Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sajt zvani “razmena”

> jelena2606: > > jelena2606: > > > JJDragon: > > > Niko i ne kaže da je imala lošu nameru > > > Jednostavno sto ljudi sto ćudi...a sto žena🤣😁😆😀🤣 > > > Za sve u životu polazim od toga da neko nešto radi iz dobre,poštene i iskrene namere > > > Pa se onda tako i postavim prema tome > > > Svako ima pravo na svoje mišljenje, svako može da stavi cenu koja misli da je odgovarajuća,realna ili ne > > > Ali ljudi smo pa možemo da se dogovorimo ili razidjemo ko ljudi... > > > Samo hoću da kažem da smo dame,treba da budemo uljudne i kulturne pa kakav god ishod bio > > > Ne vredi se nervirati oko toga > > > Od nerviranja nastaju bore > > > A bore su NO No😉 > > :') :') :') > Apsolutno se slazem...nasmejala sam se na bore su no-no Sredicemo i bore, bez brige-dodjete na par tretmana Exilisom i baj, baj borice..... ;) 8-)
2018 04 21
Pa ja upravo o tome pricam, hvala! Tj. htela sam da skrenem paznju samo na to da budu realne. > jelena2606: > > JJDragon: > > Samo želim da kažem da ono što je nekome "smeće" drugome je zlato > > Nemojte nikada nikoga podcenjivati > > Mozda su te stare patike najbolje što ima (možda je i samo bezobrazan ali generalno trudite se da o takvim osobama ne razmišljate) > > Mama me je vaspitala,a i ja tako vaspitavam svoju decu da prema svakome budu ljubazna i uljudna > > Ako drugi nisu takvi,baš nas briga > > Mi čuvamoo svoj obraz,nek drugi gledaju svoj > Svakako da se slazem sa ovim.,ali mislim da clanica koja je otvorila ovu temu nije imala nikakvu losu nameru..bar ja nisam to tako shvatila....Takodje ne smatram da je razmena ikako losa stvar......Samo mislim da su cene odredjenih stvari,odnosno brendova veoma nerealne...Samo ako stavim stvar koja vredi 3000 din da je prodajem za 700...a ono sto vredi 700..za 100 ili 150....zasmeta mi kada me pitaju za zamenu necega ,ne sto je iscepano ili ofucano....nego sto su kod sebe tu stvar veoma precenili....samo toliko...Inace kada mi i ponude razmenu uvek pogledam sta mi nude...i uljudno kazem da nisam nista pronasla
2018 04 21
Mene ne nerviraju poruke o razmeni, nisam do sad ni jednu razmenu imala ali prosto zato sto se nismo poklopile sa zeljama i potrebama u tom trenutku. Isto i kad me neko pita za snizenje ukoliko vidim da je clanica zainteresovana i realno je sniziti cenu,sto da ne... Ali sam imala situaciju predmet kosta 400(pri tom je novo) i dobijem poruku moze li za 150, tu vec zaista nema smisla pricati o spustanju cena. Ali u svakom slucaju sa svakom stvarcicom koju sam kupila na krpicama(osim jednog iskustva gde je clanica sa preko 300 pozitivnih,pokusala da mi uvali staru i flekavu maramicu kao NOVU maramu za 1500din.nisam joj ostavila negativnu posto je prihvatila da vrati novac)sam i vise nego zadovoljna,prezadovoljna,i uvek cu kupovati od clanica koje su ljubazne i kulturno odgovore, sa onima koje pitas da ti PRODAJU,znaci ne pitas za razmenu nego prodaju,a one odgovaraju na poruku preko volje tipa da,ne,mozda,u fazonu ne interesujes me,ne saradjujem jer mi ne da inat :-)
2018 04 21
> joki.koki: > Mene ne nerviraju poruke o razmeni, nisam do sad ni jednu razmenu imala ali prosto zato sto se nismo poklopile sa zeljama i potrebama u tom trenutku. Isto i kad me neko pita za snizenje ukoliko vidim da je clanica zainteresovana i realno je sniziti cenu,sto da ne... Ali sam imala situaciju predmet kosta 400(pri tom je novo) i dobijem poruku moze li za 150, tu vec zaista nema smisla pricati o spustanju cena. Ali u svakom slucaju sa svakom stvarcicom koju sam kupila na krpicama(osim jednog iskustva gde je clanica sa preko 300 pozitivnih,pokusala da mi uvali staru i flekavu maramicu kao NOVU maramu za 1500din.nisam joj ostavila negativnu posto je prihvatila da vrati novac)sam i vise nego zadovoljna,prezadovoljna,i uvek cu kupovati od clanica koje su ljubazne i kulturno odgovore, sa onima koje pitas da ti PRODAJU,znaci ne pitas za razmenu nego prodaju,a one odgovaraju na poruku preko volje tipa da,ne,mozda,u fazonu ne interesujes me,ne saradjujem jer mi ne da inat :-) Pa usle su u" ozbiljnu lovu" od prodaje pa onda te kao kuliraju :') :') :')
