Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Lenjost ili sta...

> Podmladak: > Mislim da treba da poslusamo Elenin savet..dosta od nas i vise nego korektno.. > Molim lepo imala si priliku, trazis racun i ne saljes podatke niti uplacujes, pa ne znam u kolikoj da si guzvi, nisi dementna pobogu. > Ja cu napisati sutra da prosledjujem clanici koja me pitala sledeca, a nju cu zamoliti da ne uplacije, pa kada za deset dana udjecopet na sajt, videce da je prodato.. > Isto i Vama savetujem Icka89..ljudi su postali jako bezobrazni, vise nemaju meru.. > Isto sam pitala clanicu hoce li da kupi, i vidim da je tu tipa sat vremena i cekam da napise odgovor i ona ode.. > Razumela bih da mi kaze e nemam novac sada imacu za dva dana, a ne da me pravi budalom, a da me ceka devojka koja me redovno pita za predmet jer niti ga prodajem niti joj se havljam, ispada sada da nju zavlacim eto..uzaaas Haha ,pa da ,onda ispada da necemo da prodamo predmet :D :D :D ...A sto je najgore ova je ostavila podatke ...Da nije ,pa i bas me briga...Svakakvih ima ,nazalost ..
2017 12 14
Imala sam identican problem i iako sam ga resila u sopstvenu korist osecala sam se bas glupo. Clanica bez ijednog utiska mi se javila za patike i trazila rezervaciju. Pristala sam i kada sam je pitala na koliko dana ona rece 10 dana. Malo mi je to bilo previse, ali ok kad sam vec pristala.... Posle par dana javlja mi se devojka za isti predmet i ja joj kazem da je rezervisan i do kada. Prolaze dani i od one prve devojke ni traga ni glasa. Kada je dosao 11. dan salje mi poruku devojka koja se druga javila i pita sta se dogadja, da li je predmet prodat ili bi ona mogla da ga kupi posto je rok za rezervaciju prosao. Na to joj odgovorim da bih ipak prvo da pitam clanicu koja je rezervisala i posaljem joj poruku....nema je celo vece da odgovori i ja se oko 23h ipak dogovorim za licno preuzimanje sa devojkom koja je ocigledno bila ozbiljniji kupac. Ujutru me doceka poruka od one prve clanice poslata u 2h nocu da ona nije odustala i da joj posaljem pouzecem. Kada sam joj rekla da je predmet prodat zbog njenog nejavljanja naljutila se. Bilo mi je ipak glupo zbog nje, ali imam utisak da joj nisam pisala da bi ona potpuno i zaboravila na dogovor....takve stvari nateraju clanice ovde da ne rade rezervacije! ,:(
2017 12 14
Nema zasto da vam bude glupo. Niko ovde nije duzan da nam rezervise ni na dan a kamoli 10. Vi ste vase ispostovali,ona sama nije ispostovala rok koji je zadala. Na ovom sajtu ocigledno treba da naucimo da nas ne dotice previse licno to sto se neko naljutio na nas zbog takvih stvari
2017 12 14
> ElenaPt: > Nema zasto da vam bude glupo. Niko ovde nije duzan da nam rezervise ni na dan a kamoli 10. Vi ste vase ispostovali,ona sama nije ispostovala rok koji je zadala. > Na ovom sajtu ocigledno treba da naucimo da nas ne dotice previse licno to sto se neko naljutio na nas zbog takvih stvari Apsolutno se slazem,.niti smo duzni da rezervisemo, niti da se pravdamo ako smo prodali posle 10 dana.. Tako da lokibg nista nisi pogresila i ja sam imala slican slucaj, i isto lepo sacekala malo, clanice nema, dovidjenja,imam prepisku kao dokaz pa ajd mi lupi negativnu pa da te prijavim da ti admin lupi blokadu.. Elem, ova moja zainteresovana sada bila na mrezi, ja trazila da ostavi adresu za slanje i da uplati na racun pa saljem, odeeee riba u roku od par minuta.. Tako da ako sutra ne uplati u toku dana dovidjenja i prijatno, javim ovoj drugoj koja ceka da joj javim vec par dana.. Ja se vise ne potresam, ovo mi postalo normalno da se neko pravi lud, i da kaze ne videh poruku..
2017 12 14
Sta znam, desilo se i meni da sam rezervisala pa morala da odustanem zbog nepredvidjenih okolnosti....i bilo mi je mnogo neprijatno zbog toga iako sam uredno javljala na vreme tim clanicama. Zato vise ne trazim da mi clanice rezervisu, daleko bilo da se brukam za neki smesan novac (a svima nam se povremeno desi da nam ponestane parica) i jos pritom da taj neko propusti kupca jer me cekao.... ,:)
2017 12 14
> lokibg: > Sta znam, desilo se i meni da sam rezervisala pa morala da odustanem zbog nepredvidjenih okolnosti....i bilo mi je mnogo neprijatno zbog toga iako sam uredno javljala na vreme tim clanicama. Zato vise ne trazim da mi clanice rezervisu, daleko bilo da se brukam za neki smesan novac (a svima nam se povremeno desi da nam ponestane parica) i jos pritom da taj neko propusti kupca jer me cekao.... ,:) Slazem se, ali pazi meni je devojka rekla od reci do reci ovako- zeli da kupi haljinu, ali nije joj bilacplata, nece da rezervise u slucaju da joj novac kasni da me ne stavlja u nezgodnu situaciju.. Nego ako se ne proda stvar, kupice je kada joj stigne novac, a ako se pre nje neko drugi javi da kupi da predmt prodam.. Zamisli?? Koliko npr korektno sa njene strane..
2017 12 14
1 2 3