Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Gde su ti second hand shopovi?

> kocatamarica: > Ja vam preporucujem i Kalenic pijacu gde ima svega i svacega, od odece do nakita i prelepih unikatnih delova :) Slazem se 100%☺
2017 12 27
Na Kalenicu cete pre naci nesto skupoceno, ako imate vremena da cesce odete i ne mrzi Vas da preturate satima, jer znam zene koje zele nesto specijalno, a ne vole da traze..tako da smo nasli odgovor na pitanje *gde*. Ne znam da li jos ima na zemunskoj pijaci preprodavaca polovnih stvari, Bubanj potok je aktuelan, ali sam cula da su cene sad visoke. Po tim buvljacima ima i antikviteta i nakita i dizajnerskih komada, ko moze da ode i zabavi se dugo, sigurno ce nesto naci
2017 12 27
Neznam..pise firmirane stvari zara I td navodno u dzaku..Ali je rizik ali I lepa cena sa pdv..
2017 12 27
Bila sam prvi put u Textile House u Bulevaru Kralja Aleksandra bio je petak i nisu nas pustili na gornji sprat, rekli su “ne moze gore tek od ponedeljka” a dole neke demode stvari. Mada skoro je paparazzo slikao Rusku Jakic u Textile House u Bulevaru isto i na slici lepa odeca, stvarno ne znam kojim danima otici tamo i kako to funkcionise
2017 12 27
> Mina87: > Bila sam prvi put u Textile House u Bulevaru Kralja Aleksandra bio je petak i nisu nas pustili na gornji sprat, rekli su “ne moze gore tek od ponedeljka” a dole neke demode stvari. Mada skoro je paparazzo slikao Rusku Jakic u Textile House u Bulevaru isto i na slici lepa odeca, stvarno ne znam kojim danima otici tamo i kako to funkcionise Kazu da se cekaju redovi kad stize roba :D volela bi jednom otici
2017 12 27
> sladja014: > > Mina87: > > Bila sam prvi put u Textile House u Bulevaru Kralja Aleksandra bio je petak i nisu nas pustili na gornji sprat, rekli su “ne moze gore tek od ponedeljka” a dole neke demode stvari. Mada skoro je paparazzo slikao Rusku Jakic u Textile House u Bulevaru isto i na slici lepa odeca, stvarno ne znam kojim danima otici tamo i kako to funkcionise > Kazu da se cekaju redovi kad stize roba :D volela bi jednom otici A sta je to TH ? Prvi put cujem iskreno ,pa me interesuje kako funkcionise?
2017 12 27
Ja sam skoro tek saznala za Textile House second hand shop, ima ih u Beogradu i mislim jos 7,8 gradova u zemlji i roba je iz inostranstva. Ali nisam naisla u pravom trenutku, verovatno mora pocetkom nedelje da se ide, ima neka fora sigurno se rasproda do petka i zato sam videla samo demode komade tog petka, a na facebook stranici jednom objavili “danas sve po 150 din” ja otisla u njihovu radnju na Banovom Brdu i prodavacica nam rekla da nemaju po 150 din i da iz nekog razloga nisu usaglaseni sa cenama u drugim radnjama, konfuzija 😂 uglavnom ici pocetkom nedelje to je moj zakljucak
2017 12 27
O tome sam pisala, radnja je otvorena kasnije, pa je u drugim radnjama vec bilo neko srednjemesecno snizenje, a njima nova kolekcija. Roba im se menja na otprilike 5 nedelja i u skladu sa tim postepeno idu snizenja, sve veca i veca.
2017 12 27
Nisam neki ljubitelj markiranih stvari, ja vise volim da kupim ove stvari srednje klase koje su ipak kvalitetne, tipa Bershka, Koton, Stradivarius i sl. Uglavnom kupim kada ostane jedan broj, uvek prvo kada odem pogledam one na kraju prodavnice ofingere gde stoje stvari koje su ostale po jedan broj 😂 Tesko nalazim stvari koje mi se svidjaju jer ne pratim modu, vec imam neki svoj stil. Bila sam par puta u second hand shopovima i kupila sebi par dzemperica i jednu kosuljicu za po 50, 100 din. Jedan dzemper koji sam platila 50 din i dan danas nosim, vec 2 god 😂 i to ga nosim na poslu jer je predivan. Sto se tice brendiranih stvari, kontam da se to prvo rasproda jer kupuju ljudi koji preprodaju i zive od toga. Nemam nista protiv preprodaje, u ovoj zemlji je tesko zaraditi dinar. Pogledajte nas sta radimo, nalazimo se za licno preuzimanje za predmete od 150, 200 din jer nam je skupo da platimo postarinu, mislim da bi ljudima iz nekih razvijenijih zemalja verovatno sve ovo bilo smesno, ali ja ipak nalazim zadovoljstvo i u tome. Working hard for something you don't love is called stress, working hard for something you love is called passion. Moj moto 😊
2017 12 27
Slazem se JelenaSokic, medjutim u Svedskoj deci kupuju garderobu u SH radnjama, zemlji sa visokim standardom. Razlog je taj sto deca brzo prerastu garderobu, a ulaze se sa druge strane u edukativne stvari. Samo u siromasnijim regionima ljudi pate od novog, a tu verovatno spadamo i mi. Ja ovako gledam na to- ako mozes da ustedis 30, 50 evra, ulozi u neki kurs, trening ili sta god korisno, a kupi polovno kvalitetno ocuvano, nemoj se stiskati mesecima zbog etikete, jer postoje i druge stvari u zivotu. Gledam da se nadjem za razmenu i kupovinu, jer prosetam svakako, pa zasto bih placala po nekoliko postarina u par dana, ako ne moram. Za dve vece postarine sto bih potrosila, kupila sam najmladjoj haljinicu na snizenju u H&M-u. Znam ljude koji trose na novu garderobu stotine evra mesecno, SH im je fuj, a ne placaju racune i nemaju ni dinara ustedjevine kad im crkne ves masina ili frizider.
2017 12 28
> sladja014: > Neznam..pise firmirane stvari zara I td navodno u dzaku..Ali je rizik ali I lepa cena sa pdv.. Ja sam tako kupila džak za 120 eura, pa sam dobila mačku u džaku, prevarili me! I ,više nikad nisam kupovala tako... Najbolje je kad sami pretražite...
2017 12 28
Upravo sam izasla iz Textile House radnje na B.Brdu i ko ima krupnijeg muzjaka da nosi elegantne pantalone, ima Armany crne pantalone ravnog kroja za 350 dinara
2017 12 28
1 2