2018 04 21
Jao sve sam iščitala,moram reći tema se ponavlja kao i rasprave. Ukusi su različiti,svak je ovde iz svog razloga.Ne verujem da većina ovde zarađuje jer je to ne moguće x-) . Imala sam perfektih saradnji i kao kupac i kao prodavac i u tako omraženim razmenama,ali sam imala i loših iskustava u svojstvu već navedenih. Ja pitam za razmenu,kao što pitaju i mene,ne vređam se,ako se nađemo OK,ako ne opet OK...ali posle drskih i ne vaspitanih odgovora,više ne želim ni da kupim od tih članica. Na forumu ima divnih članica sa kojima na žalost nikad nisam sarađivala i žao mi je zbog toga,ali nisa nam ukusi isti i to je to. Jedino što ovde može da me izbezumi je ne korektnost,ali svakome na obraz.Neko to ipak vidi ;) Apsolutni pozdrav za JJDragon <3
2018 04 21
> lokibg: > > jelena2606: > > > jelena2606: > > > > JJDragon: > > > > Niko i ne kaže da je imala lošu nameru > > > > Jednostavno sto ljudi sto ćudi...a sto žena🤣😁😆😀🤣 > > > > Za sve u životu polazim od toga da neko nešto radi iz dobre,poštene i iskrene namere > > > > Pa se onda tako i postavim prema tome > > > > Svako ima pravo na svoje mišljenje, svako može da stavi cenu koja misli da je odgovarajuća,realna ili ne > > > > Ali ljudi smo pa možemo da se dogovorimo ili razidjemo ko ljudi... > > > > Samo hoću da kažem da smo dame,treba da budemo uljudne i kulturne pa kakav god ishod bio > > > > Ne vredi se nervirati oko toga > > > > Od nerviranja nastaju bore > > > > A bore su NO No😉 > > > :') :') :') > > Apsolutno se slazem...nasmejala sam se na bore su no-no > Sredicemo i bore, bez brige-dodjete na par tretmana Exilisom i baj, baj borice..... ;) 8-) Kupila antirid sa retinolom..mislila ima da se "podmladim "bar jedno 10 goina :') :') :') :') Ujutru kao da sam imala opekotine treceg stepena :') :') Tako da se dobro nasmejah kada se spominju bore
2018 04 21
> jelena2606: > > lokibg: > > > jelena2606: > > > > jelena2606: > > > > > JJDragon: > > > > > Niko i ne kaže da je imala lošu nameru > > > > > Jednostavno sto ljudi sto ćudi...a sto žena🤣😁😆😀🤣 > > > > > Za sve u životu polazim od toga da neko nešto radi iz dobre,poštene i iskrene namere > > > > > Pa se onda tako i postavim prema tome > > > > > Svako ima pravo na svoje mišljenje, svako može da stavi cenu koja misli da je odgovarajuća,realna ili ne > > > > > Ali ljudi smo pa možemo da se dogovorimo ili razidjemo ko ljudi... > > > > > Samo hoću da kažem da smo dame,treba da budemo uljudne i kulturne pa kakav god ishod bio > > > > > Ne vredi se nervirati oko toga > > > > > Od nerviranja nastaju bore > > > > > A bore su NO No😉 > > > > :') :') :') > > > Apsolutno se slazem...nasmejala sam se na bore su no-no > > Sredicemo i bore, bez brige-dodjete na par tretmana Exilisom i baj, baj borice..... ;) 8-) > Kupila antirid sa retinolom..mislila ima da se "podmladim "bar jedno 10 goina :') :') :') :') Ujutru kao da sam imala opekotine treceg stepena :') :') Tako da se dobro nasmejah kada se spominju bore I jaooo, strasno... mogu zamisliti, tako je meni jednom bilo doduse ne od retinola nego imam inace problematicnu kozu,nemam akne nego onako vise prosirene pore i neujednacen ten, po neku bubuljicu ali nista strasno...odem kod dermatologa,znaci ne kod kozmeticara,nego dermatolog i on mi prepise neku kremu koja je meni bukvalno ali bukvalno opekotine po licu napravila. Tek kasnije gospodja iz apoteke mi je rekla da je ta krema koju mi je on prepisao za ljudr koji imaju bas problema sa aknama i da se nikako ne preporucuje ukoliko nemas bas velikh problema... Bila sam u soku,mesec i vise mi je trebalo da mi se koza unormali.
