Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

skinuti artikli sa profila

Mix stvari po jednoj ceni je dozvoljen,ali kad ima vise stvari u jednom oglasu a za svaki posebna cena e to je nedozvoljeno (kao) ali kao sto je vec napisano to je nekome dozvoljeno a nekome ne
2018 04 02
> kiki87: > Mix stvari po jednoj ceni je dozvoljen,ali kad ima vise stvari u jednom oglasu a za svaki posebna cena e to je nedozvoljeno (kao) ali kao sto je vec napisano to je nekome dozvoljeno a nekome ne Pa kod mene je bilo vise stvari po jednoj ceni pa je obrisano svih 15 mixeva...a takodje su obrisani neki artikli tj dva ne kapiram zasto?
2018 04 02
> jelena2606: > > kiki87: > > Mix stvari po jednoj ceni je dozvoljen,ali kad ima vise stvari u jednom oglasu a za svaki posebna cena e to je nedozvoljeno (kao) ali kao sto je vec napisano to je nekome dozvoljeno a nekome ne > Pa kod mene je bilo vise stvari po jednoj ceni pa je obrisano svih 15 mixeva...a takodje su obrisani neki artikli tj dva ne kapiram zasto? Upravo se i meni ovo desilo, prodavala sam mix grudnjaka (6-7 komada) jedna cena i oglas mi je obrisan. I ranije se to desavalo.
2018 04 03
Ne znam,da niste pogresile u tagovima? I zbog toga se brisu oglasi.
2018 04 03
> kiki87: > Ne znam,da niste pogresile u tagovima? I zbog toga se brisu oglasi. Stvarno ne znam.da li sam i gde sam pogresila....ono sto mi je u celoj prici bilo vazno da mi nije neko uleteo u profil sa strane..i bilo bi lepo da me je admin obavestio da mi je obrisao artikle i da mi navede razlog da znam za ubuduce...,posebno sto sam ga i kontaktirala naravno..bezuspesno...tek sam ovde dobila neke odgovore. ...
2018 04 03
> jelena2606: > Meni se ovaj sajt mnogo dopada i sama sam kupila dosta lepih stvarcica po povoljnim cenama i ja prodala po nesto....i jedini problem ovog sajta su prevaranti i oni koji ne postuju dogovore I rokove.....i mislim da bi admin apsolutno trebao da se posveti navise blokiranju takvih korisnika a ne brisanju artikala Potpisujem,ne kapiram selekciju,ili admin.ide nasumično ono što vidi,to će brže i skinuti,ali se mnogo delikatnije činjenice kriju medju prevarama,i stava sam da admin.ipak pročita sugestije prevarenih devojaka,a brisanje slika bude medju poslednjim aktivnostima,dok se ovo mnoooogo važno ne sredi na sajtu...Vrisnulo je ovde mnogo novca,i zao mi je da se ne reaguje po prioritetima.....Lako ćemo za slike,to bar očas posla skidati,jasno je da postoje net slike, reklamne,po deset stvari na slici,ali....Ovde postoje i sudska prepucavanja,a ne rešavaju se u bazi.....Verujem da je admin.nov ili nema mnogo vremena za rešavanje alarmantnijih omaski...Ali se nadam da ce shvatiti da je bitno proveravati ip adrese,naloge,i kradju.Kradja novca daleko je veći greh od slike sa neta.....Jer se u većem delu tu prevaranti i ne kriju...
2018 04 06
1 2