Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Statistika na M K ? ? ?

Interesantna tema, hmm :) prodaje se stvarno svasta, kako koji period naidje, primetila sam da se vunene stvari dosta brze prodaju od ostalih, takodje jako puno farmerki prodajem i sada u ovom periodu a i generalno prodaja farmerki uvek uspesno ide ako je ok cena i ako su moderne :) slabije prodajem letnje stvari i haljine, prodaja haljina uzasno lose ide A kupujem uglavnom vrednije stvari, tipa eto skoro sam kupila koznu jaknu, krzneni prsluk, neke dukseve sa etiketom, tako povremeno kad nesto ispadne povoljnije a dobro, retko dodjem u situaciju da mi sad treba nesto hitno samo da kupim tek tako :)
2017 12 29
Sve zavisi od doba godine, pa samim tim i ono sto prodajem .Ne kupujem nista jer imam i previse garderobe , a za ovo sto prodajem sam stavila skroz niske cene, ne znam da li neke misle da ako je jeftino je flericno ili sta vec, ali cene nisu merilo za kvalitet u mom slucaju
2017 12 29
Na Krpicama sam uglavnom kupovala neobične, kvalitetne stvari koje nisu mogle da se nađu kod nas u radnjama. A najčešće su to bili kombinezoni. A što se prodaje tiče tu nije bilo pravila. Od igle do lokomotive, sve dok je moderno ili neobično, a što je najbitnije-lepo uslikano! ;)
2017 12 29
Sa najvecim uzivanjem kupujem obucu za decu i odecu u kojoj mogu da se igraju i cepaju do mile volje i da ih ne sputavam u tome, a za sebe pazljivo biram obucu i sve sto sam ovde kupila ucinilo me bas srecnom , bilo je i nekih losih saradnji ali to cu zanemariti, prosto volim ovaj nacin kupovine i prodaje :)
2017 12 30
Meni sada, zimi najbolje se prodaju letnje stvari :P Verujem da je to zato što sam ih baš dosta snizila. Sledeće su pantalone pa kozmetika, a slabije džemperi. Šta kupujem... svašta ( a i razmenila sam se za par jako lepih stvari ). Kupovala sam šminku, parfeme, obuću, nakit, kupila sam cvetni ranac, košulje, jaknice, torbe. Sve što mi je u tom trenutku potrebno, a zbog posla nemam vremena da funkcionišem normalno a još manje odem u kupovinu ( za sve veće kupovine moram da odem u drugi grad pa mi je nekada lakše da naručim sa neta ) :)
2017 12 30
1 2