Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nije ona luda, JA SAM!!!

Sredinom decembra javlja se clanica koja želi bundu od mene. Iako mi je potpuno blesavo (kao kad te djavo tera na nesto)prihvatim rezervaciju od dve nedelje, računajući skupa stvar, mozda joj treba da se organizuje zbog novca, bla, bla...Komuniciramo na viberu, priča skroz normalno "uzece je 100% posle doceka, samo da joj cuvam". I tako ja rezervisem osobi sa cele dve pozitivne i jednom negativnom (gle slucajnosti- za nepodizanje paketa) i čujemo se 4. januara po dogovoru. Tražim uplatu pa slanje, ali zaboga "ja imam negativno iskustvo, samo pouzecem mogu, nema veze što je skuplje". I ja opet pravim krucijalnu gresku sa 200 i kusur pozitivnih , njoj sa takvim ocenama pravim ustupak... Šaljem 5., ali volšebno 6.ujutru ona je "morala na pijacu". Nije se mogla strpiti do 12h da se paket uruci, a radi se o bundi od 150 evra ( ja kad tako sta kupim najcesce ne mogu da docekam da mi stigne, da vidim, probam itd..)Paket nose u postu u Bgd i od 8. do 11. svakog dana zovem, pišem sms i viber , molim da se paket preuzme. Niko nista ne odgovara- jednostavno kao u zemlju da je propala. 11. uvece stiže "tata mi je u bolnici, uzecu sutra". Epilog, 13. ujutru paket se vraća meni, plaćam 1000 dinara troškova, bunda je opet na prodaju. Da, naravno odgovor na poruku posle vracenog paketa stigao je u roku od 20 minuta, čak sam i ponudu da me "obesteti" dobila...Neko pre neko kasnije, meni je trebalo mesec dana da shvatim NIJE ONA LUDA-JA SAM!!!
2018 01 13
Haos..po meni je to krivicno delo jer si ti oštećena novcano i takve osobe bi u normalnoj drzavi trebale odgovarati za tako nesto..Ako je vec ispalo nesto neplanirano i nije mogla preuzeti paket,sto se moze desiti naravno(ali po ovome sto sam procitao nije ispalo nista i mislim da je cista laz) istog trenutka ti je trebala javiti i uplatiti novac u visini dve postarine,ako ima i malo ljudskosti u sebi...
2018 01 13
Znam da je malo nezahvalno pitati ovo sad, ali odakle Vam hrabrost da saljete pouzecem clanici sa 2 ocene, od kojih je jedna za nepreuzimanje paketa? Pogotovo sto imate 200 saradnji, niste novi... Bar racunajte na ovo kao lekciju za ubuduce, da ne verujete nikome, pogotovo sa malo pozitivnih. Sve su “drage, mace i kuce”, dok ne treba da se plati 😊
2018 01 13
Na stranu cela situacija Ali uvek ću se pitati Čemu sve to,zašto poručiješ a nemaš novac da kupiš Kako je to bolesno zadovoljstvo napraviti trošak nekome
2018 01 13
Kazem ja . Bolnice ,operacije ,tumori ,slepa creva ,smrtni slucajevi ...Sve se to odigrava BAS u trenutku kada se roba treba poslati posle uplate takodje kada se treba preuzeti . cccc...Tuga :D
2018 01 13
Ostavite Vi njoj broj računa na koji će da Vam uplati novac za duplu poštarinu, za slučaj da reši da ispadne čovek. Kakve bolesti, možda samo u glavi :P Toliko je svake godine ovde sve više i više nekulturnih ljudi, da malo postaje alarmantno.
2018 01 13
> TinaAdamovic: > Kazem ja . Bolnice ,operacije ,tumori ,slepa creva ,smrtni slucajevi ...Sve se to odigrava BAS u trenutku kada se roba treba poslati posle uplate takodje kada se treba preuzeti . cccc...Tuga > :D Da da....čin preuzimanja paketa je, medicinski, gadan okidač. Tetke padaju sa terase, sestre se strpavaju niz stepenice, pucaju čirevi po familiji svima, anemija udara, pada se u nesvest, zetu proradi slepo crevo, babe i dede strefe infarktna i poluinfarktna stanja (šta god to bilo), a svi kolektivno imaju alergiju.
