Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Devojke koje traze razmene

Podforum ''Trazim'' .. I sada clanice postave da traze odredjeni predmet ISKLJUCIVO ZA RAZMENU (ovolikim slovima napisano) Kad u komentarima druge clanie ostavljaju svoje ponude ''Imaaam ja, ali samo prodaja...Nisam pronasla nista za razmenu ali moze popust i tome slicno.Takodje i ja kada postavim da trazim nesto za razmenu napuni mi se inbx porukama za kupovinu ali povoljnu , znate... Ne razumem cemu to. Meni licno to ''bode oci'' svaki put kad udjem na podforum...
2018 02 22
Na mom profilu stoji napisano sta dolazi u obzir za razmenu, a to nije jedna stvar, nego vise i to retko ko procita. Kad mi stigne upit za razmenu, ja ispregledam profil doticne clanice nekoliko puta da budem sigurna da mi nista nije potrebno, pa na vec nisku cenu predmeta ponudim dodatno nizu, ako se, ipak, odluce da im je predmet potreban i da bi ga kupili. To mi je sasvim ok. Ako u temi traze iskljucivo za razmenu, naravno da ne treba nuditi na prodaju, ali neko misli da ce prodati ako ponudi jeftin predmet i mozda mu je novac neophodan, makar i 300 dinara. Nekom to nije nista, a nekom znaci. Ima onih koji popunjavaju mali kucni budzet prodajom na sajtu, a nekog mrzi da licno preuzme predmet kad kupuje, pa plati samo usluge poste 300 dinara, iako je udaljen od prodavca 15 minuta prevozom, tako da nismo svi u istoj situaciji i treba to imati u vidu, te se ne ljutiti
2018 02 22
Treba odvojiti dva podforuma TRAZIM DA KUPIM i TRAZIM RAZMENU da se neko ne uvredi i ne zatrpava porukama. Mislim da ce posecenost ovom prvom biti petina ovog drugog :)
2018 02 22
> aleksandra833: > Podforum ''Trazim'' .. I sada clanice postave da traze odredjeni predmet ISKLJUCIVO ZA RAZMENU (ovolikim slovima napisano) Kad u komentarima druge clanie ostavljaju svoje ponude ''Imaaam ja, ali samo prodaja...Nisam pronasla nista za razmenu ali moze popust i tome slicno.Takodje i ja kada postavim da trazim nesto za razmenu napuni mi se inbx porukama za kupovinu ali povoljnu , znate... Ne razumem cemu to. Meni licno to ''bode oci'' svaki put kad udjem na podforum... Ja sam napisala na profil velikim slovema da ne radim razmene i zadnja 4 dana ja samo takve poruke dobijam da oce razmenu a lepo sam napisala da ne radim razmenu.Ja ne znam da li neznaju da citaju ili sta .
2018 02 22
Slazem se.. Kad je nekom hitno potreban novac spusti cenu , objavi na dr podforumu rasprodaje i td.. :D Ali dobro. Zagica, samo je potrebno da taj neko zna da cita da bi video sta neko drugi trazi ;) :D
2018 02 22
Ja uzmem i napisem -"Ne pisite mi imama, ali samo prodaja jer cu da budem nezgodna." ili tako nesto. Mislim da je to uzasno jer- ako hocu da kupim, kucacu u pretragu sta mi treba i docicu do vas, ovako gubite svoje vreme (jer necu kupiti ako sam velikim slovima napisala da tražim razmenu) i moje, nije fer u svakom slucaju. Ja cesto pitam za zamene jer mi je to postao hobi- na fb-u ima divnih grupa gde se zaludne zenice po cele dane menjaju (i stvari za kucu, i za muza, dete, sebe..). I cesto pitam ljude kojima pise da ne rade zamene- jer mene ti "NE RADIM ZAMENE NE PITAJTE ME NECU ODGOCORITI" ovde salecu za razmene i skontala sam da to uopste nije validno. Mene kad su razmene u pitanju najvise nervira cenkanje. Zato sam cene stavila malo realnije i napisala u opisu da ko zeli moze da ponudi cenu. Ne zelim da za haljinicu treba da dam 361717 stvari svoje i plus doplatu jer neko stavi cenu kao iz prodavnice. Ma ne zanima me, pristanem na svaki dogovor, jos da doplacujem pfff.
2018 02 22
Hm...u pravi ste da se nidi prodaja iako je naglaseno 'samo razmena' ali isto tako, nista redja nije ni pojava da iako na profilu velikim slovima napisem da "NE RADIM RAZMENE" i dalje mi stizu molbe za menjanje a onda i kad odgovorim na plruku da ne zelom, nastavlja se ubedjivanje sa "...ali bas imam lepoh stvarcica...pogledajte...mozda ipak nadjete nesto". Podforum 'TRAZIM' redovno pratim i mogu reci da se tu tek svaki deseti oglas odmosi na kupovinu. Onda bi trebalo 'RAZMENU' izdvojiti kao poseban podforum da ne bi bilo zabune. A to da MojeKrpice polako ali sigurno gube svoju prvobitnu svrhu - mozda je prica za sebe.......
