Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ne ocekujem vise nista od ovog sajta

Ne ,ne volim nepravdu . Toliko sam bila napadana. Prvo zbog kupaceg ,pa onda zbog kreme ,na kraju je doslo i raspravljanje o parfemima . Ne zelim ,a najgore je sto i ne umem da se nosim sa nepravdom i napadima koji su bili upuceni meni ovde od raznih clanica . Mislila sam da se povucem i da ne pisem vise nista ,jer ne mozes dokazati da je krema bila ispravna i bilo sta sto ovde prodajem Nekome kome je palo na pamet da je krema napunjena nekom drugom kremom ,sigurno tako i radi i tako razmislja ,jer meni nikad na pamet nije palo da tako nesto uradim . Nit sam razmisljala da je to moguce ,nit razmisljam tako . U mom svetu u kom ja zivim to nije moguce ,to ne postoji ,ljudi tako ne razmisljaju ,ljudi to ne rade . Ovaj post nije zbog toga sto zelim sebe da opravdam ,jer nema sta da pravdam ,vec ogorcenost i potreba da napisem kako se osecam i koliko ne razumem neke ljude ovde . To je to . Ne ocekujem odgovore na ovaj post .
2018 04 08
Svuda u svetu postoji nepravda i pravda, dobro i zlo, sto ne znaci da treba da se pravdamo i nerviramo dugo zbog losih situacija, vec da pronadjemo mir u sebi, citajuci duhovne price i trazeci resenje u njima. Ljudi su nesavrseni, ali postoji neka visa sila savrsenstva i blagostanja, kojoj treba da se prepustimo, da bi nasli svoj mir i akumulirali dobro, a izbacili lose. Dobro je to spoznati i izbaciti gnev iz sebe, jer gnev izaziva bolest. Kad covek nije upoznat sa necim, dolazi do sumnje, sumnja vodi ka raspravi, rasprava ka napetosti, ako nije konstruktivna i nema pravog dokaza. Najbolje je oprostiti drugome, jer je i Hrist rekao: '' Oprosti im, Boze, jer ne znaju sta cine.'' Time se uzdizemo iznad problema i shvatamo da on ne mora da nas dotice, ako mi tako odlucimo. Normalno je da nas svi ne vole, da nam se sve ne odobrava i to je sve normalno, jer nesavrsenstvo u ljudima ne moze doneti savrseno resenje. U skladu sa praznikom, ostavljam svoj komentar, iako ste zeleli da ne bude komentara. Neka stoji kao prica da neko razmisli i ucini nesto bolje za sebe, pa samim tim i za druge, da sebe ucini boljim, izvini se, zahvali, uputi osmeh ili lepu rec. Sretan Uskrs 😊
2018 04 08
Verovatno Vam nikad ne bi palo na pamet ni da lazete da ste otvorili paket, a niste. Nepravda, i ja kazem.
2018 04 08
> MlleSanja: > Verovatno Vam nikad ne bi palo na pamet ni da lazete da ste otvorili paket, a niste. Nepravda, i ja kazem. Secam se ovoga. Pratila sam tok price. Podrska.
2018 04 08
> ubavkam: > > MlleSanja: > > Verovatno Vam nikad ne bi palo na pamet ni da lazete da ste otvorili paket, a niste. Nepravda, i ja kazem. > Secam se ovoga. Pratila sam tok price. Podrska. Upravo je LelicaLela rekla kako je devojka prepakovala kremu pa sad hoce da je vrati :) niko drugi.. sto dokazuje ovo sto sada kaze, ko tako razmislja tako i radi.. Ja sam ispratila celu temu u vezi kreme.. bilo je tu vise lazi sa njene strane..
2018 04 08
> MlleSanja: > Verovatno Vam nikad ne bi palo na pamet ni da lazete da ste otvorili paket, a niste. Nepravda, i ja kazem. Takodje sam pratila ceo tok te price...Moja podrska. Bilo je puno neistine svi smo tako zakljucili... ali ovakvu manipulaciju i otvaranje nove teme, ma daj! Puno bih toga napisala ali cu samo reci-mudro!:)
2018 04 12
Sta biste i ocekivali, osim da (posteno) kupite i prodate ili razmenite? Sto se tice foruma, kad bi se ocekivanja uskladila sa svrhom ovog sajta, bilo bi mnogo manje tuposti, kukanja, naricanja, kokodakanja, manje licemerja, uvlacenja, zavlacenja, izvlacenja i slicno. A glupost? "Glupost je neunistiva"
2018 04 13
Posle dva meseca stavljate sliku svoje kolekcije? To valjda treba da anulira sve sto jeste i niste uradili? P.S. Nadam se da Vam je moj novac pomogao da skupite dovoljno za filere.
2018 05 04
Ja se samo nadam da ce pravda jednom biti zadovoljena . Znam da nikom nisam prodala nesto lose ili nekog prevarila,verovali vi ili ne. Ovo se nije odnosilo na Vas gospodjo ,vec na ostale clanice koje su se umesale u pricu koju ste sami iskonstruisali. Opet necu odgovarati na prozivke . A ovo se odnosi na vas ; ne znam zasto ste sklonili sve parfeme i kremu koju ste prodavali iz profila i postavili decije stvari . Verovatno da bi izazvali neku vrstu sazaljenja i da bi otklonili sumju sa sebe.
2018 05 18
Postoji citava tema gde se vidi ko je koga prevario. Zbog vas sam ostala "kratka" 3000 dinara. Prvo ste mi uvalili nesto, a onda me ojadili postarinom, i slagali ste vise puta. Parfeme sam prodala, hvala na pitanju. Kreme nikad nisam prodavala. Deciju garderobu ne prodajem (izuzev jedne haljine). Sazaljenje mi ne treba, ko je pratio temu mogao je da zakljuci kakvi ste. Vi ocigledno ne mozete da prezalite sto Vas ovde svi ne vole kao na onom forumu. Imate problem kad zelite da vas svi ljudi na nekom forumi, sajtu, grupi vole, problem s paznjom. Ali u to vec ne bih dalje ulazila...
2018 05 18
> MlleSanja: > Postoji citava tema gde se vidi ko je koga prevario. Zbog vas sam ostala "kratka" 3000 dinara. Prvo ste mi uvalili nesto, a onda me ojadili postarinom, i slagali ste vise puta. Parfeme sam prodala, hvala na pitanju. Kreme nikad nisam prodavala. Deciju garderobu ne prodajem (izuzev jedne haljine). Sazaljenje mi ne treba, ko je pratio temu mogao je da zakljuci kakvi ste. Vi ocigledno ne mozete da prezalite sto Vas ovde svi ne vole kao na onom forumu. Imate problem kad zelite da vas svi ljudi na nekom forumi, sajtu, grupi vole, problem s paznjom. Ali u to vec ne bih dalje ulazila... Pratila sam temu od pocetka do kraja. Mnogo "rupa" u odbrani druge strane. Podrska za Vas MileSanja 😊
2018 05 19
Hvala Vam na podrsci. Ocekujem da se gospodja opet javi sa nekom fotografijom ili pateticnim govorom.
2018 05 19
Koja je poenta ove slike?
2018 09 27
> Prase021: > Koja je poenta ove slike? Da se pohvali kako ima para da kupuje skupe kreme.
2018 09 27
Ružno je hvaliti se na taj način.
2018 09 28