Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

OVIM PUTEM ZELIM DA SE ZAHVALIM:

《ElenaPt》 koja je ponudila da pošalje stvari koje skupljam za devojčicu,medjutim dole pomenute zene su iz Beograda pa nije bilo potrebe da se salje 《JacaiKaja》 koja mi je spakovala stvari koje me cekaju da ih sutra pokupim 《LokiBg》koja je spakovala stvari koje me takodje cekaju da ih preuzmem 《Anastasija96》koja se odazvala ali se nista tacno nismo dogovorile,mada nema veze jer sam vec skupila dovoljno I jos jedna zena koja nije sa sajta ali je igrom slucaja cula o cemu se radi i danas mi poklonila divnu garderobu za malecku. Nadam se da sam navela sve zene koje su ucestvovale u ovome,ukoliko sam zaboravila nekog izvinjavam se. HVALA VAM PUNO,VELIKI STE LJUDI,NECE BAS SVAKO DA POMOGNE (slala sam poruke zenama sa pitanjem da li su voljne da pomognu,ciji su profili puni decijih stvari,odogovor nisam dobila a ulazile su na sajt,no nije ni bitno,ne zameram,skupile smo i bez njih) A VI STE TO URADILE. Javljam se jos ovih dana(mozda sa slikama malecke,ako mi njena mama dozvoli) kada se vidim sa njom i kada joj predam odecu. Ljubim vas i zelim vam sve najbolje,pozz ♡♡♡
2017 12 05
Svaka cast!!!!! Ovakve teme treba da preovladavaju sajtom! Bravo za clanice!
2017 12 05
Hvala tebi sto imas 22 godine i sto ces svoje slobodno vreme iskoristiti tako sto ces prikupljati garderobicu za pomoc maloj devojcici. Sigurna sam da su tvoji roditelji jako ponosni i kao mama dva mala decaka mogu ti reci da se iskreno nadam da ce obojica izrasti u takve osobe!!!! <3 <3
2017 12 05
Meni je drago kada nesto stigne tamo gde je neophodno, bilo kakva pomoc u prave ruke. Ima verovatno puno njih koji bi pomogli, ali su imalu losa iskustva i nepoverljivi su, sto smo i svi pomalo na sajtu. I lepo je sto se neko cima da sakupi nesto za drugog, da preuzme i preda sve to ☺️
2017 12 05
> BabyPink: > Svaka cast!!!!! Ovakve teme treba da preovladavaju sajtom! Bravo za clanice! ❤✌
2017 12 05
> jacaikaja: > Meni je drago kada nesto stigne tamo gde je neophodno, bilo kakva pomoc u prave ruke. Ima verovatno puno njih koji bi pomogli, ali su imalu losa iskustva i nepoverljivi su, sto smo i svi pomalo na sajtu. I lepo je sto se neko cima da sakupi nesto za drugog, da preuzme i preda sve to ☺️ Naravno,sve ja to razumem...zato cu i licno preuzeti stvari,da me ljudi izmedju ostalog vide.. Izgledam malo blesavo s' obzirom da imam "cudnu" frizuru(celavo sa strane,i obicno vezanu kosu u pundjicu koja lici na ananas-tako bar kazu) ali sam inace ok,nisam prevarant,previse sam upadljiva da bih bila hahahaha 😁 Salu na stranu,samo sam zelela da na ovaj nacin pomognem jednoj mladoj mami koja ocito nema od koga da uzme stvari kao ni sredstava da ih kupi i bila sam sigurna da ce se ovde naci neko ko ce pomoci meni,da ja pomognem njoj,zapravo da joj zajedno pomognemo..i eto :]
2017 12 05
> lokibg: > Hvala tebi sto imas 22 godine i sto ces svoje slobodno vreme iskoristiti tako sto ces prikupljati garderobicu za pomoc maloj devojcici. > Sigurna sam da su tvoji roditelji jako ponosni i kao mama dva mala decaka mogu ti reci da se iskreno nadam da ce obojica izrasti u takve osobe!!!! <3 <3 To je najmanje sto mogu jer sam osetila nenormalnu zelju da pomognem bar nekako,i uspela sam zahvaljujuci vama i baaas sam hepi,jos sutra da pokupim ostatak i mislim da cemo oduseviti devojku ! ❤
2017 12 05
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
2017 12 05
Svaka cast <3 <3 <3
2017 12 05
Moje dame, SVAKA ČAST <3 <3 <3
2017 12 05
> plava16: > <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 💋💋💋💋💋💋💋
2017 12 06
> Marija-Maja: > Svaka cast <3 <3 <3 Hvala lepo ❤
2017 12 06
Moja ponuda za neku igračku i slikovnicu i dalje stoji. Tako da ako treba javi se poslaću o mom trošku. Pozdrav i sve najbolje i tebi i mami i devojčici ❤
2017 12 06
ja nemam decijih stvari ali ako treba majci ja bih pomogla <3
2017 12 06
> MiraTinaLena2: > Moja ponuda za neku igračku i slikovnicu i dalje stoji. Tako da ako treba javi se poslaću o mom trošku. Pozdrav i sve najbolje i tebi i mami i devojčici ❤ Hvala puno ali najbitnije smo nabavili tako da mislim da sto se igrackica tice nema potrebe za slanjem ali hvala jos jednom ❤
2017 12 07
1 2