2018 02 22
> jacaikaja: > Na mom profilu stoji napisano sta dolazi u obzir za razmenu, a to nije jedna stvar, nego vise i to retko ko procita. Kad mi stigne upit za razmenu, ja ispregledam profil doticne clanice nekoliko puta da budem sigurna da mi nista nije potrebno, pa na vec nisku cenu predmeta ponudim dodatno nizu, ako se, ipak, odluce da im je predmet potreban i da bi ga kupili. To mi je sasvim ok. Ako u temi traze iskljucivo za razmenu, naravno da ne treba nuditi na prodaju, ali neko misli da ce prodati ako ponudi jeftin predmet i mozda mu je novac neophodan, makar i 300 dinara. Nekom to nije nista, a nekom znaci. Ima onih koji popunjavaju mali kucni budzet prodajom na sajtu, a nekog mrzi da licno preuzme predmet kad kupuje, pa plati samo usluge poste 300 dinara, iako je udaljen od prodavca 15 minuta prevozom, tako da nismo svi u istoj situaciji i treba to imati u vidu, te se ne ljutiti Sve ste u pravu. 👍
2018 02 22
Mislim da su taj problem napravile clanice koje na svojim profilma isticu da razmene ne rade a potom kad njima nesto zatreba iste traze,pa na osnovu toga vecina i zanemaruje sta pise na profilima,u opisima i rubrikama. Mene licno nervira kada trazim nesto odredjeno a nudi mi se nesto sto nema veze s vezom.
2018 02 22
Niti ljudi čitaju da neko NE radi razmene, niti čitaju da neko traži Samo za razmenu, u prevodu, naše članice ne vole da čitaju nešto preterano :P U svakom slučaju, neće Vas niko ubiti ako Vas pita za razmenu ili ponudi prodaju, te samo opušteno - zahvalite se na ponudi ali recite da Vam ne odgovara :)
2018 02 22
> 80088: > Mislim da su taj problem napravile clanice koje na svojim profilma isticu da razmene ne rade a potom kad njima nesto zatreba iste traze,pa na osnovu toga vecina i zanemaruje sta pise na profilima,u opisima i rubrikama. > Mene licno nervira kada trazim nesto odredjeno a nudi mi se nesto sto nema veze s vezom. Slazem se sa ovim,mnogo je gore kad ni ne procitaju i ne pogledaju sta tacno neko trazi nego nude bilo sta sto nema veze sa trazenim. I da pojedine rade razmenu samo kada njima treba,cak i naglase na profilu to. Ima i takvih sto jasno vide da neko je radi razmenu pa ipak probaju. Ima i takvih sto menjaju samo demode i stare stvari,ili sa nekim manama a nove i moderne samo prodaju. Ja to sto ne menjam naglasim odmah u opisu,kome se ne svidja to, ne mora da me kontaktira. Necu da me boli glava da za nesto kvalitetno i vrednije dobijem nesto isprano i iznoseno.
2018 02 22
> Zagica: > Treba odvojiti dva podforuma TRAZIM DA KUPIM i TRAZIM RAZMENU da se neko ne uvredi i ne zatrpava porukama. > Mislim da ce posecenost ovom prvom biti petina ovog drugog :) U potpunosti se slazem za odvajanje.
2018 02 23
Nekulturno je da se ne procita u opisu profila ono osnovno, a tek nije kulturno da se trazi razmena, dok kod Vas pise da ih ne radite, ali to sve spada u opis licnosti. Ja sam mozda dva puta ponudila razmenu onima koji ih ne rade, ali sam im pogledala omiljene i ponudila isti ili slicne predmete..pri tom nisu napisali da ih izricito ne rade, a imala sam adekvatno i ponudila vise stvari. Nije tesko biti fin, ali tesko je na zenskom sajtu, pa jos sa krpicama 😂 Evo, krcat mi je orman i opet zevam ovde sta ima interesantno...bolest, lepo kaze muz 😌 Dakle, ne uzrujavajte se, ne morate da odgovorite da striktno prodajete ili striktno razmenjujete, samo produzite dalje. Ja se ne vredjam kad mi ne odgovore na pitanje o razmeni, iako ne pise da se ne razmenjuju.. Pa, nece mi pasti kruna sa glave, ovo je i sajt razbibrige, a verovatno mi nije potreban njihov predmet..tako mi ustede ono sto bih dala za postarinu 😂
2018 02 23
> Zagica: > Treba odvojiti dva podforuma TRAZIM DA KUPIM i TRAZIM RAZMENU da se neko ne uvredi i ne zatrpava porukama. > Mislim da ce posecenost ovom prvom biti petina ovog drugog :) I slazem se sasvim sa navedenim! Naime, kada se otvori podforum "Trazim", veliki broj clanica napise tipa "Trazim hitnooooo", a nigde u naslovu ne napise da trazi razmenu, i onda npr ako neko ne radi razmene, gubi vreme na otvaranje takvih 'potraznji" :) Ja nemam nista protiv toga da se traze razmene, ali mi deluje malo bzvz, da neko ne navede u naslovu "trazim da kupim" ili "trazim SAMO za razmenu"..onda ljudi mozda ne bi nudili onima koji su samo za razmenu, neku tu prodaju po povoljnim cenama, ili bi barem bilo manje slucejeva mozda.. Inace, odlicna tema!
2018 02 23
meni je hit jedna clanica(ne secam se koja) ne radim razmene i nemojte mi nuditi,ali ako mi se nesto vase svidi pa budem htela da se menjam kontaktiracu ja vas-nesto na taj fazon.. :s
2018 02 24
1 2