Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Vrednost paketa

Zanima me da li prilikom slanja paketa preko post ekspresa naznacite vrednost paketa. Recimo iako nema otkupa naznacite npr 500 dinara kao vrednost paketa. Kao i da li ima neke vajde od toga ili ne...
2017 12 09
Vrednost paketa naznacite samo u slucaju ako ima otkupa, ovako nema potrebe
2017 12 09
> mikainena: > Vrednost paketa naznacite samo u slucaju ako ima otkupa, ovako nema potrebe ok mene zanima koja je svrha toga, zena pre mene je slala nesto i naglasila da otkupa nema ali da stave vrednost paketa. Pa zbog toga. Mislila sam da nadoknade ako je u pitanju ostecenje i lom prilikom transporta. :)
2017 12 09
> cacaNi: > > mikainena: > > Vrednost paketa naznacite samo u slucaju ako ima otkupa, ovako nema potrebe > ok mene zanima koja je svrha toga, zena pre mene je slala nesto i naglasila da otkupa nema ali da stave vrednost paketa. Pa zbog toga. Mislila sam da nadoknade ako je u pitanju ostecenje i lom prilikom transporta. :) To prvi put cujem ,iskreno ... Mozda je tako ,ali ne verujem ...Moze lupiti iznos u tom slucaju koji hoce :D :D ...Glupost cista ... Ali sta znam ..Mozda je to bilo to a ona nije znala sta znaci :D Ni ja nisam na pocetku znala sta znaci otkup :D Iskreno :D
2017 12 09
Vrednost paketa moze da se navede i ako nema otkupa :) To je za slucaj da se paket izguhi (sto je 1% slucajeva, cak i manje) i da bi posta zanala koliko treba da nadoknadi stetu izgubljenog paketa.. Vi mozete da navede cifru koju zelite ALI u zavisnosti od vrednosti se povecava i postarina :) Oni tako zaradjuju ;)
2017 12 10
Znaci pametnije je da se ne stavlja vrednosta paketa zbog onih koji tu postarinu kasnije plate? Hvala puno to me je bas bunilo nisam znala ni da li treba da se naznaci , bez toga moze sigurno ali i opet volim da budem u toku sto se posta i kurirskih sluzbi tice. :)
2017 12 10