Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Nemoguće veličine predmeta, listinzi bez veličine i listinzi bez informacija, samo "novoooo aaaaaa"?

> Esperansa: > Moram i ja da kazem da velicina koja je izmedju S i M ili izmedju 36 i 38 kako god zelite nosi naznaku 37. Takodje i za velicinu izmedu M i L ili 38 i 40 opet kako hocete je 39. Ako opet nije jasno, te neobicne velicine govore da odgovaraju oba konfekcijska broja. Posto vecina clanica ne cita opis gde lepo napisem recimo velicina S/M ja obelezim neutralno sa 37. Da ne pricam da i pored toga gde kristalno jasno pise da je recimo broj M, one pitaju "A, jel odgovara broju M?" :') Nisam znala za to :) Izvinjavam se ako sam nekoga uvredila,nije mi bila namera :) Ali zaista nkkad do sad ne videh takvu velicinu da postoji :)
2018 03 08
Ja imam jednu baggy majicu s, toliko je siroka da bi i za xl odgovarala i ne bi bila uska, ali je za visoke kratka. Oversized modeli mogu da se oznace od s do xl, ali klasicni modeli nikako. Helanke s mogu za xs i m, ali za xl jedino ako volite providno i da kipi 😅
2018 03 08
> Evoksi: > Pomalo mi se smučilo da se javljam korisnicama koje prodaju "grudnjak broj 38". To apsolutno ne znači ništa, većina grudnjaka ima broj korpe i obim leđa, pa i tad varira u zavisnosti od proizvođača. > A šta ćemo sa odećom broj 37 i 39? > Plus, tu su ovi EEEEEEEEEEEE, AAAAAAAAAAA, NOVOOOOOOOOOOOOO, PRE+PRIDEV, BRUTALNO+PRIDEV. > Kako bi ovo trebalo da privuče kupca i da mu pomogne, molim vas? Zbog čega se ovo radi? > Na ovom sajtu sam prvi put naišla na izraze poput "farke" i "gornjak", ali 'ajd', to je sleng, to su dijalekti, različite sredine, ukapiram šta mu to dođe. No, ovih gluposti mi je preko glave. PREkvalitetno, PREsavršeno, joooj :@ :@ :@
2018 03 08
> hotspot: > PREkvalitetno, PREsavršeno, joooj :@ :@ :@ Baš to. URGH. Mi smo pregledale sve svoje stvari, niĐe veličine 37 za nešto što nisu cipele, a imamo i par vintage komada.
2018 03 13
> Evoksi: > > hotspot: > > PREkvalitetno, PREsavršeno, joooj :@ :@ :@ > Baš to. URGH. > Mi smo pregledale sve svoje stvari, niĐe veličine 37 za nešto što nisu cipele, a imamo i par vintage komada. Kada trebate da obelezite velicinu garderobe u ponudi stoje i brojevi 37 i brojevi 39 , da ne postoje te velicine zasto bi postojala ta opcija? Kao sto Vi obelezite recimo S/M imate li tako obelezeno na etiketi ili samo pise S ili M? Ja u opisu navedem S/M ali u ponudjenoj velicini izaberem 37 to je potpuno isto. Znaci nesto izmedju 36 i 38. Nije mi jasno zasto je to cudno i smesno. Ja sam zaista imala haljinu obelezenu sa 37 i kupljena je kod nas.
2018 03 13
1 2