Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Da li neka kurirska sluzba prevozi namestaj?

Da li neko zna, posto bih prodala jedan klub dvosed, dimenzija 125x60, pa ne znam da li bi neka od sluzbi pristala da preveze to, da li je neko slao namestaj tog tipa?
2018 03 23
Aks prevozi namestaj, pa vidite sa njima...
2018 03 23
Mislim da Aks i Bex prevoze namestaj....i ostalo.. Pre mesec dana smo kupili sto, poslat preko Bex sluzbe..
2018 03 23
Ranije su prevozili, sad posto sam u fazi kupovine namestaja, pa obilazim stranice ljudi koji prodaju, vidim da svi pisu kako kurirske sluzbe vise ne prevoze. Ali najbolje pozovi neku i pitaj.
2018 03 23
Sve kurirske sluzbe prenose ali samo Postexpres donosi do stana, ostali do zgrade. Nedavno su mi doneli dva stola, jedan je bio bas tezak.
2018 03 23
Pitala sam Aks sluzbu, cena prevoza za klub dvosed ovih dimenzija bi bila 2500 din, stvarno nisu normalni
2018 03 24
> SandraKg93: > Pitala sam Aks sluzbu, cena prevoza za klub dvosed ovih dimenzija bi bila 2500 din, stvarno nisu normalni Proverena informacija-nijedna sluzba ne garantuje da ce roba biti dostavljena u ispravnom stanju. Tako da u slucaju da se nesto osteti, kupac sasvim sigurno nece hteti da zadrzi a Vi cete platiti duplo. Bolje oglasite samo za svoje mesto. Sto se cene koju ste naveli tice, ta cena nije fiksna vec zavisi i gde se vozi i koja je tezina (naravno i dimenzije jer spram toga primaju). Ja sam htela da porucim dvosed iz Nisa za NS rekli su nam da je cena izmedju 7-9 hiljada bez garancija.
2018 03 25
Raspitala sam se, Royal express i Bex ne prevoze namestaj. Iz Aksa su mi u mejlu napisali da bi cena bila 2500 a danas sam pozvala telefonom licno da se raspitam, kazu da ne prevoze namestaj, stvarno smesno :D
2018 03 27
Pa to je neozbiljno, moze pa ne moze itd.... :/ Sandra ne znam koja je tezina dvoseda, ali mozete da proverite Team Express, relativno novi, a dobri (mom suprugu su dovozili neke gabaritne delove za auto koje drugi nisu hteli) Proverite i njih...
2018 03 27