Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sajt zvani “razmena”

Ne znam da li si mislila na mene, ali ja smatram da na profilu imam jako lepih stvari(slike su mi bzv, to stoji, jer me mrzi da se potrudim oko toga) lepih i kvalitetnih pre svega, nista kinesko. A kao drugo, po mom misljenju je jako nekulturno da mi neko za nove sandale ponudi iznosene patike u razmenu. Svakoj devojci odgovorim, pa sam tako i njoj, da ne radim razmenu( nisam ulazila u detalje). A kao trece, u mom postu nista nije omalovazavajuce, vec apel “budite realne” . To da li ce ovde neko da prodaje babine stvari, pohabane ili sta vec, to me ne zanima, ali u razmenu ih nemojte nuditi, a traziti moderno, novo itd.> lokibg: > Iskreno, jako retko se desavalo da se poklopim sa clanicama kad su razmene u pitanju, ali skoro svaka koju sam uradila je bila spektakularna! Razmena sa clanicom JJDragon je najbolji primer za to! :
2018 04 21
I naravno da cu da se sablaznim kada mi neko za nesto novo ponudi staro.
2018 04 21
Malo off topic, ali mene jefino nervira na ovom sajtu ushicenje vezano za Zaru, C&A, H&M.. mislim, to su tako nebitni brendovi.. a napucane cene.. imam tu srecu da mi mama poseduje gomilu dizajnerskih stvari, koje ne smem da prodajem :D pa se opet ne bih usudila da stavim nerealnu cenu
2018 04 21
> Debela_devojka: > Malo off topic, ali mene jefino nervira na ovom sajtu ushicenje vezano za Zaru, C&A, H&M.. mislim, to su tako nebitni brendovi.. a napucane cene.. imam tu srecu da mi mama poseduje gomilu dizajnerskih stvari, koje ne smem da prodajem :D pa se opet ne bih usudila da stavim nerealnu cenu BRAVO!!
2018 04 21
Mislim da gubite iz vida da o ukusima ne treba raspravljati...ali i da svaka roba ima svog kupca Ono što je za nekog "babina haljina" za drugog je predivna vintage stvarčica... sve zavisi od osobe, od afiniteta, od sposobrnosti da uklopimo stvar Ja lično nikada nisam znala da kombinujem boje, stilove...znate ono kad vidite devojku na ulici, izgleda fenomenalno, gomila nekih nabacanih stvari koje su neverovatno uklopljene Zato je i 95% moje garderobe crno Pa onda kao ubacim nesto šareno, crveno, leopardasto...
2018 04 21
Samo želim da kažem da ono što je nekome "smeće" drugome je zlato Nemojte nikada nikoga podcenjivati Mozda su te stare patike najbolje što ima (možda je i samo bezobrazan ali generalno trudite se da o takvim osobama ne razmišljate) Mama me je vaspitala,a i ja tako vaspitavam svoju decu da prema svakome budu ljubazna i uljudna Ako drugi nisu takvi,baš nas briga Mi čuvamoo svoj obraz,nek drugi gledaju svoj
2018 04 21
Zna se sta je vintage stvar, a sta je prastaro. Pa ne moze se svaka bas svaka stvar od pre 15 godina zvati vintage stvar. Mozda su npr moje sandale od 1500 najbolje sto imam, ali necu ih sigurno ponuditi Vama za razmenu za npr Vase Ray Ban naocare. > JJDragon: > Samo želim da kažem da ono što je nekome "smeće" drugome je zlato > Nemojte nikada nikoga podcenjivati > Mozda su te stare patike najbolje što ima (možda je i samo bezobrazan ali generalno trudite se da o takvim osobama ne razmišljate) > Mama me je vaspitala,a i ja tako vaspitavam svoju decu da prema svakome budu ljubazna i uljudna > Ako drugi nisu takvi,baš nas briga > Mi čuvamoo svoj obraz,nek drugi gledaju svoj
2018 04 21
Na ovom sajtu sam kupovala,prodavala i razmenjivala se,poklanjala i primala poklone.....i nastavicu jer volim krpice i uzivam.... naravno ima nerealnih,bezobraznih,nekulturnih itd ali vise ima finih,kulturnih i fer devojaka :)
2018 04 21
Naravno da možete Ovo je slobodna zemlja,valjda... jer meni te naočare ne trebaju i nikako nisu moj stil, a baš mi se svide Vaše sandale, pa možda imate i neku haljinu i bluzu... pa se dogovorimo i budemo srećne i Vi i ja Ili ću Vam prosto odgovoriti da mi ne odgovaraju i zahvaliti Vam se na interesovanju Eto,to je jako jednostavno Nema potrebe za nerviranjem👭💅💋👡👜👒👗👓
2018 04 21
