Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Da li neko zna pouzdano ?

Da li je neko koristio i zna koje putno osiguranje je najbolje i najpovoljnije uzeti ? Razmisljala sam za Dunav osiguranje , ali bih da cujem jos misljenja , iskustva ? Hvala unapred na pomoci ... <3
2018 03 11
Uniqa, pouzdani i ok sa cenama.
2018 03 11
> NSZvončica: > Uniqa, pouzdani i ok sa cenama. Hvalaaa <3
2018 03 11
:) :) :) U svakom slučaju, želim ti da ti ne zatreba ;)
2018 03 11
> NSZvončica: > Uniqa, pouzdani i ok sa cenama. Slazem se potpuno da su skroz pouzdani 🍀
2018 03 12
Uvek treba birati spram mesta gde ides, po meni... cene se spram toga vrlo razlikuju, ono sto osiguranje ukljucuje isto. Najbolje da odes pa da pitas radnika, svakako ce ti predloziti nekoliko vrsta i reci sta ukljucuju, nijedna kuca ne radi samo sa jednom vrstom polisa.
2018 03 12
Dunav je najbolji.U Spaniji sam dobila upalu uha Moje je bilo da.okrenem njihov kol centar u Beogradu posle cega su me oni kontaktirali.Oba puta mi je bolnica poslala cak i taksi.
2018 03 12
Ja sam poslednjih nekoliko puta preko Save i imam odlična iskustva, ispao mi je povoljniji od Dunava.
2018 03 13
Radim sa oaiguranjima putnika vec sest godina i tvrdim da je unica najbolje. E sad, ne znam koliko ste upucene sve, ali vise osiguranje ne pokriva troskove prevoza do glavne bolnice (kada se desi nesto ozbiljnije) sto se u obliznjoj ambulanti ne moze resiti npr, vec sami plate taksi. Ja sam.im vise puta izlazila u susret i vozila ih svojim kolima do bolnice u glavni grad koji je 60ak km dalje. Generalno, pokriva osiguranje lecenje ali takodje ne sve vrste bolestii. Pise u svakom ugovoru koji napravite sa osigur.kucom sta pokriva osiguranje, tacnije refundira, jer troskove koje napravite sacuvate izvestaje ilo racune iz apoteka i po u u Srb vam vrate novac. Iziuzv prevoza koji se od skoro ne racuna.
2018 03 14
koristila sam milenium prosle godine
2018 03 15