Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ista pozadina

Koje su sanse da dve clanice koriste istu pozadinu. Dve rodjake ili dve prijateljice sa dva naloga prodaju istu robu? Zanima me da li je to cesta pojava ili nesto sumnjivo?
2018 04 09
Veruj da je moguce. Ja naletela na neke stvari skroz nepoznate ali isti tepih kao moj koji nije kupljen u Srb. I vidim nekoliko stvari tako i udjem na profil rekoh da nije moja sestra kad ono nije. Neka clanica sa 150 utisaka ali ista pozadina za dosta stvari. Tako da moguce je A generalno imam i ja sestre koje imaju profil ovde, jedna ne zivi sa mnom a druga je otisla u inostranstvo i samo joj stoji profil ovde ali nisu aktivne ovde, posebno po forumima.
2018 04 09
Ali ako prodaju istu robu, i ista je pozadina onda su sestre, prijateljice ili laznji tj.dupli profil. Vidi po utiscima nekako.
2018 04 09
Hvala Tamilina.
2018 04 09
> AppleRed: > Koje su sanse da dve clanice koriste istu pozadinu. Dve rodjake ili dve prijateljice sa dva naloga prodaju istu robu? Zanima me da li je to cesta pojava ili nesto sumnjivo? Ostavite ovde linkove do tih profila .
2018 04 10
Zato i ne zelim da ih prijavim. Iz istog su grada i obe prodaju skuplju firmiranu robu. Ne znam da li je original pa sam htela da budem oprezna. Utisaka ima jako malo.
2018 04 11
A sumnjivo mi je da se original Kenzo majica moze kupiti za 1800 dinara kad su na njihovom sajtu oko 100€. Ali mozda gresim.
2018 04 11
Nigde ni ne pise da su im stvari original sto verovatno i nisu tako da je sa te strane sve ok, jedino kad neko kupuje ove majice trebate da pitate za materijal posto jednoj pise pamuk a drugoj poliester
2018 04 11
> bloodytears: > Nigde ni ne pise da su im stvari original sto verovatno i nisu tako da je sa te strane sve ok, jedino kad neko kupuje ove majice trebate da pitate za materijal posto jednoj pise pamuk a drugoj poliester Zar to nije falsifikovanje onda!?
2018 04 11
Kopije su sasvim normalna stvar, devojke koje su opsednute markiranim stvarima a nemaju novac za iste kupuju kopije, ja sam prodavala drugu nike duks nije bio original al uredno ima nike etiketu nike znak i sve ostalo cak je i kvalitet odlican samo je kostao 1000 dinara nov umesto ne znam koliko vec kosta original ne nosim te fensi stvari pa se ne razumem u njih al kopija na svakom koraku nista novo to nije samo neko navede u opisu da l je original il ne a neko ne napise
2018 04 11