2018 01 13
> hotspot: > > TinaAdamovic: > > Kazem ja . Bolnice ,operacije ,tumori ,slepa creva ,smrtni slucajevi ...Sve se to odigrava BAS u trenutku kada se roba treba poslati posle uplate takodje kada se treba preuzeti . cccc...Tuga > > :D > Da da....čin preuzimanja paketa je, medicinski, gadan okidač. Tetke padaju sa terase, sestre se strpavaju niz stepenice, pucaju čirevi po familiji svima, anemija udara, pada se u nesvest, zetu proradi slepo crevo, babe i dede strefe infarktna i poluinfarktna stanja (šta god to bilo), a svi kolektivno imaju alergiju. Naravno .Juce je otvorena identicna tema gde je clanica nakon sto je pokupila uplaceni novac naprasno operisala slepo crevo i nije poslala paket . Kakvim se budalastinama ljudi sluze ,obraze imaju kao djon ,blamiraju se ,izmisljaju bolesti ...dok sve to jednom zaista ne pokuca na vrata . Onda ce biti kuku lele ,crna ja . Sve su to vec uveliko izvikani ,olinjali i ofucani fazoni na ovom sajtu .
2018 01 13
Nikada mi nije bil jasno zasto neko narucuje nesto sto ne planira da podigne! Jako mi je zao sto Vam se ovo desilo. Ja sam imala dvaput situaciju da clanice nisu podigle paket, jedna je takodje ,,bila u bolnici" ...Najvise mi je zao sto se takvim clanicama nista ne moze, negativna ne predstavlja neku ,,kaznu''.
2018 01 13
Nema paketa koji nije preuzet zbog neke "bolesti", ovo je vec smesno zaista, non stop ista prica.. smrtni slucajevi i sta ti ja znam sta sve ne izmisle :( zalosno zaista.. Bas sam imala isti slucaj juce :) kakva slucajnost, nije uplatila jer je imala porodicni problem :D a pritom je cekam 3 dana.. A jos zalosnije mi je kada KAO nude da nadoknade troskove postarine i TO SE NIKADA NE DOGODI ]:(
2018 01 14
Ma kakve bolesti,bolnice i cuda. Onaj ko je posten ce se organizovati kako god. Pa ja sam eto prosle godine zavrsila u bolnici planirano ali sam mojima ostavila pakete koje treba da posalju. Po izlasku iz bolnice narucim sebi neke stvari i narednog dana opet hitno i neplanirano zavrsim u bolnici ali sam zato kao svaka normalna osoba nazvala moje i rekla:Tu i tu vam stoji novac odite do poste i podignite pakete da se ne vrate Ovo sto silni prevaranti rade postaje smesno,ne znam samo kako ne razmisljaju da izmisljanjem tih silnih nesrecnih izgovora samo ce to sebi i privuci u zivot. Mada za takve mozda i treba
2018 01 14
Ma to je ludost i glupost i naivnost, a pre svega želja da izadješ svima u susret. Tačno tako-sve treba da bude lekcija! I strašno što uvek kreces od sebe- kao ako ti ne ideš na varijantu da nekoga zeznes i nisi ovde zbog toga neće ni tebe niko- dakle čista glupost, samo što to na ovakav način shvatiš. :-( cifra za koju te je neko zeznuo i dupli ptt je nevažan u odnosu na to da sam sebi napraviš situaciju da te neki psiho danima pravi budalom, a koliko su bas to- psiho, govore upravo njihovi izgovori i lazi i to bez straha da tako sebi sve to prizivaju.
2018 01 14
Ma ova zena ocigldedno nema, niti je ikada imala novca za tu bundu. Ona je verovatno ''mnogo zelela'' pa se nadala da ce nekom magijom doci do novca. Kada je videla da od toga nema nista, a paket vec stigao onda odjednom bolnice, operacije, cuda.. Nazalost klasicna prica. Bezobrazluk na nivou.
2018 01 14