Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sto volim ove sto....

Pise na profilu da rade razmenu, a kad ih pitas to isto onda nisu za razmenu ne zato sto im se nesto ne dopada na profilu ili sto im treba nesto nego zato sto to ne rade a ipak im pise u opisu profila da su za razmenu .... I onda dobijete odgovor drzak kao da ste pitali da vam pokloni tu stvar :@ :((((((((( ***Takve clanice bi trebale da malo srede svoj profil i opis profila da izmene! ***
2018 03 23
SlaŽem se sa tobom, u poslednje vreme koga god da sam pitala za razmenu oni bi ipak da "prodaju predmete" a na profilu im uredno stoji da rade razmenu.. 😡
2018 03 23
Evo sad sam i ovoj clanici koja mi je drsko odgovorila lepo rekla ako nisi za razmenu skloni to sa profila. Kaze ona meni pa nisam trenutno, i ja joj napisem skloni to sa profila onda i kad budes ponovo za razmenu lepo to vratis i to je to.... Pola minute posla....
2018 03 23
Ili traze u temi razmenu, a samo se reklamiraju..
2018 03 23
Iskrena da budem,jesam za razmenu ako mi se nesto stvarno dopadne.Ja verujem da svaka Od nas misli da su stvari koje prodaje lepe (barem vecina stvari:) ) I ne bih posto poto to menjala za nesto sto mi se ne dopada. To sto nisam uvek za razmenu ne znaci da se lazno reklamiram ili da nisam sa saradnju,prosto nisam kod “Vas” pronasla ono sto mi se dopalo,a kod druge clanice jesam (a posto ona nije za razmenu moram moje da prodam kako bih kupila njeno):D Svakako ne opeavdavam nepristojne odgovare ili to da se ni ne odgovori na upit o razmeni,to vec mislim da ima veze sa kulturom 🙂
2018 03 23
> Saramrvica: > Iskrena da budem,jesam za razmenu ako mi se nesto stvarno dopadne.Ja verujem da svaka Od nas misli da su stvari koje prodaje lepe (barem vecina stvari:) ) I ne bih posto poto to menjala za nesto sto mi se ne dopada. To sto nisam uvek za razmenu ne znaci da se lazno reklamiram ili da nisam sa saradnju,prosto nisam kod “Vas” pronasla ono sto mi se dopalo,a kod druge clanice jesam (a posto ona nije za razmenu moram moje da prodam kako bih kupila njeno):D > Svakako ne opeavdavam nepristojne odgovare ili to da se ni ne odgovori na upit o razmeni,to vec mislim da ima veze sa kulturom 🙂 Slazem se samo treba reci da im se ne svidja nista kod clanice koja je pitala za razmenu. Svakome naidje period kada nije za razmenu jer nije pri parama ja obozavam razmene samo naidje i meni nekad da ni nije do placanja poste vec bih radije da prodam stvar pa da kupim detetu nesto.. meni su vise nerealne one clanice koje napisu na profilu NISAM ZA RAZMENU!NE RADIM RAZMENU!!!!!na takve poruke ne odgovaram RAZMENE STOOOOP!!!!!! Itd itd itd......a onda od iste primim poruku jesi li za razmenu😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂☺️😂😂😂☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
2018 03 23
Ne radim razmenu nit odgovaram na takve poruke članicama koje su nekulturne... Mislim da je osnovna kultura pročitati nečiji profil i posle toga napisati poruku. Ovde sam par puta i znala da poklonim i nije mi to nikad problem bio... Ako već pitaju za razmenu osnovno je napisati Zdravo, ćao šta već a ne razmena.. Takvim "tikvama" i ne odgovaram... Uostalom nekim članicama sam i poklanjala jel mi nije bilo do razmene .. A po robi koju prodaju svatila sam da su slabijeg materijalnog stanja. Pa što da ne poklonim i ne usrećim nekoga.. Nekulturnim cicama nekulturno i odgovorim pa nek misli stoka šta god hoće... Ko se pronašao njegov problem.. Sa pojedinim članicama ne može drugačije.. Hvala lepo na čitanju i lep dan..😎😊😂
2018 03 23
Takodje ne radim razmenu, ali na upite uvek odgovorim ljubazno da ne radim razmenu, samo prodaju, i naravno ne dobijem vise nikakav odgovor. Ako meni nije tesko da napisem u poruci to sto mi vec pise velikim slovima na profilu, druga strana moze bar hvala da napise, ali dobro, to je odraz necije kulture
