Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Lenjost ili sta...

Mozda se nekome svidela pa je od nje zatrazena informacija gde je kupljena 😊
2017 12 11
> ElenaPt: > Mozda se nekome svidela pa je od nje zatrazena informacija gde je kupljena 😊 Moguce i to. Nakon sto sam joj odgovorila nikada mi se vise nije javila. ,:)
2017 12 11
> Podmladak: > Ja na ovom sajtu sve cesce imam utisak da se neko zafrkava sa mnom evo.. > Dodatne mere uzduz i popreko, bez odgovora sa druge strane, ne hvala ili ne zelim ili ne odgovara.. > Slike dodatne, napred, pozadi, obuceno, zakopcano, otkopcano, nista niti ne odgovara, niti hvala niti ne hvala.. > Razmene ne radim ,ne znam gde nisam napisala sve, velikim slovima, i neko se napravi toliko pametan i posalje mi razmena????? Kraljica :') :') :')
2017 12 12
> Vila86: > > Podmladak: > > Ja na ovom sajtu sve cesce imam utisak da se neko zafrkava sa mnom evo.. > > Dodatne mere uzduz i popreko, bez odgovora sa druge strane, ne hvala ili ne zelim ili ne odgovara.. > > Slike dodatne, napred, pozadi, obuceno, zakopcano, otkopcano, nista niti ne odgovara, niti hvala niti ne hvala.. > > Razmene ne radim ,ne znam gde nisam napisala sve, velikim slovima, i neko se napravi toliko pametan i posalje mi razmena????? > Kraljica :') :') :') Pa jeste Vila86, katastrofa u sta su se pretvorile krpice.. Svakako hvala za ovo 'kraljica' sada sam bas super i wooow <3
2017 12 13
Podmladak ,zaboravila si da traze i 'sirinu kad se maksimalno rastegli ' :)
2017 12 13
> TatCat: > Podmladak ,zaboravila si da traze i 'sirinu kad se maksimalno rastegli ' :) Ahaha, tacno covece, legendarna si :) Ali pazi, traze kada napises u pojasu je lastis ili uz telo je ali se rasteze, mere i rastegnute i nerastegnute stvari, pa i ako se salis, meni su i to trazili :) Plus dubinu stvari od napred i pozadi, pri tome ne mislm na pantalone, jer na sajtu imam jedne, struk i kukove napred i pozadi, ramena i napred i pozadi???? Kazem ja uzduz i popreko, i na kraju ne kupuju onlajn, o pobogu pa sta me zamajavas da snajderisem pola dana onda.. Oblaci pa meri obuceno, pa skidaj pa meri svuceno, pa dal je realno vise.. I posle kazu nece prodavac da se angazuje, pa i necu kad me neko zamlacuje a ni hvala ne zna da mi kaze ili barem necu i cao
2017 12 13
Ne salim se ,za "tegljenje " (i ja sam na taj izraz u ovom kontekstu naisla prvi put na Krpicama ) me redovno pitaju :( A, to kako li ce njoj stajati i da li ce joj biti taman (pored svih trazenih i dobijenih mera ) me uvek unezgodi . Kao ,cekaj da otvorim Tarot ... I nestanu (sa brojem mog tekuceg ,istina ,ostave mi adresu ... ) bez traga . Naucila sam da ih ne pitam da li su odustali ,uglavnom se prave mrtvi ,nema odgovora .
