Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Idite u kupovinu...

> JelenaSokic: > > zlata331: > > Sve stari,iscupani modeli,pola na podu. > To sto je osteceno ili "na podu" nema veze sa objektom, vec sa kulturnim i finim damama koje nista sto nije njihovo ne cene. Tako je ,nas narod Voli da razbaca nista lepo da vrati na policu a devojke koje rade non stop pakuju za "Nama" Ja Sam jaknu u Zari kupila sa 2999 sa 8999 tako da je to bas snizenje Farmerice sa 4500 na 1490 Dux I dzemperre sa 2999 na 999 tako da devojke snizenje je I treba iskoristit
2018 01 15
Blago vama koji imate strpljenja da sacekate rasprodaje o:) Nazalost, ja nemam, pa iako znam da ce biti rasprodaja, "pundravci" mi ne daju da je docekam :') Mislim- kad je docekam, nema para vise, a i grize savest...
2018 01 15
Ja sam videla finih stvarcica, da nemam vec stvari sa etiketom koje tek treba da nosim, pazarila bih svasta...predomisljam se jos za neku koznu obucu u CCC, do 70 % su snizene cizmice..svarno gre'ota ne kupiti sad 😅 Cak je i starija cerka nasla jeftine crop dukseve i farmerke, kojoj retko sta odgovara. Aktuelne kosulja haljine sa vezom imate od 1500, na sajtu su dosta vece cene novih. Treba obici radnje u vise trznih centara, cega nema vise u jednoj, ima u drugoj radnji
2018 01 16
Ma naravno, pa rasprodaje su odlicna prilika da se pazare razni komadi po mnogo pristupacnijim cenama od redovnih :)
2018 01 16
1 2