Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ne mogu da verujem

Listam teme na forumu i nailazim na temu clanice koja zeli iskljucivo razmenu za deciju odecu.Ulazim joj na profil jer imam dosta odece za devojcicu,ali nije postavljena na moj profil,a u opisu joj pise velikin slovima ne radim razmenu.Zapocinjem razgovor i pitam je u vezi toga sto pise na forumu i toga sto pise u njenom opisu.Javlja se krajnje drsko i nekulturno govoreci kako je to samo sad na kratak period i kako sam isfrustrirana,kako zabadam nos u tudja posla i da nije smesno da bi bilo zalosno.I naravno preti kako ce biti primorana da obavesti admina o uznemiravanju,a moja poruka je bila jedna jedina recenica...Ostala sam u cudu da neko da sebi za pravo da ima takve ispade ovde na ovakvom sajtu.Sramota me je umesto nje.Kakva su vasa iskustva,desava li vam se slicno i kako reagujete?
2018 03 26
Jednom je od mene trazila razmenu clanica, kojoj takodje na profilu pise da ih ne radi, da bi na kraju odustala od razmene, a meni ponudila snizenje njenih predmeta 😂
2018 03 26
> jacaikaja: > Jednom je od mene trazila razmenu clanica, kojoj takodje na profilu pise da ih ne radi, da bi na kraju odustala od razmene, a meni ponudila snizenje njenih predmeta 😂 Ovo je još gore ahahahaha
2018 03 26
Uvek ima gore 😄 Ne sekirajte se 😂
2018 03 26
Uzas..
2018 03 26
Dogodilo mi se to više puta, zapravo u poslednjih nekoliko nedelja isključivo to mi se događa: razmenu traže, ali onako bez ikakvog pitanja, samo "Ja želim.... " a u naslovu "razmena". Pogledam profil, a u postavkama, redovno, piše "ne radim razmene.! Nekoliko puta sam pitala šta to znači i članice se više nisu javile, nema ni hvala, ni dobro, ni možda drugi put.... A pogotovo ako im skrenem pažnju da na profilu imaju duple predmete ili prodate predmete.. onda tek nestanu bez pozdrava :( A, pogledam svaki put da vidim ima li slučajno nešto da mi odgovara, više da učinim. Šta da radim kada nije moja veličina, nije moj stil...Lepo to kažem i zahvalim za interesovanje, čak napišem da pročitaju u postavkama uslove za kupovinu, ako se ipak odluče da kupe to što su napisale "ja želim..." - ali, ništa. Ni poz Mislim da upite šalju samo zato da bi neko pogledao njihov profil, da ih taj predmet zapravo i ne interesuje....
2018 03 26
Ne razumem zaista sta je tu tesko da se kulturno sve lepo napise u temi u poruci gde god,a ne drsko i nepristojno ponasanje.....
2018 03 26
Imala sam skoro slučaj gde me je članica pitala za razmenu. Njoj na profilu velikom slovima " NE RADIM RAZMENU, NE PITAJTE ME ZA RAZMENU" . Pitala sam je kako to da me pita za razmenu ako je ne radi? Odgovor : Pa radim razmenu kad MENI nešto treba. Na njenu žalost, nije mi trebalo ništa od nje :P
2018 03 26
Eto,znaci ima dosta takvih...
2018 03 26