2017 12 13
> TatCat: > Ne salim se ,za "tegljenje " (i ja sam na taj izraz u ovom kontekstu naisla prvi put na Krpicama ) me redovno pitaju :( A, to kako li ce njoj stajati i da li ce joj biti taman (pored svih trazenih i dobijenih mera ) me uvek unezgodi . Kao ,cekaj da otvorim Tarot ... I nestanu (sa brojem mog tekuceg ,istina ,ostave mi adresu ... ) bez traga . Naucila sam da ih ne pitam da li su odustali ,uglavnom se prave mrtvi ,nema odgovora . Eh, TatCat, imam slcna iskustva.. Dakle ide ovako, zdravo ja zelim... Neje ulogovana, nema je 5 danaaa Uloguje se..kaze_ -daj neki broj telefona..ja naisem..ode, nema je 3 dana Opet se uloguje, daj racun da uplatim u guzvi sam..ja napisem racun.. Ode, nema je 5 dana, nema uplate.. Ja pitam jeste odustali, jer me u medjuvremenu pita obicno par ljudi, a ja kao korektno cekam ovu prvu.. Koliko sam puta dala racun, da imam nesto na njemu, opljackali bi me do sada sto puta :)
2017 12 14
> TatCat: > Ne salim se ,za "tegljenje " (i ja sam na taj izraz u ovom kontekstu naisla prvi put na Krpicama ) me redovno pitaju :( A, to kako li ce njoj stajati i da li ce joj biti taman (pored svih trazenih i dobijenih mera ) me uvek unezgodi . Kao ,cekaj da otvorim Tarot ... I nestanu (sa brojem mog tekuceg ,istina ,ostave mi adresu ... ) bez traga . Naucila sam da ih ne pitam da li su odustali ,uglavnom se prave mrtvi ,nema odgovora . Eh, TatCat, imam slicna iskustva, obicno bude ovako, ako sam srece da ne traze mere :) Dakle- zdravo ja zelim.. I dok ja odgovorim, a visim na krpicama 24/7, ona nestala i nema je 5 danaaa Eto je kaze ovako - daj neki telefon..ja kapiram hoce da uplati post netom, ja napisem broj i trazim adresu za slanje.. Pogadjate dok sam otkucala 10 cifara i 5 reci, nestala ona opeeeetttt Nema je tri dana..mene u medjuvremenu pita obicno jedna ili dve clanice za istu stvar..
2017 12 14
Ima takvih koliko hocete samo sto ja ne cekam nego dam narednoj clanici koja se interesuje broj racuna a prvoj samo napisem da je predmet prosledjen i prodat dalje i da nema potrebe da uplacuje a sto se mene tice moze i za sto godina da procita tu poruku njen problem . Iz tog razloga rezervacije i ne radim vise odavno,kod poslednje takve bas mi je pukao film i rekla sam definitivno vise nikome pa neka ima koliko hoce ocena. Moljakala me da joj rezervisem farmerice od 1800 na 3 dana nije kuci,ok ja nekako pristanem jedva,nema je da se javi ja sacekam da prodje jos jedan dan od navedenog roka ajde da ne budem dosadna i pitam da li je odustala. Nije ali je u strasnoj guzvi najkasnije u sredu(a bila je subota)uplacuje,ajde i to sacekam. U cetvrtak sam farmerice prodala dalje a doticnu samo obavestila da obrise broj mog racuna. Mislite da je makar izvini rekla. Od tada vise nikome pa neka kosta nesto i 250 dinara. Taj bezobrazluk nikada necu razumeti. Jesam i ja mnogo puta molila clanice da mi rezervisu predmet,nikada duze od 3 dana i uvek ali uvek sam rok ispostovala vecinu puta se javljala ja prva i pre isteka tog treceg dana.
2017 12 14
Ma naravno ElenaPt, sasvim ste u pravu..to je nekultura i nedostatak opsteg vaspitanja.. Mi smo duzne jelte kada nas pitaju da odgovaramo u nanosekundi, da dodatno merimo i slikamo.. Tako isto ni ja ne rezervisem, ali kao da budem fer opet mi se neko prvi javio, evo sada devojka trazi pantalone i nema je, druga mi trazi, ja kao ova me pitala, pa cu Vam javiti.. Ondavse javi ta prva posle dva dana, na taj fazon u guzvi je, trazi podatke za uplatu..i ja joj sve napisem, i sada je opet nema i ja cekam i ta devojka ceka a mozda bi odmah kupila.. Nebuloza..ako ne uplati sutra, prosledjujem drugoj i dovidjenja, zasto ja da tolerisem svakom..
