvek nadjes nesto zanimljivo znam milion takvih clanica i jedino kod njih u mom fazonu i mogu da nadjem nesto posto ne patim od marke niti nosim fensi odecu, sto se kineskih stvari tice sama ih porucujem preko i obozavam ih toliko motiva u mom fazonu sto u Srbiji nema sanse da nadjes i najsrecnij sam kad mi u sanduce stigne neka kineska stvar od preko :D Inace pola ljudi koji se zale za komercijalnu prodaju i sami prodaju stvari koje kupuju preko iskljucivo za prodaju ili stvari na dzakove samo zele da sklone konkurenciju, ja sam samo iznela svoje misljenje kao i vi svoje a posto i u privatnom zivotu izbegavam negativu tako se trudim i ovde i ova tema me vise ne zanima i necu ulaziti u nju. > Pozdrav devojke zelim vam svima uspesnu prodaju :) Pa verovatno podrazumeva vise istih artikla u vise velicina ,boja,itd ... To je po meni komercijalna prodaja ..Doduse ,sto kazete ,neka radi ko sta hoce ,meni to ne smeta ,znam gde cu i sta kupiti .. Vecina ima dosta prihoda odavde verovatno ,tako da mi je drago ako neko posteno zaradjuje ..A svako drugi ne treba biti ljubomoran i slicno nego snaci se za sebe ..Ovo mi nije glavni izvor prihoda naravno ,niti moze da se profitira odavde ,tako da ne mislim da je bas toliko sve crno kao sto izgleda svakome ko udje na forum ,i mislim da treba malo pozitive ... A aksesoare i tako neke stvarcice takodje cekam ponekad i po mesec dana i jedva docekam :D .. Uglavnom ,svako dobro svim postenim clanovima ,uspesna prodaja i malo manje negativnosti ... <3 Predlazem Blago Cara Radovana ,ponekad neke recenice mnogo znace <3
2017 12 05
Članica Sandra222 kupila je na Limundu torbu Fendi za 999 dinara, a ovde je preprodaje za 6500 dinara. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/f3a6a089cf1d9553da32a6963d1dfb6c.jpg)
2022 05 31
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/a99756bb09eb05e918331c75eb850aac.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/c45ea85470ded061aa59d48cf4ab3f8c.jpg) PREPRODAJA, I POSTAVLJA TUDJE FOTOGRAFIJE, UZIMA IH SA LIMUNDA OD CLANICE OD KOJE JE KUPILA CIPELE I TO JOS februara 2022 ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/3d069b2d8627895ecd3d7e70aa603bf9.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/356d7ebebd5ec3458d4bef3e6fdfcc11.jpg)
2022 06 12
1 2