Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Najkvalitetnija obuca?!

Predpostavljam da ima vas koji uvek imate problema sa obucom kao ja. Sta god kupila mene zulja, ili mi je usko, ili me steze odozgo, bukvalno kupim ponadam se da mi savrseno odgovara i onda ubrzo shvatim da sam se opet prevarila (cak i patike, jedino mi maxerice zbog blago nagnutog djona prijaju). Divim se kad moje drugarice obuju bilo kakve dzombaste stikle i ne kukaju. Imam taj problem od uvek, samo sto mi ranije nije smetao, cesto sam se kao devojka vracala kuci u krvavim stopalima. Sta mi preporucujete gde da kupim anatomsku obucu za ovo vreme, ne pitam za cenu, kakva su vasa iskustva, na sta da obratim paznju prilikom kupovine? Poslednje sto sam uzela su scholl gel ulosci i iskreno ne primetim nikakvu razliku....
2018 01 18
Isti slucaj bez obzitra na cenu obuce.Nakon par dana stavljam flastere na nogu a lub obuce mazem omeksivacem.Nekada mi je Geox odgovara a sada kada ga sve zemlje proizvode ne odgovara mi vise.
2018 01 18
Airstep,kvalitetna kožna obuća,i moja noga je izuzetno osetljiva tako da kupujem samo kvalitet,obično kožnu obuću.
2018 01 18
Obuca brenda Flexx, topla preporuka, ergonomski savršene. Kod nas ih imate u radnjama koje prodaju obuću Fly. Imam njihov model jednih sandala u cetiri boje, leti ne izlazim iz njih. Skoro sam kupila i cipele, savrsene. Videla sam da imaju i cipelice tipa baletanki ali njih nisam kupovala, ne odgovara mi skroz ravna obuća.
2018 01 18
Flexx apsolutno najbolja, najudobnija meni cak i najlepsa obuca :)
2018 01 18
Ja imam jedne Flexx visoke gleznjace i zaista su mi neverovatno udobne. Airstep je, po meni makar, najudobniji ali ja retko kod njih pronadjem neki model koji mi se dopadne nazalost Najbolje salonke koje ja imam recimo, su Tamarisove, kozne klasicne poslovne, i vec 3 godine ih imam- kao nove su. Platila sam ih na snizenju 1900din i to sasvim slucajno nabasah na njih.. E a kad pomenu Scholl uloske...bacih novac na njih nazalost. Uzela sam i za stikle i za trcanje i maltene nikakav efekat nemaju a hvale ih neverovatno...
2018 01 18
Hvala svima na izdvojenom vremenu, definitivno cu potraziti Flexx. Videla sam da cenu drze u nasem "office shoes", mada mislim da je precenjeno, barem tako izgleda...u Metrou sam videla neke od 8-9000 ali ipak sam skepticna bolje da za isti novac kupim nesto u Becu, ovde makar proveravaju kavlietet proizvoda, kod nas i kad napisu "kozno" ne verujem im.
2018 01 19