Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Potreban mi je savet od devojaka koje rade nokte :)

Zdravo, potreban mi je savet. Pocetnik sam u izlivanju i nadogradnji noktiju, nisam isla nigde na obuku, i ono sto me zanima jeste kada izlijem nokat i nanesem boju, da li posle boje mogu da stavim samo top coat ili prvo jos jedan sloj bezbojnog gela pa onda top coat? I koji dobar top coat mozete da mi preporucite 😊
2018 01 05
Draga, ja ne radim nokte, ali sam vise puta isla kod devojaka koje rade. Nisu mi nikada posle boje opet nanosile providni gel. Obicno posto sam radila bas duge nokte, izlivale su pa su jos jednom stavljale providni gel i onda gel u boji ili gel lak, i na kraju top coat. ☺️
2018 01 05
Posle izlivanja ide kamuflažni (boja koze,za frenc) ...Nakon toga boja , moraš zaliti bezbojnim ako imaš neke bisere,cirkone itd ..Dobro ispoliras pa top coat .Ja sam tako je sama učila,mada sve zavisi i od gelova...Ja sam koristila neke Nemacke.A imaš na yt bezbroj tutorijala 😉
2018 01 05
Nema potrebe da stavljas bezbojni gel. Samo izliveni nokat,nakon toga boja,i na kraju top coat. To je postupak sa obuke 😊 Kamuflazni gel stavljas nakog gradivnog samo u slucaju da radis french,inace ako radis boju,nije ti potreban 😊
2018 01 06