> JJDragon: > Samo želim da kažem da ono što je nekome "smeće" drugome je zlato > Nemojte nikada nikoga podcenjivati > Mozda su te stare patike najbolje što ima (možda je i samo bezobrazan ali generalno trudite se da o takvim osobama ne razmišljate) > Mama me je vaspitala,a i ja tako vaspitavam svoju decu da prema svakome budu ljubazna i uljudna > Ako drugi nisu takvi,baš nas briga > Mi čuvamoo svoj obraz,nek drugi gledaju svoj Svakako da se slazem sa ovim.,ali mislim da clanica koja je otvorila ovu temu nije imala nikakvu losu nameru..bar ja nisam to tako shvatila....Takodje ne smatram da je razmena ikako losa stvar......Samo mislim da su cene odredjenih stvari,odnosno brendova veoma nerealne...Samo ako stavim stvar koja vredi 3000 din da je prodajem za 700...a ono sto vredi 700..za 100 ili 150....zasmeta mi kada me pitaju za zamenu necega ,ne sto je iscepano ili ofucano....nego sto su kod sebe tu stvar veoma precenili....samo toliko...Inace kada mi i ponude razmenu uvek pogledam sta mi nude...i uljudno kazem da nisam nista pronasla
2018 04 21
Ako se odlucim da pitam za razmenu prvo citam opis profila ako pise da clanica ne radi razmenu naravno necu joj postaviti to pitanje vec ako sam u mogucnosti kupicu stvar, par puta sam tako stvar kupila na sta mi clanica onda posalje e pa mogle smo da radimo razmenu, ali posto joj pise da ih ne radi nisam je za istu ni pitala, takodje sam davala novo za polovno kao i stvar za stvar ne gledam cenu ako mi se nesto svidi a kosta 200 dinara nije problem da za to dam svoju stvar koja je skuplja, sve je stvar dogovora ako nam se ukusi ne poklope izvinim se i kazem clanici da nista nisam nasla kod nje po mom ukusu, svakako imam par clanica sa kojima redovno radim razmene jer nam se ukusi poklapaju i to mi je super. Ako bas zelis da prodas stvar bez da te neko pita za razmenu preporucujem kupindo i limundo , na kupujem prodajem i lalafo ces dobijati isto pitanja za razmene
2018 04 21
Niko i ne kaže da je imala lošu nameru Jednostavno sto ljudi sto ćudi...a sto žena🤣😁😆😀🤣 Za sve u životu polazim od toga da neko nešto radi iz dobre,poštene i iskrene namere Pa se onda tako i postavim prema tome Svako ima pravo na svoje mišljenje, svako može da stavi cenu koja misli da je odgovarajuća,realna ili ne Ali ljudi smo pa možemo da se dogovorimo ili razidjemo ko ljudi... Samo hoću da kažem da smo dame,treba da budemo uljudne i kulturne pa kakav god ishod bio Ne vredi se nervirati oko toga Od nerviranja nastaju bore A bore su NO No😉
2018 04 21
> JJDragon: > Niko i ne kaže da je imala lošu nameru > Jednostavno sto ljudi sto ćudi...a sto žena🤣😁😆😀🤣 > Za sve u životu polazim od toga da neko nešto radi iz dobre,poštene i iskrene namere > Pa se onda tako i postavim prema tome > Svako ima pravo na svoje mišljenje, svako može da stavi cenu koja misli da je odgovarajuća,realna ili ne > Ali ljudi smo pa možemo da se dogovorimo ili razidjemo ko ljudi... > Samo hoću da kažem da smo dame,treba da budemo uljudne i kulturne pa kakav god ishod bio > Ne vredi se nervirati oko toga > Od nerviranja nastaju bore > A bore su NO No😉 :') :') :')
2018 04 21
> jelena2606: > > JJDragon: > > Niko i ne kaže da je imala lošu nameru > > Jednostavno sto ljudi sto ćudi...a sto žena🤣😁😆😀🤣 > > Za sve u životu polazim od toga da neko nešto radi iz dobre,poštene i iskrene namere > > Pa se onda tako i postavim prema tome > > Svako ima pravo na svoje mišljenje, svako može da stavi cenu koja misli da je odgovarajuća,realna ili ne > > Ali ljudi smo pa možemo da se dogovorimo ili razidjemo ko ljudi... > > Samo hoću da kažem da smo dame,treba da budemo uljudne i kulturne pa kakav god ishod bio > > Ne vredi se nervirati oko toga > > Od nerviranja nastaju bore > > A bore su NO No😉 > :') :') :') Apsolutno se slazem...nasmejala sam se na bore su no-no
2018 04 21
Ne verujem da bi vam bas trebale moje iznosene , pohabane sandale, za Vase original naocare. ;)> JJDragon: > Naravno da možete > Ovo je slobodna zemlja,valjda... > jer meni te naočare ne trebaju i nikako nisu moj stil, a baš mi se svide Vaše sandale, pa možda imate i neku haljinu i bluzu... > pa se dogovorimo i budemo srećne i Vi i ja > Ili ću Vam prosto odgovoriti da mi ne odgovaraju i zahvaliti Vam se na interesovanju > Eto,to je jako jednostavno > Nema potrebe za nerviranjem👭💅💋👡👜👒👗👓
2018 04 21