Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

KUPOMAN-putovanja?

zdravo, da li je neko koristio kupone za neko putovanje preko kupomana?.... ja bih htela da uzmem ali nisam bas sigurna kako to ide, i da nije slucajno neka prevara sta znam ...htela bih da cujem vasa iskustva :)
2018 02 27
Pozdrav, imate i sajt Kupi Me koji je ista prica. Drugarica i ja smo uplatile Temisvar za 800 dinara jednodnevni izlet, idemo za dve nedelje. Kupoman i kupi me su isti sajtovi, i stvarno je ok prica, nije nikakva prevara. Jedini problem su same agencije, tj. uvek pre nego sto kupite vaucer za putovanje, pozovite agenciju da proverite da li ima slobodnih mesta jer su ta putovanja uglavnom jako jeftina i brzo se rasprodaju, a ljudi kupe vaucere pa posle krive kupoman ako nema slobodnih mesta. Po mom misljenju, treba ici preko njih jer nije prevara, ali stvarno treba proveriti kapacitete, da li ima slobodnih mesta. :)
2018 02 27
Zdravo, ja sam koristila kupon preko kupomana bas, sada za Novu godinu. Nije nikakva prevara, samo kupis kupon i onda ides u agenciju da tamo uplatis putovanje. Dobro je da pre uzimanja kupona odes do agencije koja realizuje to putovanje i raspitas se o svemu, pa onda uzmes kupon, tako sam ja radila. :)
2018 02 27
Hvala vam punoo :)
2018 02 27
Ja sam popusti.rs i to vise puta. Sjajna stvar :)
2018 02 27
Ja sam isla za Budimpestu i bilo je extra za 25 e sa nocenjem u hotelu.
2018 02 27