Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Procitajte ,ako vam nije tesko

Imala sam nekoliko iskustava ,i iskeno ,mene bi bilo sramota da prodajem to . Pre bih poklonila,ali neke stvari nisu ni za poklon . Nekad krivim sebe jer se mozda nisam dovoljno raspitala,a i slike nekih clanica su obradjene ili zatamnjene da bi bolje izgledale ,pa stvarno ne mozes da vidis kako predmet zaista izgleda . Malo je reci da sam razocarana . Kod mene na slikama je pravo stanje stvari i zelim da to i drugi postuju .
2018 02 26
Dzaba Vam to...ovde upravo idu stvari kod kojih su slike fotosopirane ili skinute sa neta,a kod clanica kod kojih je realno stanje izgleda bzv slika u poredjenju sa fotosopiranom i naravno svi se pre odluce za ono sto "izgleda lepse".
2018 02 26
Ja sam pre dve nedelje prevarena od strane jedne clanice upravo na tu foru.Admin,naravno,nista nije preuzeo,tako da doticna neometano posluje i dalje.
2018 02 26
Zao mi je ,zaista . Jer vecinom ovde ljudi prodaju stvari koje su bar jednom obucene,a retko ko zaista nove stvari .
2018 02 26
Neke fotografije su tako sjajne, da se zacudite stvarnom izgledu predmeta, mada ima i toga da se predmet teze proda i ako je dobra fotografija, a niska cena..uglavnom se pitaju da li je stvarno original i da li je stvarno nov
2018 02 26
Zato vidiš ko ti odgovara a ko ne i posle eventualno ponovis saradnju ako si imala pozitivno iskustvo. Ja obicno zapratim clanice čije krpice me zanimaju i onda nakon obavljene saradnje zaključim da li ću i dalje. Ali svakako, treba se dobro raspitati pre kupovine, to se slažem, pošto ovde retko ko prihvata reklamacije.
2018 02 26
Ja sam imala više kupovina od prodaje,pa i ta prodaja oko 20% razmene,dakle opet se svodi na "prodaju".Moram reći da sve zavisi od iskrenosti članica.Ni slika nije presudna uvek,neko ima lošije uslove,ali predmet je bolji nego na slici...a neko ima ekstra uslove,a predmet gori nego na slici. Konkretno je moje iskustvo od tih kupovina za bar 40% bačene pare.Ima i moje krivice verovatno.Nekad ni u ulozi kupca ne umemo da procenimo.Tako da sve je to stvar sreće u on line kupovini.Kupac sam i na stranim sajtovima.Jedini sajt sa kog dobijem to što očekujem je e-bay,ostalo bzv,do sad niti sam dobila dobar broj,tj ne slaže se sa opisom,niti je boja ta kao na sajtu,a vidim da mnoge devojke kupuju baš na tim sajtovima i ovde prodaju verovatno iz istih razloga. Što se reklamacija tiče,ja ih sve prihvatam,a imala sam do sad samo jednu,ali članica nije želela da vrati,pa mi nije ostavila ni utisak za saradnju.Reklamacije koje sam ja uložila na gore spomenutih 40% kupovine,uvažene su mi dve.
2018 02 27