2017 12 14
> Podmladak: > Ma naravno ElenaPt, sasvim ste u pravu..to je nekultura i nedostatak opsteg vaspitanja.. > Mi smo duzne jelte kada nas pitaju da odgovaramo u nanosekundi, da dodatno merimo i slikamo.. > Tako isto ni ja ne rezervisem, ali kao da budem fer opet mi se neko prvi javio, evo sada devojka trazi pantalone i nema je, druga mi trazi, ja kao ova me pitala, pa cu Vam javiti.. > Ondavse javi ta prva posle dva dana, na taj fazon u guzvi je, trazi podatke za uplatu..i ja joj sve napisem, i sada je opet nema i ja cekam i ta devojka ceka a mozda bi odmah kupila.. > Nebuloza..ako ne uplati sutra, prosledjujem drugoj i dovidjenja, zasto ja da tolerisem svakom.. Moj savet. Kada se jave takve odgovorite im kulturno i to je to od vas. Ako se jos neko raspituje takodje odgovorite. Prva svakako nije izrazila zelju za kupovinom samo se raspituje. Pa koja prva trazi racun za uplatu i uplati njeno je. I to naglasite imate npr.par dana da uplatite inace predmet prosledjujem dalje akp ima zainteresovanih. Jer je na zalost sve vise takvih i ja apsolutno nikog ne cekam vise tako,posle ove poslednje mi je stvarno preko glave. Tu privilegiju bar kod mene imaju jedino clanice sa kojima sam vec saradjivala bilo kao kupav ili prodavac jer znam da su fer i korektne
2017 12 14
> ElenaPt: > > Podmladak: > > Ma naravno ElenaPt, sasvim ste u pravu..to je nekultura i nedostatak opsteg vaspitanja.. > > Mi smo duzne jelte kada nas pitaju da odgovaramo u nanosekundi, da dodatno merimo i slikamo.. > > Tako isto ni ja ne rezervisem, ali kao da budem fer opet mi se neko prvi javio, evo sada devojka trazi pantalone i nema je, druga mi trazi, ja kao ova me pitala, pa cu Vam javiti.. > > Ondavse javi ta prva posle dva dana, na taj fazon u guzvi je, trazi podatke za uplatu..i ja joj sve napisem, i sada je opet nema i ja cekam i ta devojka ceka a mozda bi odmah kupila.. > > Nebuloza..ako ne uplati sutra, prosledjujem drugoj i dovidjenja, zasto ja da tolerisem svakom.. > Moj savet. Kada se jave takve odgovorite im kulturno i to je to od vas. Ako se jos neko raspituje takodje odgovorite. Prva svakako nije izrazila zelju za kupovinom samo se raspituje. Pa koja prva trazi racun za uplatu i uplati njeno je. I to naglasite imate npr.par dana da uplatite inace predmet prosledjujem dalje akp ima zainteresovanih. Jer je na zalost sve vise takvih i ja apsolutno nikog ne cekam vise tako,posle ove poslednje mi je stvarno preko glave. Tu privilegiju bar kod mene imaju jedino clanice sa kojima sam vec saradjivala bilo kao kupav ili prodavac jer znam da su fer i korektne Htela sam da otvorim temu. Ali nema potrebe,posto je konverzacija ovde identicna .Devojka pre 10ak dana poslala *zelim* . Ostavila podatke za slanje ,uzela moje za uplatu .I rekla uplacujem sutra .Nema nje nekoliko dana .Ja nisam navalentna ,sacekam ,nije mi problem ,ako vidim da je neko korektan .A devojka je bila fina u pocetku .Javim joj se posle 5 dana da pitam da nije odustala . Prvo je nema a onda kaze danas oko pola 6 uplacujem ,izvini na kasnjenju :D . Nema ni devojke ni uplate .
2017 12 14
Sacekam jos koji dan,a ostalima medjuvremenu kazem izvinite ali rezervisano je . Nje nema .Sinoc sam joj poslala sms da li je odustala ,posto nije bila aktivna dan.To je morala da vidi .Ali odgovor nisam dobila .Nebi mi bilo problem da sacekam i jos ,ali ne volim da me niko pravi ludom ,pa sam skepticna sta da uradim .Iskreno mi dodje da joj zalepim negativnu od srca za lazi .
2017 12 14
Mislim da treba da poslusamo Elenin savet..dosta od nas i vise nego korektno.. Molim lepo imala si priliku, trazis racun i ne saljes podatke niti uplacujes, pa ne znam u kolikoj da si guzvi, nisi dementna pobogu. Ja cu napisati sutra da prosledjujem clanici koja me pitala sledeca, a nju cu zamoliti da ne uplacije, pa kada za deset dana udjecopet na sajt, videce da je prodato.. Isto i Vama savetujem Icka89..ljudi su postali jako bezobrazni, vise nemaju meru.. Isto sam pitala clanicu hoce li da kupi, i vidim da je tu tipa sat vremena i cekam da napise odgovor i ona ode.. Razumela bih da mi kaze e nemam novac sada imacu za dva dana, a ne da me pravi budalom, a da me ceka devojka koja me redovno pita za predmet jer niti ga prodajem niti joj se havljam, ispada sada da nju zavlacim eto..uzaaas
2017 12 14