Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Lenjost ili sta...

Ajde vi meni recite nisam pametna. Clanica trazi mere,ja lepo kulturno napisem sve,poluobime naravno. Ona meni a mogu li tacne mere. Koje tacne mere ja njoj da dam za dzemper koje vec nisam. Valjda su duzina rukava i dzempera te koje sam napisala,sirina ramena zna se kako se meri,nema tu poluobima. E ako je tesko za poluobim grudi sabrati 42 i 42 ili pomnoziti sq dva sta ja da radim. I sta uopste da joj napisem kada je tacne mere svakako dobila a da ne ispadnem nekulturna ili bezobrazna 🤔
2017 12 10
Hahaha...Pa pitajte je sta precizno podrazumeva pod "tacne mere" ...?
2017 12 10
Naravno da je lenjost ,gde ti je nanometar ,ElenaPt ? Ne mozes tako obicnim metrom da meris , lenja bubo :)
2017 12 10
Hahahahhahah, ovo se isto meni desilo, s tim sto sam ja vec imala mere u opisu predmeta.. Mozda je ista clanica u pitanju ;)
2017 12 10
> TatCat: > Naravno da je lenjost ,gde ti je nanometar ,ElenaPt ? Ne mozes tako obicnim metrom da meris , lenja bubo :) Aha, ha, ha, nanometar, bravo za dosetku :') :') :') ElenaPt molim vas pitajte i podelite sa nama saznanje o "tacnim merama" :)
2017 12 10
Ahahhaha, obavezno javite šta je dotična rekla za tacne mere, bas me zanima 😂
2017 12 10
Hahahaha....hit! Tacne mere.... ,:) Imala sam i ja nebulozu kada me je devojka pitala kako ce njoj stajati stvar koju je htela da kupi od mene! Pffff....pa kako bih to uopste mogla da znam, cak i da sam Vidovita Zorka! :') :') :') :')
2017 12 10
Isto,posaljem sve mere u poluobimima i dobijem pitanje "a jel moze tacne mere" ili ja imam toliko i toliko kila hoce li mi biti veliko/malo.
2017 12 10
Bas ste me nasmejale 😂😂🤗🤗🤗 > Marija-Maja: > > TatCat: > > Naravno da je lenjost ,gde ti je nanometar ,ElenaPt ? Ne mozes tako obicnim metrom da meris , lenja bubo :) > Aha, ha, ha, nanometar, bravo za dosetku :') :') :') > ElenaPt molim vas pitajte i podelite sa nama saznanje o "tacnim merama" :) Napisala ja:Rukav i duzina su svakako tacni jer nemaju poluobim,kao i ramena,a grudi za koje su napisane mere poluobima su 42+42 i obim je 84 Dobih odgovor:E bas to mi je trebalo da znam 😂😂
2017 12 10
A inace imam svakakva pitanja sa drugih sajtova Primer "A koliko su vam stare te jastucnice,mislim iz koje su godine?"🤔 Htedoh da napisem:Poklonio mi jos Marko Kraljevic ali su mi dosadile pa ih prodajem. 😂😂😂 Ipak sam se uozbiljila i kulturno odgovorila😁 Drugi: "A zasto prodajes taj prsluk kad je tako dobar" Moj odgovor:Hoces da ga kupis pa da vidis zasto prodajem 😁😁😁 Inace pozadina ovog pitanja je bila kasnije da slikam sta ja to jos imam tako dobro od stvari. Pripretih mu da me se okane inace cu prijaviti nalog administraciji I treci: "A sta ti umisljas pa trazis uplatu unapred lepo posaljes i onda ti se plati" E ovde vam ne bih pisala moj odgovor jer nisam bila ni malo kulturna i prijatna 😁😁😁
2017 12 10
> ElenaPt: > Bas ste me nasmejale 😂😂🤗🤗🤗 > > Marija-Maja: > > > TatCat: > > > Naravno da je lenjost ,gde ti je nanometar ,ElenaPt ? Ne mozes tako obicnim metrom da meris , lenja bubo :) > > Aha, ha, ha, nanometar, bravo za dosetku :') :') :') > > ElenaPt molim vas pitajte i podelite sa nama saznanje o "tacnim merama" :) > Napisala ja:Rukav i duzina su svakako tacni jer nemaju poluobim,kao i ramena,a grudi za koje su napisane mere poluobima su 42+42 i obim je 84 > Dobih odgovor:E bas to mi je trebalo da znam 😂😂 Cesto imam utisak da me neko namerno zajebava, jer ne mogu da poverujem da je u pitanju nekapiranje prostih stvari ;)