2018 03 23
Slazem se sa vama, ja napisem da nista nisam nasla ili da mi se ne dopada a ne da drsko odgovaraju... Ja sam osetljivija malo pa primim to k srcu.... :( <3
2018 03 23
Zato sam vam se i zalila! Hvala sto ste ovde :) :*
2018 03 23
eh da je samo to, razmenu radim al pise za goth xs/s pa opet kad dobijem upit za razmenu odem na profil tamo sve m/l i sve po 2000 i sta reci takvoj osobi izvinem se i kazem nista nisam nasla u mom fazonu,a onda kad krenu da me ubedjuju ma pogledaj opet ima nesto sigurno, pa stalna pitanja a kako saljete a jel moze licno u Zemunu uvek je Zemun u pitanju a pise mi i kako saljem i gde je licno i pise mi ne pitajte jel nesto dostupno jer prodato brisem i opet svaki dan poruka jel dostupno i nestanu kad nesto kupujem prvo citam sta je clanica napisala ako mi odgovara njen nacin prodaje javim se ako mi ne odovara zaobidjem al ovde niko ne cita nista pa cak ni kad napises ispod opisa svake stvari ne vredi
2018 03 23
Obozavam one koje imaju krs stvari, stare preko 5 god ,iznoseno ..bljak bre fujj ,zgadi mi se zivot kad vidim necije profile.. onda traze razmenu za nesto sto imas novo sa etiketom . Cesto ljudi nisu realni, i retko kada sam na sajtu srela devojke koje realno vrednuju svoje stvari ,a takodje i moje, posto obicno bude slucaj da svoje cene uvek vise nego moje.. Naravno da se necu menjati ako ta osoba nema stvari u mojoj velicini, ako te stvari nisu ono sto ja nosim ako mi se ne svidja sta ce mi to, prosto mlada sam i ne oblacim se kao neko ko je stariji od mene 20 godina . A retko ko ovde pocinjem od sebe stavlja dobre moderne stvari za razmenu jer ne mogu dobre i moderne stvari da nadjem na vasem profilu a da su za razmenu, budimo realniii..
2018 03 23
Stoje im da rade razmenu da bi mogle da traže predmete za razmenu (<b>nikako</b> kupovina) i da ih članice pitaju za razmenu, pa onda kao što se tebi desilo, kažu: "*Ne radim razmenu*" i nadaju se da ti se toooooliko dopao njihov predmet da ćeš ga ipak kupiti. Slažem se sa MiciZara, stvarno bi trebalo prvo pročitati nečiji opis profila pre slanja poruke! Poslednja dva upita su meni za razmene, iako mi piše da ih ne radim. Ja ipak odgovoram na te poruke, i naravno ne dobijem povratan odgovor. E ako ne odgovoriš na te poruke, osvane tema na forumu "uobraženi prodavac", "pašće im kruna sa glave ako otkucaju poruku", itd. :s :s A to ko koliko ceni svoje predmete je posebna tema, možda i cela nova kategorija na forumu. :D Ja bih trebalo da dam 1 par pantalona, 1 bluzu, 1 košulju, a da zauzvrat dobijem gumicu za kosu nošenu 5 godina, malo rastegnutu, ali može još uvek da se zaveže kosa, ako okrenete 10 puta. x-)
2018 03 23
> cath95: > Stoje im da rade razmenu da bi mogle da traže predmete za razmenu (<b>nikako</b> kupovina) i da ih članice pitaju za razmenu, pa onda kao što se tebi desilo, kažu: "*Ne radim razmenu*" i nadaju se da ti se toooooliko dopao njihov predmet da ćeš ga ipak kupiti. > Slažem se sa MiciZara, stvarno bi trebalo prvo pročitati nečiji opis profila pre slanja poruke! > Poslednja dva upita su meni za razmene, iako mi piše da ih ne radim. > Ja ipak odgovoram na te poruke, i naravno ne dobijem povratan odgovor. > E ako ne odgovoriš na te poruke, osvane tema na forumu "uobraženi prodavac", "pašće im kruna sa glave ako otkucaju poruku", itd. :s :s > A to ko koliko ceni svoje predmete je posebna tema, možda i cela nova kategorija na forumu. :D Ja bih trebalo da dam 1 par pantalona, 1 bluzu, 1 košulju, a da zauzvrat dobijem gumicu za kosu nošenu 5 godina, malo rastegnutu, ali može još uvek da se zaveže kosa, ako okrenete 10 puta. x-) Slazem se sa svakom recenicom, poslednja je hit, tacno i duhovito u isto vreme :') :') :')
2018 03 23
Ja trenutno ne radim razmene i to mi i pise na profilu ali cesto mi salju poruke i pitaju za zamenu
2018 03 23
1 2