Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Oprez svima! Procitajte i podelite iskustva!

malopre se javila devojka iz Hrvatske sa molbom za pomoc da pronadje devojku koja ju je prevarila kao i mnoge clanove sa hrvatskih krpica! Da ova tema ne bi bila obrisana, necu da imenujem potencijalnog prevaranta jer ni ne znamo da li je prevara u pitanju ili ne (dok se ne dokaze naravno) ali imamo razloga da sumnjamo... Molim vas da budete oprezne ukoliko vas neko kontaktira iz Banja Luke a pritom ima profil sa sedistem u Srbiji, za razmenu ili kupovinu, posebno markiranih stvari ili malo skupljih....ovo ne govorim da biste odustali od saradnje sa ljudima iz inostranstva nego zelim da vas upozorim da ima dosta prevara na taj nacin.... Ukoliko saradjujete sa ljudima iz inostranstva ( sto je i normalno, ukoliko zelite) vodite racuna o utiscima te osobe i trazite im uplatu unapred na vas tekuci racun ( u banci intesa imate opciju da vam stigne SMS obavestenje o uplati) ili slanje unapred... Mene je kontaktirala devojka iz Banja LuKE ( a pise Zrenjanin), nema nijedan predmet u prodaji, nijedan utisak i trazi markirane stvari da kupi i da se saljem busom za Banja Luku...ja sam odbila jer mi je to bilo sumnjivo.... Kakva su vas iskustva sa tim....? ne objavljujte licne podatke tih osoba da tema ne bude obrisana [:jezik]
2013 08 07
Salji joj, sto da ne, ali SAMO posle uplate. Pa nek trazi da joj iz Svrljiga uzmes od komsija Pere goluba pismonosu da joj dobaci stvari, ali SAMO posle uplate na racun. I to KOMPLETNE uplate.
2013 08 07
Pre par jedelja mi je jedna osoba trazila da joj saljem stvari u Banja Luku autobusom, te kada mogu da posaljem, kada ima autobus, ne radi banka i sl., radilo se o vise stvari i znacajnoj cifri, ali bila sam iskljuciva po pitanju uplate pre slanja, samo tako i nikako drugacije... Naravno, nikada se vise nije javila, a posle na forumu vidim da je mnogim devojkama to radila, pa su joj cak ostavljale negativne gde su upozoravali da je prevarant!
2013 08 07
meni se možete u poruci javiti pa ću Vam reći podatke o toj osobi...hvala
2013 08 07
Čitala sam malopre tu temu a sada je nema. Devojke su počele da odgovaraju "njoj" ili "njemu" i da uzvraćaju žestoko, pa je tema izbrisana....ili je ja ne vidim. [:sokiran] Povukao/la se pred naletom žestine srpskih devojaka [:smejuljiti] Pozdravljam sve borce za pravdu, sa ovog sajta... [:poljubac]
2013 08 07
@Indianwomen i meni je isto tako bilo, sve isto....samo nismo dosli do uplate, ja sam se povukla iz takve saradnje, nemam ja vremena ni poverenja da saljem busom stvari nekome ko mi deluje sumnjivo... [:vrtoglav] a naravno da bih trazil uplatu unapred...pa nisam pala s marsa... [:besan]
2013 08 07
nije se nitko povukao pred naletom....admin je obrisala temu...
2013 08 07
Admin bi trebalo da briše profile prevaranata - prvenstveno, kojih je sve više na ovom sajtu [:isfrustriran] [:tuzan] [:besan]
2013 08 07
@matebu.....vidim da niste u toku....nika1985 je postavila temu i admin je obrisao, mogli bi da je pitamo zasto ali mislim da je zbog objavljivanja licnih podataka clanice na koju se sumnja da je prevarant....ova devojka je samo htela pomoc
2013 08 07
Ma nemam ja ništa protiv brisanja tema, ukoliko admin smatra da u njoj nešto nije po pravilima, već bih volela da ovaj sajt opstane i da na njemu ima što manje zloupotreba, a bogami ima ih sve više. Izvinjavam se ako sam nekoga uvredila, nije mi bila namera [:stidljiv]
2013 08 07
nekako imam osjećaj da se sve radi o istoj osobi [:plakati] [:plakati] [:plakati]
2013 08 07
lola28...ista priča ko i kod mene i drugih cura...ma to je ista osoba sve...
2013 08 07
ne mora biti ista osoba...ima ovde mnogo prevaranata iz inostranstva i domacih koji zele nekoga da ojade! [:besan]
2013 08 07
bila je ta sofijakeric, pisalo je da je prebivaliste sombor a ona mi je trazila da joj posaljem stvari u banja luku. jos mi je i slala red voznje, ja u dva navrata jurim prevoz do beograda da bih otisla na stanicu i poslala, medjutim kad je krenula prica o uplati tu se povukla i nije se vise javljala.. predpostavljam da je ista osoba u pitanju a da samo menja nikove kad je blokiraju.
2013 08 07
pRovlaci se i ime Tijana Savic iz Banja Luke.....prevarila neke devojke iz HR
2013 08 07
1 2