Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Treba mi savet u vezi sa sminkom

Ovako, cerkici se blizi prvi rodjendan i kako cu biti u haosu, taj dan nemam nikakve sanse da odem kod sminkera. Generalno se ne sminkam puno i nemam puno sminke. Imam maskaru, puder i senke. :D i jedan karmin xD Savet koji mi treba je STA sve treba da kupim da bih se dobro nasminkala da stoji ceo dan. Znam da ima oni fiksatori, ali ja nemam pojma sta sve tu treba. Nemam ni cetke nikakve. Hvala :)
2018 01 13
Ako se vec ne sminkate puno i nemate nameru da dajete novac na neku skupu sminku ja Vam preporucujem kameni Golden Rose puder odgovarajuce nijanse .Ima ga tako u kucnim hemijama, kosta cak nesto manje od 300din...Savrseno prikriva.U sustini ako imate instagram tamo mozete naci klipove bukvalno da se nasminkate kako hocete,sve zavisi kako volite tako da Vam saveti ovde ne znace puno ,jer svako voli na drugaciji nacin...Tako da,instagram i verujte ,naucicete sve :) .
2018 01 13
> Icka89: > Ako se vec ne sminkate puno i nemate nameru da dajete novac na neku skupu sminku ja Vam preporucujem kameni Golden Rose puder odgovarajuce nijanse .Ima ga tako u kucnim hemijama, kosta cak nesto manje od 300din...Savrseno prikriva.U sustini ako imate instagram tamo mozete naci klipove bukvalno da se nasminkate kako hocete,sve zavisi kako volite tako da Vam saveti ovde ne znace puno ,jer svako voli na drugaciji nacin...Tako da,instagram i verujte ,naucicete sve :) . Superrr, hvala. Dobra ideja za inst. Planiram da kupim malo skuplju jer kad vec kupujem... Videcu, ne znam dok ne dobijem spisak 😂😂😂😂😂😂😂
2018 01 13
Mozete uzeti prajmer/bazu, olovku/puder za obrve i neko rumenilo. Najbolje neka paleta, sada su popularne kombinacije rumenilo, hajlajter i bronzer. Mozete koristiti posebno ili uklopiti sve zajedno, zavisi od prilike. Ipak morate malo jacu sminku da bi se videla na slikama. :)
2018 01 13
Iskreno nema potrebe za skupom sminkom,pogotovo ako je ne koristite svakodnevno,stajace vam samo i procice rok a dali ste pare,ali kako hocete. Golden Rose kameni puder je stvarno dobar,ja koristim nijansu 07 izgleda kao tamniji,ali ako imate masnije lice bas se lepo prilagodjava. CC farmasi krema je moja preporuka jer bas lepo nijansira i pokriva lice. Maskara Farmasi zen ili Clasics,Golden rose....nisu skupe a super su...koristila sam i skuplje pa se opet vracala na njih. Rumenilo neko ili bronzer...mozete nesto za konturisanje ali ako niste vesti,nemojte rizikovati,mozda samo malo istaknite jagodice tamnijom nijansom....malo naglasite obrve....sa senkom i ajlajnerom bi bilo full da nasminkate oci....i neki mat karmin i fiksirate sve to fiksatorom i spremni ste. :D
2018 01 14