Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

da li neko od vas ima nadogradjenu kosu

Devojke,zelim da uradim nadogradnju kose keratinom pa me zanima da li neko ima iskustva sa tim ? [:osmeh] [:poljubac]
2013 08 03
ja imam pramenove u drugoj boji, 10 pramenova, nadogradjenih keratinom [:osmeh]
2013 08 03
joj citala sam taj forum 5 sati, svako ima drugacije misljenje... ne mogu staviti klipse jer sam osisana na ravno, pokusala sam i prelaz se vidi :( I jel se primete? koliko si platila nadogradnju jednog pramena? [:poljubac]
2013 08 07
pa sad. 10 pramenova je malo da bi se nesto znacajno primetili u korenu, ali kako stalno prebacujem kosu sa jedne stane na drugu nekad se i vidi mada nije strasno. Sad, drugacija je situacija kad se nadogradjuje cela kosa i kad ima preko 100 pramenova. Malo je osecaj nezgodan da imas toliko kvrzica u glavi, ne mozes ni rukom kros kosu da prodjes, ali dobro, mnoge devojke imaju pa im ne smeta :) Ja sam sama kupila pramenove u aleksandru, prirodna kosa, 10 pramenova na sajmu kozmetike je bilo 1820 din. , ne znam da li je bilo sa popustom ili ne. A meni je moja frizerka uzela 50 din po pramenu za nadogradnju, ali je inace 100 din po pramenu.
2013 08 07
Pa istanji krajeve i eto ti resenja, i sa keratinom moras da ides kod frizera da ti napravi kakav takav prelaz, broj pramenova ti zavisi od toga koliko je debeo pramen najbolje da stavljas tanje sto se tice pramenova ja stavljam 100 komada ali nemam nesto gustu kosu
2013 08 07
hvala devojke [:poljubac]
2013 08 11