2018 04 21
Da ti si imala problem i razumno otisla kod dermatologa..i desila ti se neprijatnost takva....A za razliku od tebe ..ja curka...sam stavila podebeli sloj ispod oka u nadi da cu biti "svezija" :') :') iako za koriscenje preparata sa retinolom postoje koraci...koje sam ja naravno posto sam mnogo pametna ignorisla ...i ujutru sam bila kao Fredi Kruger :') :') :') :')
2018 04 21
> TinaAdamovic: > Niti uzimam tudje niti dajem svoje u razmenu . Toliko. podrzavam
2018 04 22
Nije istina da ovaj sajt putem razmene odvaja pd drugih sajtova, ko je koristio kupujem prodajem sajt zna da tamo ima cak ponudjena opcija da pri postavljanju oglasa markirate da li zelite razmenu ili iskljucivo prodaju,znaci na kupujem prodajem moze i razmena i prodaja i od osobe zavisi da li ce se odluciti pri postavljanju oglasa iskljucivo za prodaju ili za razmenu,sto ovde na primer nema ponudjeno..limundo je uglavnom za aukcije,tj ljudi sami licitiraju cenu po kojoj ce kupiti ponudjenu stvar,od skoro su uveli da moze da se kupi i bez licitacije..takodje instagram i fejsbuk se koristi za prodaju nove garderobe gde imaju u ponudi sve velicine garderobe ili obuce a ne po jedan komad i odredjena velicina,ja do sada nisam videla da je tu neko otvorio profil za prodaju polovnih stvari ili svari koje mu ne trebaju..isto mislim da ovaj sajt treba da ima naziv sajt za razmenu,jer ponude su 99% za razmenu i takodje se slazem sa tim da je 99% tih ponuda ne realno..da li se ljudi vode politikom zasto da kupim ako mogu da ne potrosim nista ili je nesto drugo u pitanju,ne znam..
2018 04 22
Imate i ovde ponudjeno hocete li menjati, prodati ili pokloniti, kada postavljate predmet.
2018 04 22
> Debela_devojka: > Imate i ovde ponudjeno hocete li menjati, prodati ili pokloniti, kada postavljate predmet. Ima,ima,pa napises u opisu profila da ne radis zamene,napises u oglasu da ne radis zamene,a onda mi stigne poruka-jel` moze zamena?! Pa ne moze sestro slatka, da sam zelela napisala bih,ili ne bih,ali ne bih sigurno na sto mesta napisala da ne zelim,imam svoje razloge sigurno zasto ne zelim i kraj. Menjam se samo za novac,ja tebi stvarcicu,ti meni parice i svi srecni :D
2018 04 22
Ja koristim i druge sajtove, ali i oni imaju svoje mane... Na limundu platis proviziju za pokretanje aukcije i proviziju ako prodas, koja nije uopste nije mala... Na kup. te oderu kad prodas.. Ko se profesionalno bavi time verovatno mu nije mnogo i obrnuto. Na KP obnavljas sam oglase posle mesec dana ili platis da ti oni obnove. Sustina je da niko nije primoran da bude aktivan na nekom sajtu ukoliko mu se isti ne dopada, to je licni izbor... Naravno da ima nerealnih ponuda, cena....povremeno neko pukne i otvori temu, neka situacija mu "prelije casu" :(
2018 04 22
> Marija-Maja: > Ja koristim i druge sajtove, ali i oni imaju svoje mane... > Na limundu platis proviziju za pokretanje aukcije i proviziju ako prodas, koja nije uopste nije mala... > Na kup. te oderu kad prodas.. > Ko se profesionalno bavi time verovatno mu nije mnogo i obrnuto. > Na KP obnavljas sam oglase posle mesec dana ili platis da ti oni obnove. > Sustina je da niko nije primoran da bude aktivan na nekom sajtu ukoliko mu se isti ne dopada, to je licni izbor... Upravo to. Nije mi se ovo desilo 1, nego ne znam vise ni sama koji put po redu. I naravno da mi nije bio cilj da omalovazi bilo ciju garderobu. Ali ima tako tih zena koje navodno u svemu zele da vide nesto pozitivno, a u stvari u svakom postu vide nesto negativno. LATENTNI NEGATIVCI :)> Naravno da ima nerealnih ponuda, cena....povremeno neko pukne i otvori temu, neka situacija mu "prelije casu" :(
2018 04 22
Poenta cele price je da ukoliko niste spremni da se bavite trgovinom bez da vas licno dotice i da saradjujete sa ljudima sa svim manama koje takva saradnja nosi sa sobom onda se manite toga u startu. Poznato je da je rad sa ljudima psihicki najzahtevniji a ovaj sajt je upravo to. Ukoliko niste spremni na tonu tolerancije u komunikaciji onda ovde samo trosite svoje vreme uzalud. To vazi i za svaki drugi posao koji zahteva licni kontakt..... Na kraju krajeva niko nije primoran da ovde otvori profil i niko nikoga ne prisiljava na saradnje. Svrha sajta je jasna, kome odgovara super, a kome ne....ima mnostvo sajtova sa slicnom ili istom svrhom. ;)
2018 04 22