Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Upotreba tudjih fotografija

Drage devojke, Potrebna mi je pomoc oko pitanja upotrebe tudjih fotografija na ovom sajtu radi prodaje nekog predmeta. Konkretno, da li je dozvoljeno da neka clanica skine moje licne fotografije i stavi ih na svoj profil (samo te, nijednu svoju)? Napominjem da se radi o predmetu koji je rucni rad, nije kupljen te postoji mogucnost dovodjenja u zabludu potencijalnih kupaca. Hvala unapred na pomoci
2018 03 09
Ćaos. Dešavalo mi se više puta to, da članica uzme moje slike i postavi kao svoj predmet (a ne poseduje isti itd). Prijavite Adminu to uz obrazloženje i Admin će obrisati taj predmet kod članice.
2018 03 09
Postoji i clanica koja je kupila moj predmet pre dve godine i ja ga pre par meseci vidim tj.vidim u oglasima moju sliku, sebe i tako ga prodaje oaoba. Ja usla a ona kaze pa ne znam od koga sam kupila da li od tebe (a znam da nije) samo samo postavila sliku kako ga ti nosis jer lepse izgleda nego kad samo njega slikam. :/ Sa njom nisam saradjivala a nemam pojma kako je dosla do slike.
2018 03 09
Meni se desavalo da se postave slike na drugi sajt . Javila mi je jedna clanica . Odmah sam odreagovala . A videla sam da se to i ovde desava. Mora da se prijavi . Pitanje je samo kad ce Admin da odreaguje.
2018 03 09
Mozda su uzele tudje slike da prodaju maglu!
2018 03 09
Svojevremeno sam prodala sandale clanici, ona u zela moju sliku. Da je pitala dozvolila bih joj, ali posto je pravila pametna prvo sam nju upozorila. A posto nije reagovala prijavila sam Adminu. To se desilo dva puta sa istim predmetom, vidim vise ga nema uopste ..ko zna mozda je prodala.
2018 03 10
> zlata331: > Mozda su uzele tudje slike da prodaju maglu! To je sigurno . Cim sam odreagovala ,clanica je obrisala slike . Na Lafalo su se pojavile
2018 03 10
Meni se to desavalo nekoliko puta, ako sam saradjivala sa nekom clanicom pa ona iz nekog razloga odluci da preproda tu stvar, obavezno stavi moje slike, ni ne potrudi se da uslika sama... nije mi toliko smetalo kad uzmu sliku neke majice recimo, ali ako sam bas ja na slici, naravno da mi smeta, slala sam poruke da obrisu itd, kasnije sam se prestala nervirati, shvatam to kao kompliment da meni lepse stoji. :D
2018 03 22