Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Dobila sam ponudu da saljem predmet za hrvatsku...clanica mi je bila sumnjiva

Pre par dana dobijem poruku za patike zeli da kupi..Ja posaljem posaljite adresu..prodje jedan dan clanica odgovara da je iz zagreba I da moli da joj posaljem pouzecem..Ja kazem nemogu pouzecem lakse vam je uplatiti novac I jeftinije za vas..opet ja cekam od jedan dan..ona kaze kako joj je pre neki dan neka clanica isto tako poslala paket iz subotice ja mislim...A clanica ima 0 poz I neg utisaka..Kada sam joj rekla opet zao mi je stvarno nemogu tako slati izvinila se ona se vise nije javila..A da pitala sam je koje ta clanica sto vam je poslala kako nemate utisak onda od te clanice nisam dobila odgovor..
2017 12 17
Ja jesam bila za saradnju ali ona nije..Pa zar je toliko bilo tesko uplatiti novac I povoljnije zanju bi bilo..Nemogu da rizikujem da saljem za zagreb pouzecem I kozna dali moze tako I da cekam na novac kozna koliko ili da mi se vrati da me oderu..
2017 12 17
Ista situacija kod mene...prosle nedelje. Ne secam se samo sta je bese trazila. Rekla sam jon samo da ne saljem za inostranstvo jedino ako prvo uplati novac i bas je spomenula Suboticu
2017 12 17
> tamilina: > Ista situacija kod mene...prosle nedelje. Ne secam se samo sta je bese trazila. Rekla sam jon samo da ne saljem za inostranstvo jedino ako prvo uplati novac i bas je spomenula Suboticu Au majko moja..znaci da sam lepo predosetila..
2017 12 17
Eto I ovde vis nije nita odgovarala
2017 12 17
Ostavlja se razloga za sumnju svakako.
2017 12 17
Kako bi pouzećem uopšte i platila, kad ne koristimo isti novac??Da li može u eurima preko pošte da se plati,nisam upućena...!?
2017 12 17
Meni se javila jedna fina devojka iz Slovenije da kupi Chanel maramu. Još nema utiske, ali smo se dogovorile da će uplatiti na devizni račun zajedno s poštarinom. Još samo da odem u poštu i izračunaju mi poštarinu i šaljem joj nakon uplate . Slala sam i umetničke slike u Hr i svuda po EU , nikakav problem kad se unapred plati sve . Pouzećem niko ne radi ni na jednom sajtu, ne preporučujem.
2017 12 17
Nemoj to raditi Sladjo ,moje je misljenje . Ulazis u rizik bez potrebe .Ja pre ne bih prodala veruj mi .
2017 12 17
> *Nena*: > Kako bi pouzećem uopšte i platila, kad ne koristimo isti novac??Da li može u eurima preko pošte da se plati,nisam upućena...!? E pa nije mi jasno. Eurima moze uplata westerom
2017 12 17
> TinaAdamovic: > Nemoj to raditi Sladjo ,moje je misljenje . Ulazis u rizik bez potrebe .Ja pre ne bih prodala veruj mi . Hvala na savetu..I nisam I naravno da necu..Bi ja ali nakon uplate naravno ali clanica je vrdala sa te meme o uplati unapred..
2017 12 17
I da iskreno bi volela da nam se ovde javi ta clanica sto joj je navodno slala iz subotice..
2017 12 17
I meni se javila jedna clanica iz Slovenije, cak sam je i slabo razumela sta je htela, ali sam je samo ignorisala, jer mislim da je neka sprdnja.
2017 12 18
> BabyPink: > I meni se javila jedna clanica iz Slovenije, cak sam je i slabo razumela sta je htela, ali sam je samo ignorisala, jer mislim da je neka sprdnja. I meni se javila ta iz Slovenije. Imala je 0 ocena, i ja sam samo izignorisala
2017 12 18
Posaljite link da znamo o kome je rec
2017 12 18
1 2