Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li samo mene ovo izudjuje??

Na primer postavim temu gde jasno pise : Trazim torbu iskljucivo za razmenu.... .. I onda krecu poruke tipa : Cao imam jaaa...ali samo prodaja Pogledaj kod mene, moze popust... I td i td.. Takodje kad vidim temu da neka clanica postavi kako trazi nesto za razmenu, a ispod ponude : Ovako nesto?.. samo prodaja.. Mislim da svako naglasi da li zeli razmenu ili kupovinu, i da je suvisno nuditi nesto sto se ne trazii
2017 12 24
Meni idu na zivce ove koje bez pardona pitaju za razmenu, a OVOLIKIM SLOVIMA i sa petnaest uzvicnika im u opisu pise da ih ne rade, da se neko ne drzne da pita bozanstvo za iste.
2017 12 24
Haha i to takodje
2017 12 24
Mene to nista ne izludjuje , uopste ... Jednostavno preskocite i iskulirate sve to ...Kada se smore da to rade i vide da ne obracate paznju na to sto niste trazile , mozda shvate da gube vreme i prestanu to da rade ...
2017 12 24
Ako mene iznervira, pri cemu nista nisam trazila vec samo pogledala ponudu, mogu misliti koliko zaista nervira kada nesto trazis :/
2017 12 24
Ja na takve poruke ne odgovaram, sve sto me nervira jednostavno ignorisem. Dovoljno problema imam na poslu i u zivotu, da bi me jos nervirale i poruke na krpicama 😂🤣
2017 12 24
I meni se to upravo dešava :D Ali što se tiče tih gde piše :"NE RADIM RAZMENU", "RAZMENA STOP"... Bla, bla.... Naravno da cu pitati jer se one postave kao ne znam ni ja sta, a onda kada im se nešto posvidja prve me pitaju za zamenu (tada odjednom rade zamenu??), a ja onda sa njima bas neću da se menjam pa makar i ne prodala nikada predmet. Dešavalo se da ne pogledam profil nego tražim određenu stvar pa pitam za zamenu (jer u opisu predmeta ne piše nesto u vezi zamene) i dobijem veoma drzak odgovor, a posle par dana me pita za zamenu za moj novi predmet... Ma vazi.
2017 12 24
> Jela19: > I meni se to upravo dešava :D > Ali što se tiče tih gde piše :"NE RADIM RAZMENU", "RAZMENA STOP"... Bla, bla.... Naravno da cu pitati jer se one postave kao ne znam ni ja sta, a onda kada im se nešto posvidja prve me pitaju za zamenu (tada odjednom rade zamenu??), a ja onda sa njima bas neću da se menjam pa makar i ne prodala nikada predmet. Dešavalo se da ne pogledam profil nego tražim određenu stvar pa pitam za zamenu (jer u opisu predmeta ne piše nesto u vezi zamene) i dobijem veoma drzak odgovor, a posle par dana me pita za zamenu za moj novi predmet... Ma vazi. E takodje i to mi se desava stalno :D
2017 12 24
Ja ne znam sta ljudi imaju protiv razmena 😂 Na fbu ima sjajna grup gde se besposlene zene menjaju krpica koje im dosade/ne trebju. Jer se neki, poput mene, vide logikom: imam para, odem u butik, kupim. Nemam para trazim na netu i pitm hoce li neko razmenu. Skoro uvek nadjem sta mi treba. A ovde svi "NE RADIM RAZMENU" , a kd im se svidi itekako znaju da dave. i da. ti sto se jave "u slucaju da resis da odvojis pare" su kanceri svoje vrste 😡
2017 12 25
A one sto im pise na profilu velikim slovima da ne rade razmenu pa pitaju u inbox ili traze na forumu nesto za razmenu?
2017 12 25
> pomorandzica98: Ja sam prva bila uvek za razmenu, ali onda dolazim do toga da su mi ormani dupke puni i nagomilavam vise i vise, a kad meni nesto treba nikako da nadjem to isto za razmenu. I onda presipam iz supljeg u prazno, imala sam divne razmene ,ali neke clanice odbijem , ne zato sto imaju ruznu gsrderobu, nego prosto mi to nesto ne treba
2017 12 25
> MrkvicaBg: > Meni idu na zivce ove koje bez pardona pitaju za razmenu, a OVOLIKIM SLOVIMA i sa petnaest uzvicnika im u opisu pise da ih ne rade, da se neko ne drzne da pita bozanstvo za iste. Kraljevski kompleksi
2017 12 25
Ja mu onda dodjem kao crna ovca ovde na sajtu. Tamo gde u oglasu pise da je za razmenu ja pitam za cenu da kupim 😂😂😂 Prosto mi je tako lakse nekako,jer onda nema onog moje vredi ovoliko,tvoje onoliko i slicnih komentara. Platim lepo,dobijem to sto sam htela i svi zadovoljni 😁
2017 12 25
> aleksandra833: > Na primer postavim temu gde jasno pise : Trazim torbu iskljucivo za razmenu.... > .. I onda krecu poruke tipa : Cao imam jaaa...ali samo prodaja > Pogledaj kod mene, moze popust... > I td i td.. > Takodje kad vidim temu da neka clanica postavi kako trazi nesto za razmenu, a ispod ponude : Ovako nesto?.. samo prodaja.. > Mislim da svako naglasi da li zeli razmenu ili kupovinu, i da je suvisno nuditi nesto sto se ne trazii A inace evo ja po ko zna koji put otvorila temu da trazim jedan dzemper i uvek naglasim uz prilozenu fotografiju da trazim identican,sa zvezdama. Dobih ponudu za slican,sa srcima 😂😂😂😂 Dodje mi da jednom otvorim temu i da napisem:Trazim bilo sta nudite sta vam volja 😂😂😂 mozda onda pronadjem sta treba 😂
2017 12 25
> ElenaPt: > > aleksandra833: > > Na primer postavim temu gde jasno pise : Trazim torbu iskljucivo za razmenu.... > > .. I onda krecu poruke tipa : Cao imam jaaa...ali samo prodaja > > Pogledaj kod mene, moze popust... > > I td i td.. > > Takodje kad vidim temu da neka clanica postavi kako trazi nesto za razmenu, a ispod ponude : Ovako nesto?.. samo prodaja.. > > Mislim da svako naglasi da li zeli razmenu ili kupovinu, i da je suvisno nuditi nesto sto se ne trazii > A inace evo ja po ko zna koji put otvorila temu da trazim jedan dzemper i uvek naglasim uz prilozenu fotografiju da trazim identican,sa zvezdama. Dobih ponudu za slican,sa srcima 😂😂😂😂 > Dodje mi da jednom otvorim temu i da napisem:Trazim bilo sta nudite sta vam volja 😂😂😂 mozda onda pronadjem sta treba 😂 Ahahaha trazim kilo krompira nude 6 kila boranije i 3 jaja :D :D
2017 12 25
1 2