2017 12 11
> ElenaPt: > Bas ste me nasmejale 😂😂🤗🤗🤗 > > Marija-Maja: > > > TatCat: > > > Naravno da je lenjost ,gde ti je nanometar ,ElenaPt ? Ne mozes tako obicnim metrom da meris , lenja bubo :) > > Aha, ha, ha, nanometar, bravo za dosetku :') :') :') > > ElenaPt molim vas pitajte i podelite sa nama saznanje o "tacnim merama" :) > Napisala ja:Rukav i duzina su svakako tacni jer nemaju poluobim,kao i ramena,a grudi za koje su napisane mere poluobima su 42+42 i obim je 84 > Dobih odgovor:E bas to mi je trebalo da znam 😂😂 Eee, znači poluobim je razlog zašto su i mene pitali da im napišem tačne mere!! A ja, ne znajući, odgovarala "Pa sve mere vam pišu u opisu i tačne su, naravno" Hvala, ElenaPt!
2017 12 11
> Marija-Maja: > > ElenaPt: > > Bas ste me nasmejale 😂😂🤗🤗🤗 > > > Marija-Maja: > > > > TatCat: > > > > Naravno da je lenjost ,gde ti je nanometar ,ElenaPt ? Ne mozes tako obicnim metrom da meris , lenja bubo :) > > > Aha, ha, ha, nanometar, bravo za dosetku :') :') :') > > > ElenaPt molim vas pitajte i podelite sa nama saznanje o "tacnim merama" :) > > Napisala ja:Rukav i duzina su svakako tacni jer nemaju poluobim,kao i ramena,a grudi za koje su napisane mere poluobima su 42+42 i obim je 84 > > Dobih odgovor:E bas to mi je trebalo da znam 😂😂 > Cesto imam utisak da me neko namerno zajebava, jer ne mogu da poverujem da je u pitanju nekapiranje prostih stvari ;) Takav utisak i ja imam . Aj sto napisem mere ,ali sto povadim sve stvari koje su za prodaju pa moram da pakujem ponovo😅 Naravno ,salim se :) Ali kad vec izmerim sve sto neko trazu od mene ,mogu bar da dobijem reci " Hvala ,ne odgovara mi " . A ono muk s druge strane :'(
2017 12 11
Ja na ovom sajtu sve cesce imam utisak da se neko zafrkava sa mnom evo.. Dodatne mere uzduz i popreko, bez odgovora sa druge strane, ne hvala ili ne zelim ili ne odgovara.. Slike dodatne, napred, pozadi, obuceno, zakopcano, otkopcano, nista niti ne odgovara, niti hvala niti ne hvala.. Razmene ne radim ,ne znam gde nisam napisala sve, velikim slovima, i neko se napravi toliko pametan i posalje mi razmena????? Mislim zaista sajt je izgubio svaki smisao, u teimi "Trazim" se clanice besomucno reklamiraju, kao da smo mi ostali blesavi, evo neka se ubi nudeci brushaltere, sma sebi dize temu svakih pola sata.. Ako neko ima zelju da se druzi ili da nekoga zamajava sa slikama, merama i slicno, bez ikakve namere da kupuje stvari, vec da bi komunicirao, moze da volontra u domu penzionera, njima se uvek caska, ili da nadje neki sajt za upoznavanje, a ne da mi ovde izigravamo profesionalne snajderke i fotografe, iako za pismene sve pise, i slike se postavljaju da se gledaju trebalo bi, 5 slika da opisuje predmet dosta dobro..
2017 12 11
A da ne budem gruba ili pogresno protumacena, nicije stvari ne potcenjujem ,ali vrh mi je iako ne radim razmene kada mi za neku moju stvar oonude neku svoju iz prastorije, ili traze razmenu a imaju ukupno dve i po krpice cija mi cak ni velicina ne odgovara..pa to je za bisere casna rec..
2017 12 11
1 2 3